Reklama

Reklama

Autobusy v jednom kole

(seriál)
  • Velká Británie Busy Buses
Animovaný / Pohádka
Velká Británie, 2000

Obsahy(1)

Jde o příběhy autobusů, kteří žijí v malém městečku Chumley. S radostí se o ně stará pan Spector, který bydlí ve stejných garážích jako autobusy a společně zažívají různá dobrodružství. (77Ivana)

Recenze (19)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že hodnocení píší samí dospěláci a pro Ty tahle pohádka už dávno není zajímavá. Moje dcera tyhle příběhy milovala když ji byly tři roky :-) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 3/10 Děj 3/10 Hudba 3/10 Efekty 2/10/// +neškodné -jednoduché (pro děti tak od 3-8let), primitivní 3D animace autobusů, dvojrozměrná animace postav/// Autobusy jsem pustil jedné mladé slečně (8let), když je teď u nás na návštěvě (nic lepšího jsem neměl po ruce a Ramba 1,2,3 kteří leželi hned vedle jí pouštět nebudu) a byl jsem zvědavej na její reakci. Ta byla překvapivě dobrá (3*). Pro mě to ale nebylo nic extra a hlavně mě zarazila ta primitivní animace. I když jestli je to určeno skoro pro kojence, tak ti by to stejně nedocenili. Český dabing je, ehm pro děti. Hlas vypravěče byl o něco lepší. Ale stejně to ta mladá slečna nedokoukala a raději si pustila Hvězdnou bránu./// Celkem 28%/// ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Nič nové, nič extra. Deti poteší, ale moc nezaujme. Pár krát si to vaše potomstvo pozrie a v záplave kvalitnejších rozprávok a animákov za týždeň zabudne, že autobusy a pán Spector existujú. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Snažil jsem se na to koukat dětskýma očima, ale obdivuju, že to některé vydrží. No...., vlastně já chvilku vydžel. ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Řeknu vám, když se řekne seriál: "Autobusy v jednom kole", tak se mi hned vybaví ta skvělá originální znělka, kterou doteď normálně zbožňuji, jsem moc rád, že ji nepřeložili do české verze. Dále skvělý školní autobus Sammy, který mi přišel obrovsky sympatický, když jsem byl malý harant a doteď mám u něj srdce. Tenhle seriál má spoustu kraťoulinkých 4 minutových dílů, kde každý autobus plní svojí povinnost a často se stává, že se do něčeho zapletou a zachraňují druhému busovi slušně řečeno zadek. Díly jsou hravé, srandovní, poučné a rychle skončí. Zajímavostí je tu ale pár, které tu musím zmínit a to, že ta animace není taková jak si myslíte. Domečky, stromečky lidi, celá krajina, zvířata a šéf téhle autobusové kolonie jsou pouze tzv. papírové modely. To co jsem ani nevnímal, ale teď ve svých letech jsem si to uvědomil, že tenhle seriál nedabují žádné ženy. Tohle je jedině pravá chlapská práce Libora Terše a Juřičky. A šlo jim to fakt výborně. Dabovat ženské autobusy, to je fakt jako odvaha. Ačkoliv už jsem dospělák, na tenhle seriál se vždy rád juknu. Takže 3 hvězdičky jsou pro tento seriál obrovský úspěch. ()

method1 

všechny recenze uživatele

Díky mému bratrovi, který na autobusech ujíždí, jsem tohle viděl alespoň třikrát celé. Nemohu říct, že je to úplně hrozná blbost. To bych se na to podíval. Je to takový ten ,,film", na který se díváte, jen v případě, že už se nemáte na co jiného koukat. ()

easer07 

všechny recenze uživatele

Tak toto mě nezaujalo, když jsem byl malý, tak jsem se těch autobusů strašně bál. Ale můj bratr to docela sjíždí. ()

Reklama

Reklama