Reklama

Reklama

Láska a jiné pohromy

  • Velká Británie Love and Other Disasters (více)
Trailer

Obsahy(1)

Emily Jackson (Brittany Murphy) má kouzelný život. Žije a pracuje v Londýně jako asistentka editorky časopisu Vogue. Avšak její rychlý životní styl je v přímém rozporu s její duší toužící po lásce. Tak se vyžívá tím, že dohazuje svým přátelům partnery. Peterovi (Matthew Rhys), jejímu spolubydlícímu a nejčastější oběti svého párování, vyhlédne pohledného asistenta Paola (Santiago Cabrera). Je však natolik zažraná do seznamování druhých, že si ani nevšimne, že o ni taky někdo stojí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Příjemná podívaná, která ale doplácí na dvě věci. Za prvé mě neskutečně štvala Catherine Tate v roli přítelkyně hlavní hrdinky, to je opravdu koncentrovaná trapnost. Druhá věc je fakt, že prvních 30 minut je to opravdu nuda, která mě donutila zauvažovat o tom, že to vypnu. Ještě, že jsem to neudělal, protože po pomalém rozjezdu se Láska a jiné pohromy promění v opravdu zábavnou podívanou (aspoň v rámci žánru). Ani ta otravná Tate mi už tak nevadila (dílem to bylo i díky tomu, že se v druhé polovině filmu prakticky nevyskytuje). Veliká škoda té počáteční rozvleklosti, nebýt jí, mohlo být i o hvězdičku vyšší hodnocení. ()

Arehanah 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, Brittany měla talent a navíc byla nádherná. Sdílet domácnost s gayem (nejlepším kamarádem) není od věci. Zábavy je dost a člověk se nenudí. Herci hrají výborně a příběh zaujme. "Pokud zná někdo důvod k tomu, aby sňatek nebyl uzavřen, ať promluví nebo ať mlčí navždy" ....."Nejsem gay"..."Cože, prosím?"..."Nejsem gay"...."Tak to máte oba štěstí!" :-) ()

Reklama

 

všechny recenze uživatele

Je to romantická oddechovka, tak jsme si ji s tetou daly po úmorném dni. A řezaly jsme se od začátku do konce. Jiné to bylo v tom, že se děj netáhl a ačkoli to bylo předvídatelné, stejně jsme se bavily od začátku do konce a vůbec nám to nepřišlo dlouhé. Původně stáhnuto kvůli GP, která tam měla opravdu zásadní roli, neuvěřitelné! ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Emily Jackson (Brittany Murphy) je obyčejná holka, trochu zklamaná životem, kde nemůže najít toho pravého. Takže si jen užívá se svým bývalým, a svým přátelům (šílená depresačka (Catherine Tate) a několikero více či méně homosexuálních jedinců) dohazuje jejich protějšky. Když jednou nastoupí do jejího zaměstnání elegantní fotograf Paolo, je Emily jasné, že on je tím pravým pro jejího kamaráda. Sama si ale neuvědomuje, že Paolo není homosexuál, a že mu právě ona není lhostejná ... Romantická komedie, která - i když se snaží tvářit velmi originálně (to dle režiséra znamená, že zde není téměř ani jeden heterosexuální jedinec), nakonec z ní nic moc nevypadne. Jediné, co se dá pochválit je Brittany Murphy, které to v "tmavém" velmi sluší (více než blond) a malý (ale opravdu velmi malý) štěk Gwyneth Palthrow a Orlanda Blooma.. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Brittany to tady moc sluší. Hlavně mnohem víc než ve filmech kde má blond vlásky. Film mě příjemně překvapil. Žádné zbytečné scény. Jen mě trošku mrzí závěr. Úplné vynechání hledání Paola v Buenos Aires. Jinak s tou Gwyneth a Orlandem je to docela legrace - mi to připomíná Seagala v Boeingu 747 v ohrožení. Alespoň délkou hraní. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Santiago Cabrera hraje ve filmu Argentiňana, sám je ovšem původen z Venezuely. Krev v něm ale proudí z poloviny chilská, a to z otcovy strany. (Prochy38)

Reklama

Reklama