Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uvolněte si tlapky při veselém dobrodružství, které vás zahřeje u srdce. Zažijete dokonalou psinu s filmem pro celou rodinu! Neslavnější hollywoodský psí akční hrdina jménem Rex si dosud užíval života jako v bavlnce. Ale i jeho čeká pád až na samé dno. Při jednom z leteckých natáčení totiž dojde k nehodě a tenhle nafoukaný pes se ocitá sám a ztracen uprostřed neznámého města. Ujímá se ho poněkud vzpurný dvanáctiletý chlapec, jehož utrápený otec velí ubohé posádce rozpadlé hasičské stanice. Tady si Rex záhy uvědomuje skutečný význam věrnosti a přátelství a předvádí svůj nejhrdinštější výkon života, protože dokáže dát otce a syna znovu dohromady. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $13,932,383Tržby Celosvetovo $17,299,151Tržby za predaj DVD v USA $17,193,671 //počet predaných kusov 979,004 ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Od začiatku je jasné, že rodinný vložka filmu je príliš infantilná a primitívne ladená nato, aby slávila úspech a nemala ďaleko od toho, aby som ju poslal do čisto odpadových vôd. Našťastie prišlo očistenie v podobe zvieracích kúskov, pár podarených hasičských hlášok a milého chlpáča, ktorý zachráni pár ľudí, hasičskú stanicu a film od čistého odpadu. 45%. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tento druh filmu sa hodí tak akurát na skoré víkendové ráno, keď sa na telku pozerajú najmä malé deti. Tie sa netrápia s logikou, odpustia scénaristom aj hercom mnoho chýb. Stačím im ku dobrej zabáve, že tam behá nejaký vypelichaný foxteriér. Ja som to však zhliadol v sobotu, hlavnom vysielacom čase, na jednej z našich súkromných, komerčných televízií. V momente by som za to vyrazil programového riaditeľa. Je to nízkorozpočtová rodinná komédia o hrdinskom psovi, ktorý sa stal rešpektovaným členom mestského hasičského zboru. To má byť kino trhák na sobotný večer? V TV Markíza si myslia, že ano. * ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Jednou za čas filmek se zvířaty neuškodí. V tomto případu z prostředí hasičů a kombinaci se psem nebylo špatné. Svižné scény, poměrně slušně obsazené a s kapkou zábavy. Milý a průměrný rodinný film. ( Hodnocení: 5/10 ) ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Klasická americká rodinná záležitost s hrajícím zvířátkem... Takovýchto filmů najdete všude spousty, tady je to však zejména pro kluky okořeněno tou hasičskou stanicí a výjezdy k požárům. Hasiči a popeláři jsou pro každého malého kluka ty nejlepší hrdinové, to nejlepší povolání... Nevím jestli to byl od tvůrců kalkul, ale tady se jim ten zvířecí příběh a chlapi v uniformách s kvílejícím hasičským autem celkem slušně podařilo dát dohromady. A ty požáry nakonec ani nevypadaly až tak moc amatérsky... za což dávám palec nahoru. Koukatelné je to i pro dospělé, ale film doporučuji spíše dětem tak do 10 let... Dva dýchací přístroje. * * ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

No dejme tomu, že tento film je pro děti a může při něm přivžít obě oči, né-li dokonce jedno z nich úplně zavřívt. V tom to případě je to slušný rodinný film film, ve kterém nejsou žádné technické chyby a další nesmysli. V celkovém pojetí celkem koukatelné (jinak řečeno nebylo mi z to nijak). ()

Smileface 

všechny recenze uživatele

Skvělý a taky trošku dojemný příběh o jednom krásném pejskovi. Bez zbytečného patosu, což považuji vzhledem ke stále se zvyšujícímu počtu "poučných" pohádek za jednoznačné plus. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Chudák pes - již před obsazením do filmu byl debilem, ovšem díky idiocii celého filmu se stal úspěšným imbecilem.............moje hodnocení = 2 z 10. ()

dewil21 

všechny recenze uživatele

Copak se rodinný film nedá natočit méně trapně? Tak aby se na něj mohli koukat i rodiče? Jen u toho hafana nemám výhrady, ten svým výkonem zastínil všechny okolo... možná, že kdyby to režíroval, dopadlo by to líp. ()

BradleyT 

všechny recenze uživatele

No, taková psí pohádka pro děti - trošku mi připomíná starý seriál Lassie. Připadá mi až příliš přeslazený a přeplácaný, možná kdyby přidali trošku reality - obzvláště ze začátku filmu, bylo by mé hodnocení lepší. ()

T600 

všechny recenze uživatele

Ten psí smeták je děsnej. Psy mám moc ráda (kromně těch přerostlých krys nebo smetáků) ale tenhle byl fakt ošklivej. No mimo ošklivého smetáka (který mimochodem nebyl vůbec k "nakousnutí") tam byl i obstojný ba dokonce dobrý Josh Hutcherson... film stál za houby a z vlastní vůle už se na něj nikdy nepodívám. ()

Papousek97 

všechny recenze uživatele

Máte neposedné děti a chcete je na hoďku a půl zabavit? Pak je tento film ideální volbou... Pro prcky naprosto dokonalé, pro dospěláky... inu... chytne-li vás nostalgická nálada stejně jako mě, chytne vás i Rex hasič... jednoduché, svižné a ten malý klučina je roztomilý až to bolí... ()

Reklama

Reklama