Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jarda Kuchař přenechává na léto svůj pražský byt asijským běžencům a odjíždí k jezeru Andělský Hronov, kde vlastní bufet Tropicana. Jeho jediným zaměstnancem je místní prosťáček Kamil. Ostatně u jezera není ani noha a jedinými návštěvníky jsou zdejší zemědělci, traktoristi Jirka a Péťa, a také sklerotický stařík Zachariáš. Jarda má nevyřízené účty s rybářem Vrtílkem, jemuž přejel před dvěma roky psa. Nyní má Vrtílek psa nového a toho bezostyšně posílá na Jardu i Kamila. Pak s pobavením sleduje, jak si ti dva lížou rány. Výměna invektiv z jednoho břehu jezera na druhý je každodenní záležitostí... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (502)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Z hlediska vtipnosti velice řídké. Kdyby film měl tak 75 minut! Čtvrtníček, Polášek a Lábus jsou v pohodě, jen ten závěr se sumcem je přehnanej až na půdu, nehodí se do jakkoliv nadsazené komedie. Takže to nejlepší, co jsem po skončení filmu získal, byla touha po vstřícnějším počasí. Ať už je jaro!!! :-D (Zhlédnuto v lednu, komentář psán v únoru ;-) ()

choze 

všechny recenze uživatele

Takový pěkný rybník a tak slabý film... Dějově odvážně řiďounké a vtipově vycházející naprázdno, ale nedá se říct, že by mě to vysloveně nudilo nebo dokonce nasralo. Líp než Hrušínský ml. hrál i docela povedený monstrsumec Lojza, ale jak se říká, dobrý závěrečný výbuch, všechno dobré. Těším se na Crash Road. ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Králičí nora vede do rybníka. Krajnák dokazuje, že Kotík není jediným Edem Woodem českého filmu a Čtvrtníček s Poláškem zase proměňují svou vtipnost z krátkých spotů a divadelního Ivánka do trapných hlášek o nedůvěře v DPH. Aby toho nebylo málo, přijede se na plac podívat i Jirka Lábus s mrožím knírem, zasloužilý rybář Rudolf Hrušínský, a v neposlední řadě také senilní Lubomír Lipský. Tahle pekelná kombinace eskaluje s každou minutou čiré demence a mě jenom napadá, kam natekly sponzorské finance. Do plastového sumce asi těžko. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

I herci potřebují žrát. Takhle dopadá film sponzorovaný značkami jako Acylpyrin, Soudal (prodejny stavebních materiálů), Blue Style (cestovka), Hellmans, Baťa, Hermelín, Míša (ano, ten nanuk), Primeros, Radox, Olympus, Gumotex a mnohé další. Jednoduše řečeno totální zbytečnost. On to taky pan režisér Krajňák už nikdy ve filmu nezkusil. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

A já jsem si pořád naivně i po těch zdejších negativních komentářích myslel, že by to mohlo aspoň trochu dobrý. No a zase jsem se spletl. Pár hlášek tam sice Čtvrtníček pronese a Hrušínskej si to evidentně užívá, ale to je tak všechno. Zbytek je opravdu hodně dlouhá a utahaná nuda u rybníka, kde Polášek furt blbě čumí a supersumec co žere psy. Tahle letní komedie se vážně nepovedla. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Jiří Lábus při natáčení hodně improvizoval. (Fenk)
  • Rybník, u kterého se natáčel defakto celý film, se jmenuje Kotlíky a leží u města Pezinok na Slovensku. (sator)
  • Ve scéně, kdy Jarda Kuchař (Petr Čtvrtníček) sundává ceduli označující rychlostní silnici, vyndává z auta druhou, kterou ovšem přikládá obrácením vzhůru nohama. V další scéně je nová cedule již správně otočena. (PAULOO)

Reklama

Reklama