Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jarda Kuchař přenechává na léto svůj pražský byt asijským běžencům a odjíždí k jezeru Andělský Hronov, kde vlastní bufet Tropicana. Jeho jediným zaměstnancem je místní prosťáček Kamil. Ostatně u jezera není ani noha a jedinými návštěvníky jsou zdejší zemědělci, traktoristi Jirka a Péťa, a také sklerotický stařík Zachariáš. Jarda má nevyřízené účty s rybářem Vrtílkem, jemuž přejel před dvěma roky psa. Nyní má Vrtílek psa nového a toho bezostyšně posílá na Jardu i Kamila. Pak s pobavením sleduje, jak si ti dva lížou rány. Výměna invektiv z jednoho břehu jezera na druhý je každodenní záležitostí... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (502)

Brouk odpad!

všechny recenze uživatele

Smutné... opravdu smutné... nevěřil jsem vlastním očím a sluchu... Jímá mě podezření (oblíbený obrat Ignacia J.Reillyho - Spolčení hlupců), že největší kladem tohoto filmu je má úspora za vstupenku do multiplexu, neboť jsem měl nutkání tento film při jeho premiéře shlédnout na velkém plátně... A nakonec ono to není podezření, ale pravda ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Jediné, na co se tvůrci zmohli, byl celkem originální teaser. Zato hra na nové Rozmarné léto s podivně slátaným scénářem, nesourodou tlupou herců (ze kterých mě nakonec zaujala pouze Kristina Farkašová a nikoli nějakým hereckým výkonem) a roztěkanou režií nevyšla ani omylem. Sázka na Čtvrtníčka, Poláška a Hrušínského nevyšla prostě proto, že z té ospalé letní nudy nemají čím diváka vytrhnout (30%). ()

Reklama

Chermy 

všechny recenze uživatele

Petr Čtvrtníček má věru dar. Jako jediný ustál tuhle pokleslou filmovou břečku se ctí. Jen díky jeho plkům neodsuzuji Poslední plavky do odpadu, kam ale asi beztak patří! Josefa Poláška si ani nevšimnete, Jiří Lábus je slizký, že se tomu nechce věřit(dialogy psal idiot) a Rudolf Hrušínský se hrát vůbec nesnaží, jeho projev je bezmála imbecilní! ()

qualkalim 

všechny recenze uživatele

Zcela vážně jsem se ze začátku bavil (jsem jeden z těch dvou lidí na světě, kterým připadá Čtvrtníček vtipný i v Kinoboxu), ale s postupem času už všechno šlo do kopru a nebýt slečny po mé levici, odešel bych už v půlce filmu... Úchylná záležitost pro ty, co chtějí trpět, podruhé už to nikdy vidět nechci, leda pod silným vlivem alkoholu či jiných podpůrných látek... Petře, dneska si "dobrý kačer" strč za klobouk! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Silena kokotina, ale dokaze to pobavit. Pribeh je na jednu stranu celkem originalni, ale zaroven dost kokotskej a jednoduchej, ale dava prostor jednotlivejm postavam, ktery obcas sehrajou nakou vostrou scenku nebo hodi dobrou hlasku, navic vyber hercu se fakt poved a krome hlavni dvojky Ctvrtnicek, Polasek potesi hlavne Hrusinsky. Akorat mi prislo, ze kdyby se tam dalo vic navstevniku, ktery by mohli mistni prudit, byla by to daleko vetsi sranda, takhle to je vicemene jen na par postavach, ktery nemaj misty co hrat. Je to sice blbost, ale jelikoz jsem se docela bavil a film si na nic nehraje a chce jen pobavit, tak to na ty 3* bude. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy Jarda Kuchař (Petr Čtvrtníček) sundává ceduli označující rychlostní silnici, vyndává z auta druhou, kterou ovšem přikládá obrácením vzhůru nohama. V další scéně je nová cedule již správně otočena. (PAULOO)
  • V improvizovaném bufetu Tropikana teklo z pípy nealkoholické pivo, které bylo díky teplému počasí nepoživatelné a rychle se kazilo. Proto herci pili pivo lahvové. (Fenk)
  • Rybník, u kterého se natáčel defakto celý film, se jmenuje Kotlíky a leží u města Pezinok na Slovensku. (sator)

Reklama

Reklama