Reklama

Reklama

Začíná zábavný souboj pohlaví. Vztahy zaměstnanců a stálých návštěvníků svérázné londýnské kavárny se nečekaně obrátí a všechny zúčastněné čeká odhalení jejich trapasů souvisejících se sexuálními nezdary. (Filmbox)

Recenze (15)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Taková nenucená filmová jednohubka o jedné kavárně a lidech v té kavárně. Bavila mě Mena Suvari, na tu se zajímavě koukalo. Ještě mlaďounká Kateřina Heigl byla zajímavá. Je to ale tak velká jednohubka, že to ocení akorát ten, který se dokáže úplně přesně najet na ty kecy těch kavárenských povalečů. Jinak je to tak jako, řekl bych, o ničem… ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Co se to tam děje? - Nic, jen nějaká babka střílý po baru z brokovnice. Ani nevím proč, ale Caffeine ve mě vzbuzoval pocit, že se dívám na film podobný Clerks, akorát s tím rozdílem, že se vše odehrává v restaruraci. Vše co se stane za 24 hodin v The Black Cat Cafe je naprosto nereálný, ale já se tomu docela dost smál. Abych vše uvedl na pravou míru, film jsem chtěl vidět jen kvůli Katherine Heigl, ovšem ona se ukázala za celý film tak pětkrát. Všechno mi ale vynahradila Mena Suvari, ze které jsem nemohl odtrhnout oči. Největší slabinou Caffeine jsou některé postavičky , které jak říká kukentipla, nemají ve filmu co dělat a nekteré jsou vyloženě na obtíž a střelit je do místa, kde slunce nevychází, by bylo málo. John Cosgrove to měl dobře vymyšlený, ovšem chtěl toho říct tolik, že se do toho tak nějak zašmodrchal. Nebýt sympatických číšníků a kuchařů, šel bych s hodnocením hodně dolů. Zábava to ale pořád byla... ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

V zásadě nevyhledávám filmy, které se odehrávají během jedného dne a jsou založeny hlavně na dialozích a několika různých příbězích. Což je přesně případ této komedie, takže proč jsem se na ni díval? Kvůli Katherine Heigl. V popisu byla na druhá v pořadí a měl jsem za to, že právě ona bude šéfkou kavárny. Bohužel její role byla naprosto zbytečná a mohla ji hrát klidně jakákoli béčková herečka. Zato mě potěšila Mena Suvari. Znáte ten pocit, když přestanete vnímat herce jako herce, ale reálnou postavu? Přesně tak na mě působila! Ze začátku jsem sice ze snímku neměl nic moc pocit, pak jsem se začal bavit; a i když se shoduju s kukentiplou, že některé postavy tam byly jen kvůli pár gagům, dávám 3*, protože právě to mě bavilo. A přiznejme si to - který filmař to tak nedělá? ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Trojka je v pohodě, protože je jasné, že v tom nebyli city. To je dobrý, to si musím zapamatovat. Takový příjemný film, u kterého jsem měl pocit, že jsem už to viděl. Část s pornoherečkou je fakt zábavná. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Inspiracia opusmi Kevina Smitha je tu dost zrejma. Bohuzial tvorcovia tohto filmu nemaju ani zdaleka taky velký talent ako Kevin Smith. Síce si evidentne dali zalezat na tom, aby vsetky tie epizodky zapadli do zmysluplneho celku, ale co z toho, ked postradaju poriadnu stavu. Postavy nie su zaujimave tym ako su napisane, ale skôr tym aka povedoma tvar ich ztvarnila. Je tu dostatok viac ci menej zabudnutych xichtov. Lenze ani tie hviezdicky sa pri hrani prilis nepretrhli. Výsledkom je strašne nezáživný film a napriek tomu, ze sa ma jednať o komediu, tak som sa ani raz nezasmial. Smutne. 4/10. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Jeden den ze života malý londýnské restaurace........ Scénář : Dean Craig. Kamera : Shawn Maurer. Hudba : David Kitay. Sedněte si, dejte si kafe a ....poslouchejte. ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Nedá sa povedať, že by tento film nejako extra zabával svojou vtipnosťou.Ale nedá sa ani povedať, že by bol nudný alebo nepriniesol žiadnu pointu.Pointa bola a nie len jedna.Pre niekoho kto čaká komédiu kde je vtip za vtipom toto moc neodporúčam.Nie je to totiž nejaká teen komédia.Je to pokus o vyspelejšiu komédiu ktorý sa ako tak z odretými ušami podaril.Herci hrali super a každému som uveril jeho rolu.Aby to nevyzeralo moc pozitívne tak na koniec ešte napíšem mohlo to byť oveľa lepšie.Je to priemerná komédia. ()

thierry_14 

všechny recenze uživatele

Tezko rict,jestli to bylo mym momentalnim rozpolozenim,ale kdybych mel hodnotit komedii podle toho,jak sem se smal,tak tohle je ta absolutne nejlepsi komedie,co sem kdy videl! Tolik slz smichu sem vazne jeste u zadny jiny neproronil :D Je tu plno skvelejch hercu znamejch z ruznejch jinejch veci (3 z Lost,jeden z Dead Like Me,samozrejme moje oblibenkyne Katherine a taky Mena Suvari znama z American Beauty tady vypada skvele)...nikdo tady nema hlavni roli,dej se odehrava behem jednoho dne v jedny kavarne a je postavenej na tech nejvtipnejsich dialozich, kdy se strida nekolik lidi u ruznejch stolu,ktery resi nejruznejsi veci a vzajemne se to prolina (mohl by z toho bejt jeste lepsi serial)...taky nesmim zapomenout,jak me potesil britskej prizvuk...pro me proste perfektni a zase se mi potvrdilo,ze koukat na hodnoceni vostatnich je na nic :) ()

kukentipla 

všechny recenze uživatele

O čem to je? V jisté kavárně se sešlo několik lidí. Znají se nebo je osudy svedou dohromady. Co já NATO? Na tento film jsem koukal kvůli Katharine Heigl, překrásné Izzie z CHIRURGů. Příběhy se proplétají a já se celý film nemohl ubránit pocitu přeplněnosti. Tím myslím, že některé postavy se ve filmu ocitli jen kvůli jednomu maximálně dvěma gegům (povedeným). Naprosto mě však dostala dvojička zhulenejch kámošů (doporučiji hnědé bezpečnostní trenky), jenž diskutují o lásce a mají přitom totálně rudé očí. Verdikt? Nebát se: juknout na film. mít slitování nad filmem dělaným z radosti. PS: Pro fanoušky KH povinnost (bohužel nesouhlasím s Mahalikem. Mana Suvari není schopna Katharine Heigl nahradit ani v záběrech přes rameno, jinak s ním souhlasím na 100%) PSS: prosím mějte schovývost toto je můj vůbec první komentář:-) ()

atmen 

všechny recenze uživatele

Nechci řešit, zda příběh může být realný či ne. Koneckonců komedie má jiný cíl, a to pobavit diváka. A to se v mém případě stalo mírou vrchovatou... Bizardní panoptikum, které přijde v ten den do restaurace, nebo v ní pracuje je natolik zábavné, že si budete přát, aby se "zavíračka" protáhla... ()

..Anya 

všechny recenze uživatele

Jste tak trochu psychicky labilní a sháníte tip na dobrou restauraci, kam zapadnete? Výborně, tak jste tu správně. Zaměstnanci restaurace mají totiž tolik osobních problémů, že sotva stíhají dělat něco jiného než je řešit...třeba obsluhovat zákazníky. A zákazníci mají tolik traumat a úzkostí, že sotva mají čas objednávat si. Trošku to tady připomíná Ordinaci v růžové zahradě - tím, že nikdo nemaká, ale všichni mají pořád, co dělat. Nicméně, když se dozvíme, jaké kdo má v dané restauraci problémy a úchylky, všechno se zde začne zvrhávat a interakce zákazníků a obsluhy mezi sebou, ke kterým zde dochází, stojí opravdu za to! ()

Zuzzka 

všechny recenze uživatele

Podle komentářů jsem čekala docela slušnou komedii, ale zasmála jsem se možná jednou. Humor mi připadal dost přihlouplý a vulgární. Ano, bylo to naprosto o ničem a a taky jsem si z toho nic neodnesla. Některé herecké výkony však stojí za zhlédnutí a vůbec je celkem zajímavé sledovat tolik příběhů a několik známých tváří na tak malém prostoru. Za to aspoň ta jedna hvězdička. ()

RobbieM@N 

všechny recenze uživatele

Jako celek je to hodně mizerné, velké pozitivum shledávám v množství vtipných scének, byly velice dobré, ale aby to trvalo hodinu a půl, to je moc. ()

maart 

všechny recenze uživatele

Jasné, že nie úplne reálne ale vtipné, zábavné a trošku iné. Pre milovníkov filmov podobných Clerks absolútne vhodné. ()

Reklama

Reklama