Reklama

Reklama

Začíná zábavný souboj pohlaví. Vztahy zaměstnanců a stálých návštěvníků svérázné londýnské kavárny se nečekaně obrátí a všechny zúčastněné čeká odhalení jejich trapasů souvisejících se sexuálními nezdary. (Filmbox)

Recenze (15)

..Anya 

všechny recenze uživatele

Jste tak trochu psychicky labilní a sháníte tip na dobrou restauraci, kam zapadnete? Výborně, tak jste tu správně. Zaměstnanci restaurace mají totiž tolik osobních problémů, že sotva stíhají dělat něco jiného než je řešit...třeba obsluhovat zákazníky. A zákazníci mají tolik traumat a úzkostí, že sotva mají čas objednávat si. Trošku to tady připomíná Ordinaci v růžové zahradě - tím, že nikdo nemaká, ale všichni mají pořád, co dělat. Nicméně, když se dozvíme, jaké kdo má v dané restauraci problémy a úchylky, všechno se zde začne zvrhávat a interakce zákazníků a obsluhy mezi sebou, ke kterým zde dochází, stojí opravdu za to! ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Nedá sa povedať, že by tento film nejako extra zabával svojou vtipnosťou.Ale nedá sa ani povedať, že by bol nudný alebo nepriniesol žiadnu pointu.Pointa bola a nie len jedna.Pre niekoho kto čaká komédiu kde je vtip za vtipom toto moc neodporúčam.Nie je to totiž nejaká teen komédia.Je to pokus o vyspelejšiu komédiu ktorý sa ako tak z odretými ušami podaril.Herci hrali super a každému som uveril jeho rolu.Aby to nevyzeralo moc pozitívne tak na koniec ešte napíšem mohlo to byť oveľa lepšie.Je to priemerná komédia. ()

Reklama

thierry_14 

všechny recenze uživatele

Tezko rict,jestli to bylo mym momentalnim rozpolozenim,ale kdybych mel hodnotit komedii podle toho,jak sem se smal,tak tohle je ta absolutne nejlepsi komedie,co sem kdy videl! Tolik slz smichu sem vazne jeste u zadny jiny neproronil :D Je tu plno skvelejch hercu znamejch z ruznejch jinejch veci (3 z Lost,jeden z Dead Like Me,samozrejme moje oblibenkyne Katherine a taky Mena Suvari znama z American Beauty tady vypada skvele)...nikdo tady nema hlavni roli,dej se odehrava behem jednoho dne v jedny kavarne a je postavenej na tech nejvtipnejsich dialozich, kdy se strida nekolik lidi u ruznejch stolu,ktery resi nejruznejsi veci a vzajemne se to prolina (mohl by z toho bejt jeste lepsi serial)...taky nesmim zapomenout,jak me potesil britskej prizvuk...pro me proste perfektni a zase se mi potvrdilo,ze koukat na hodnoceni vostatnich je na nic :) ()

kukentipla 

všechny recenze uživatele

O čem to je? V jisté kavárně se sešlo několik lidí. Znají se nebo je osudy svedou dohromady. Co já NATO? Na tento film jsem koukal kvůli Katharine Heigl, překrásné Izzie z CHIRURGů. Příběhy se proplétají a já se celý film nemohl ubránit pocitu přeplněnosti. Tím myslím, že některé postavy se ve filmu ocitli jen kvůli jednomu maximálně dvěma gegům (povedeným). Naprosto mě však dostala dvojička zhulenejch kámošů (doporučiji hnědé bezpečnostní trenky), jenž diskutují o lásce a mají přitom totálně rudé očí. Verdikt? Nebát se: juknout na film. mít slitování nad filmem dělaným z radosti. PS: Pro fanoušky KH povinnost (bohužel nesouhlasím s Mahalikem. Mana Suvari není schopna Katharine Heigl nahradit ani v záběrech přes rameno, jinak s ním souhlasím na 100%) PSS: prosím mějte schovývost toto je můj vůbec první komentář:-) ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Co se to tam děje? - Nic, jen nějaká babka střílý po baru z brokovnice. Ani nevím proč, ale Caffeine ve mě vzbuzoval pocit, že se dívám na film podobný Clerks, akorát s tím rozdílem, že se vše odehrává v restaruraci. Vše co se stane za 24 hodin v The Black Cat Cafe je naprosto nereálný, ale já se tomu docela dost smál. Abych vše uvedl na pravou míru, film jsem chtěl vidět jen kvůli Katherine Heigl, ovšem ona se ukázala za celý film tak pětkrát. Všechno mi ale vynahradila Mena Suvari, ze které jsem nemohl odtrhnout oči. Největší slabinou Caffeine jsou některé postavičky , které jak říká kukentipla, nemají ve filmu co dělat a nekteré jsou vyloženě na obtíž a střelit je do místa, kde slunce nevychází, by bylo málo. John Cosgrove to měl dobře vymyšlený, ovšem chtěl toho říct tolik, že se do toho tak nějak zašmodrchal. Nebýt sympatických číšníků a kuchařů, šel bych s hodnocením hodně dolů. Zábava to ale pořád byla... ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama