Reklama

Reklama

Epizody(13)

Sitcomy tvoří páteř každého komerčního televizního vysílání, ale takový, jako je tento, jste ještě neviděli. Komediálním seriálem Lucky Louie dobyla HBO nové území. Je svěží, zábavný, opravdu dospělácký a vypráví o mladém páru, který se pere s problémy v manželství i rodičovství.
Držitel ceny Emmy Louis C.K. hraje Louie, který pracuje na zkrácený úvazek jako mechanik, ale většinu času tráví doma a stará se o čtyřletou dcerku Lucy. Skutečnou živitelkou rodiny je jeho žena Kim, která pracuje na plný úvazek jako ošetřovatelka. Toto netradiční uspořádání může být občas ožehavé, ale manželé je vždycky ustojí, protože se pořád milují - a také nemají na vybranou.
Nejlepšími přáteli Louie a Kim jsou manželé Mike a Tina, kteří vedou záviděníhodný prostý život s kupou dětí ze současného i předchozích manželství. Naproti bydlí afro-americký pár Walter a Ellen s dcerou Lisou, s nimiž se Louie snaží pěstovat přátelské vztahy. A dále v domě žije i Kimin excentrický bratr Jerry s utajovanou minulostí, který si vydělává na živobytí pochybným způsobem.
Seriál, který je prvním sitcomem HBO realizovaným vícekamerovým systémem, se natáčel před živým publikem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele sskrblik k tomuto seriálu (1)

Lucky Louie (2006) 

Lucky Louie je rozporuplný seriál. Hlava rodiny je Loui je nevybouřený hovado, zřeštěná manželka a dcerka o kterou tihle dva pečují s rodičovskou láskou. Je tu plno dobrých hlášek a postřehů avšak přesto bych si tenhle seriál jako špičku nepředstavoval. Svou bezstarostností mě Lucky Louie připomíná v lecčem Californication. Na osudech hrdinů seriálu jako by nezáleželo. Buď jak buď. Lehce nadprůměrná zábava 3,5* ()

Reklama

Reklama