Reklama

Reklama

It's Always Sunny in Philadelphia

(seriál)
  • USA It's Always Sunny in Philadelphia (více)
TV spot
USA, (2005–2023), 61 h 5 min (Minutáž: 18–43 min)

Hrají:

Charlie Day, Rob McElhenney, Danny DeVito, Glenn Howerton, Kaitlin Olson, Jaimie Alexander, Autumn Reeser, Kristoffer Polaha, Ted Rooney, Sabrina Machado (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(16) / Epizody(169)

Seriál It’s Always Sunny in Philadelphia sleduje "partu", majitele neúspěšné hospody u Paddyho; parta zhýralců, která nemiluje nic jiného než plánovat, konspirovat a většinou si libovat ve vzájemném neštěstí. Ať už obcházejí systém sociálního zabezpečení, zneužívají děti z popelnic, předstírají, že jsou mrzáci, vydávají se za policisty nebo falšují pohřby, parta se nikdy nesníží k tomu, aby vydělávali peněz. (Disney+)

(více)

Videa (4)

TV spot

Recenze (67)

koza3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viděl jsem to tak před deseti lety, když byly na světě tři čtyři série a moc jsem se u toho řezal. Když jsem nedávno potřeboval nějakou ujetost, nějaký černý humor, vzpomněl jsem si na to. No a než jsem stihnul ohodnotit první sérii, sjel jsem čtyři. Sakra to je ujeté. Takový plesnivý humor plný špíny, ponížení a neštěstí. To mi po těch čtyřech sériích čím dál tím více lezlo na nervy. Potřeboval jsem zase nějaký happy-end, tak nevím, jestli svůj plán dokoukat to celé (má to už třináct sérií!) zvládnu. Možná počkám na podzim, kdy má vyjít McElhenneyho nový seriál Mythic Quest, který věřím, že bude podobně zbarvený. Tak mi to nedalo a sjel jsem všech čtrnáct sérií. Musím říct, že po pár týdnech jsem si na celou partičku zvyknul a teď, když jsem na konci, je mi po nich smutno. Překvapivě se příběh začal přenášet mezi sériemi a byla tam určitá kontinuita. To mám rád u tohohle typu seriálů, že jen tak roky nežvaní, ale posouvají se v příběhu. Nejsilnější (a zároveň nejnápadnější) linka je homosexualita Maca, která vykristalizuje v epický závěr třinácté série. Pouštěl jsem si to dvakrát a pak ještě jednou ženě. Nesnáším balet a muzikály, ale tahle exprese toho, co se v Macovi bilo vyjádřené moderním baletem byla prostě kulervoucí. Nic podobného jsem nikdy neviděl a klobouk dolů za takový výkon. Možná bych se nezlobil, kdyby to skončilo tímhle eposem, ale dostali jsme další čtrnáctou sérii, která opět nezklamala a je plná gegů. Závěrem mi tedy bude smutno, ale těším se, že si pustím zase nějaký sitcom, kde to končí třeba romantickou uzávěrkou (HIMYM?) nebo morálním ponaučením (Earl?). Nebo že bych si dal nějakou další depresi (Black Mirror?)? ()

T2

všechny recenze uživatele

_It's Always Sunny in Philadelphia - 1 a 2 sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $1,603,855 //počet predaných kusov 57,301║ _It's Always Sunny in Philadelphia: 3.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $2,977,232 //počet predaných kusov 114,553 ║ _It's Always Sunny in Philadelphia: 4.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $10,630,958 //počet predaných kusov ║ _It's Always Sunny in Philadelphia: 5.sezóna▐ Tržby za predaj DVD v USA 479,596 //počet predaných kusov $11,372,533 ()

Reklama

Joe321 

všechny recenze uživatele

Dneska lidi přecházejí ze Simpsonů na Family Guye prostě proto, že jsou na takový humor už zvyklí a nepřekvapí je. Stejné je to s Philadelphií. Kdysi tabu, dneska sranda. Všechny postavy jsou namyšlení, sobečtí blbci. Jenže člověk si je zamiluje. Narozdíl od Hanka Moodyho, tihle žijí téměř na dně společnosti. Když jsem si seriál pouštěl znova, tak jsem se pořád smál a místy tekly až slzy. Neuvěřitelný, co tenhle kolektiv je schopný dát dohromady. Šéstá sezóna už byla slabší. Můj oblíbený Phily: Mac. -"What's up, bitches?" ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

[Po sedmi sériích] Živá verze South Parku. Opravdu, až takhle dementně se naše white trash pětice chová, zaslouží srovnání s Cartmanem a jeho bandou. Je těžké je nemilovat a zároveň ve stejný moment nimi pohrdat. Sebranka loserů z Pennsylvánie, vlastní irskou hospodu a chlamtá pivo značky Coors - původem z Colorada, je tohle snad odkaz na South Park? Už jste si udělali představu? Tak přidejte sedm slonů nekorektnosti, 5 tygrů hnusu a 4,5 veverek urážek. Dává to smysl? Ne? Tak jste tady správně a objevujte. Škoda sitcomové schematičnosti a přece jenom se seriál po několika sezónách unaví. Prvních sedm sezón 65 % [Revize po 11. sezónách] Haha, to jsem se pobavil, když ten předešlý blekot po sobě čtu. Tohle je nejlepší komediální seriál kolem. A již se stalo tradicí, že s příchodem nové sezóny nakoukám všechny dosavadní epizody. 95 % ()

Unnamed 

všechny recenze uživatele

Některé díly jsou dobré, některé naopak dost špatné - bohužel však převládají ty špatné díly. Každopádně jsem si k postavám nevytvořil žádný vztah a snad to ani nešlo. Sitcom, který se snaží bořit hranice politické korektnosti, ale dělá to bohužel příliš násilně a bez vtipu. 3* za těch pár dobrých scének a se seriálem se v druhé sérii raději loučím. ()

Galerie (1 508)

Zajímavosti (17)

  • Ještě na počátku čtvrté řady nebylo odhaleno křestní jméno Maca a pravé jméno číšnice. (D3VIL)
  • Pracovní název seriálu byl "Jerks". (D3VIL)
  • Danny DeVito byl při natáčení druhé řady k dispozici pouhých 20 dnů, během nichž musel natočit 10 epizod, ve kterých se objevuje. (D3VIL)

Související novinky

Minecraft má režiséra

Minecraft má režiséra

22.07.2015

Svět šílí z animovaných kostiček. Tedy alespoň ten herní, populární Minecraft totiž minulý měsíc překročil 100 milionů registrovaných uživatelů. Dokonce má i vlastní velké akce (nedávno se v Londýně… (více)

Reklama

Reklama