Reklama

Reklama

It's Always Sunny in Philadelphia

(seriál)
  • USA It's Always Sunny in Philadelphia (více)
Rozhovor 1 - Charlie Day, Kaitlin Olson
USA, (2005–2023), 61 h 5 min (Minutáž: 18–43 min)

Hrají:

Charlie Day, Rob McElhenney, Danny DeVito, Glenn Howerton, Kaitlin Olson, Jaimie Alexander, Autumn Reeser, Kristoffer Polaha, Ted Rooney, Sabrina Machado (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(16) / Epizody(169)

Seriál It’s Always Sunny in Philadelphia sleduje "partu", majitele neúspěšné hospody u Paddyho; parta zhýralců, která nemiluje nic jiného než plánovat, konspirovat a většinou si libovat ve vzájemném neštěstí. Ať už obcházejí systém sociálního zabezpečení, zneužívají děti z popelnic, předstírají, že jsou mrzáci, vydávají se za policisty nebo falšují pohřby, parta se nikdy nesníží k tomu, aby vydělávali peněz. (Disney+)

(více)

Videa (4)

Rozhovor 1 - Charlie Day, Kaitlin Olson

Recenze (67)

neoBlast 

všechny recenze uživatele

[Po sedmi sériích] Živá verze South Parku. Opravdu, až takhle dementně se naše white trash pětice chová, zaslouží srovnání s Cartmanem a jeho bandou. Je těžké je nemilovat a zároveň ve stejný moment nimi pohrdat. Sebranka loserů z Pennsylvánie, vlastní irskou hospodu a chlamtá pivo značky Coors - původem z Colorada, je tohle snad odkaz na South Park? Už jste si udělali představu? Tak přidejte sedm slonů nekorektnosti, 5 tygrů hnusu a 4,5 veverek urážek. Dává to smysl? Ne? Tak jste tady správně a objevujte. Škoda sitcomové schematičnosti a přece jenom se seriál po několika sezónách unaví. Prvních sedm sezón 65 % [Revize po 11. sezónách] Haha, to jsem se pobavil, když ten předešlý blekot po sobě čtu. Tohle je nejlepší komediální seriál kolem. A již se stalo tradicí, že s příchodem nové sezóny nakoukám všechny dosavadní epizody. 95 % ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Zábavná šou, která vyniká v tom, že se zaměřuje na ožehavá, často tabuizovaná či jinak nekonveční témata. Postavy jsou dostatečně trhlé, dokáží věci řešit netradičně a šokovat diváky. Je to sranda, ale přeci jen k dokonalost seriálu tomu ještě leccos chybí... s postupem času přechod od vtipnosti k trpanosti zaručen. (1. sezóna - 90 %, 2. sezóna - 80 %, 3. sezóna - 40 %) ()

Reklama

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Čo si nedovolia hrané seriály, dovolia si niektoré animované. Presnejšie povedané, niektoré animované a It's Always Sunny in Philadelphia. Tento seriál neprekračuje žiadne hranice, pretože žiadne hranice nemá. Nech vás napadne čokoľvek nekorektné alebo spoločensky odsúdeniahodné, Sunny o tom má epizódu. A ak nemá, tak bude mať. A postavy… Ó, tie postavy! Nenávidím ich. Sú to pokrytci, ignoranti, klamári, idioti a neviem čo všetko ešte. Tupí hajzli. Milujem ich. Chcem byť ako oni. Chcem byť s nimi v gangu. Chcem mať Charlieho za najlepšieho kamaráta. Nenávidel by som ho, ale aj tak chcem. Určite poznáte význam slovíčka „najlepší“ v zmysle, že niečo nie je naozaj najlepšie, že to nie je ani bezchybné a že to možno nie je ani dobré, ale predsa je to „najlepšie“? Tak presne taký je tento seriál. Najlepší. ()

T2

všechny recenze uživatele

_It's Always Sunny in Philadelphia - 1 a 2 sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $1,603,855 //počet predaných kusov 57,301║ _It's Always Sunny in Philadelphia: 3.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $2,977,232 //počet predaných kusov 114,553 ║ _It's Always Sunny in Philadelphia: 4.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $10,630,958 //počet predaných kusov ║ _It's Always Sunny in Philadelphia: 5.sezóna▐ Tržby za predaj DVD v USA 479,596 //počet predaných kusov $11,372,533 ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA (IV. séria): JOJ Plus = 2.12.2011, v pôvodnom znení s titulkami - Mýliť si "politickú nekorektnosť" s imbecilitou je zdá sa v móde. Ale to nevadí, pretože na tých epizódach, ktoré som zatiaľ videl som sa doslova a do písmena rehotal ako "kvoň". A to sa mi už poriadne dávno nestalo. - Mimochodom to prečo JOJ Plus odpremiérovala iba 4. sériu naozaj nepochopím. V tej televízii sa to podobnými "premiérami" mimo akúkoľvek logiku iba hemží ... (15.1.2012) ()

Galerie (1 508)

Zajímavosti (17)

  • Pracovní název seriálu byl "Jerks". (D3VIL)
  • Původně měla čtvrtá řada obsahovat epizodu "Frank Exploits the Mortgage Crisis" (Frank těží z hypotékové krize), kvůli nepřítomnosti DeVita však byla přesunuta do řady páté. (D3VIL)
  • Se svou 14. sérií v roce 2019 se ze seriálu stal nejdelší sitcom v historii USA. (Duoscop)

Související novinky

Minecraft má režiséra

Minecraft má režiséra

22.07.2015

Svět šílí z animovaných kostiček. Tedy alespoň ten herní, populární Minecraft totiž minulý měsíc překročil 100 milionů registrovaných uživatelů. Dokonce má i vlastní velké akce (nedávno se v Londýně… (více)

Reklama

Reklama