Reklama

Reklama

It's Always Sunny in Philadelphia

(seriál)
  • USA It's Always Sunny in Philadelphia (více)
Z akcí
USA, (2005–2023), 61 h 5 min (Minutáž: 18–43 min)

Hrají:

Charlie Day, Rob McElhenney, Danny DeVito, Glenn Howerton, Kaitlin Olson, Jaimie Alexander, Autumn Reeser, Kristoffer Polaha, Ted Rooney, Sabrina Machado (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(16) / Epizody(169)

Seriál It’s Always Sunny in Philadelphia sleduje "partu", majitele neúspěšné hospody u Paddyho; parta zhýralců, která nemiluje nic jiného než plánovat, konspirovat a většinou si libovat ve vzájemném neštěstí. Ať už obcházejí systém sociálního zabezpečení, zneužívají děti z popelnic, předstírají, že jsou mrzáci, vydávají se za policisty nebo falšují pohřby, parta se nikdy nesníží k tomu, aby vydělávali peněz. (Disney+)

(více)

Videa (4)

Z akcí

Recenze (67)

Unnamed 

všechny recenze uživatele

Některé díly jsou dobré, některé naopak dost špatné - bohužel však převládají ty špatné díly. Každopádně jsem si k postavám nevytvořil žádný vztah a snad to ani nešlo. Sitcom, který se snaží bořit hranice politické korektnosti, ale dělá to bohužel příliš násilně a bez vtipu. 3* za těch pár dobrých scének a se seriálem se v druhé sérii raději loučím. ()

Pajky3

všechny recenze uživatele

1. série Že bych zase po letech narazil na seriálový klenot, který se mi vyhýbal? Se sledování jsem začal v okamžiku, kdy se chystá 12. série a prvních sedm dílů slupnul jako nic. Stanice FX už mě zaujala několika komediemi (The League, Archer) a tahle jede přesně ve stejném duchu. Bez servítek, bez morálního poučování a bez nudy. Pobavil jsem se každou epizodu a to jsem si teprve zvykal na postavy, jsem zvědav, co předvedou dál. A nevím proč, ale ta znělka mi zní moc vánočně. 2. série A druhá série přináší na scénu novou postavu pro partu. Objevuje se Frank, otec Dee a Denise, který je možná ještě ujetější a bizarnější než zbytek skupiny dohromady. A bavil jsem se ještě o něco víc něž předtím. Bar U Paddyho se zapsal na místa, kam se rád vrátím. Už teď se těším na další díly... 3. série Parta je vážně hodně uřvaná a díky tomu se nedá sledovat několik epizod v zápřahu. Vždy si po pár epizodách musím dát pauzu, abych se vrátil do normálu. Tady se to vážně žene do velkého extrému a i když je to vtipné, tak kolikrát to nevyjde úplně skvěle. ()

Reklama

Azrael515 

všechny recenze uživatele

Normalni psani pro normalniho cloveka, po letech.. <3 :D <3 (A serka na autoplay vyda za mirne preboosteny celoveceracek, AKA idealni format pro insomniaky!) PS:  K te politicke korektnosti; serial funguje ponevadz se smejem na dezolatech s ultra-dezolatnima nazorama. Na rozdil od ruznych bojovnicich za svobodou slova, ktery ocekavaj ze nekdo bude tect z jejich omezeneosti kterou se snazi prodavat jak humor. PPS: Srovnani s Prateli nechapu. IASIP je cira anti-teze tomu kyblu sracek, kteri ponekteri trogloidi povazujou za "nejlepsi sitcom".. ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Není snad žádné téma, před kterým by se tento serial zastavil. Zbraně, drogy, potraty, terorismus, pedofilie, jakákoliv bolístka tohoto světa, která vás napadne...Neexistuje nic, co by se tahle povedená partička z baru rozpakovala zneužít ve svůj prospěch. Každý v tomto seriálu je sobecká pokrytecká svině bez jakýchkoliv morálních zábran. Proto si je všechny tak rychle zamilujete. Některé dialogy jsou natolik dětinské a hloupé, že vám brzy začnou připomínat ty, které vedete s kámošema, když jdete z hospody. // Nejoblíbenější postava: Charlie // 85% ()

Zik2 

všechny recenze uživatele

Po první sérii trochu zklamání. Nekorektní a černohumorné to je hodně, ale to samo o sobě neznamená vtipnost - tenhe seriál ne že by nebyl vtipný, ale zdaleka ne tak, jako třeba South Park nebo Family Guy. Postavy jsou vtipní outsideři, ale s výjimkou Sweet Dee si je dost těžko oblíbíte, narozdíl třeba od postav IT Crowdu. Není to úplně špatné, ale špička to není - uvidíme po druhé sérii. ()

Galerie (1 508)

Zajímavosti (17)

  • Úvodním pilotem měla být krátká filmová verze epizody "Charlie Has Cancer". (D3VIL)
  • Pracovní název seriálu byl "Jerks". (D3VIL)

Související novinky

Minecraft má režiséra

Minecraft má režiséra

22.07.2015

Svět šílí z animovaných kostiček. Tedy alespoň ten herní, populární Minecraft totiž minulý měsíc překročil 100 milionů registrovaných uživatelů. Dokonce má i vlastní velké akce (nedávno se v Londýně… (více)

Reklama

Reklama