Reklama

Reklama

Malé pohádky

(studentský film)
  • USA Little Fairy Tales
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní
Česko, 2006, 5 min

Obsahy(1)

Umět vyprávět pohádky je hezké, ale víme vůbec, jak je vnímají naše děti? Co z vyprávění zapomenou a co ji zůstává prozrazuje tento film. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Matty 

všechny recenze uživatele

Takový hodně odfláknutý večerníček. Sotva žvatlající caparti se snažili, jen jaksi zanikla práce samotného režiséra. Pouhé zapojení levné (čili dětské) pracovní síly někdy nestačí. ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Věru tenhle sentimentální snímek není až tak špatný, jak by se mohlo na první pohled zdát. Kdyby tvůrci stvořili ještě dvěstě dílů, mohlo by se to stát skoro takovým kultem jako teletubbies. Každopádně samotné pohádky jsou dost zoufalé, cením si však animace, které vychází přímo z fantazie dětí a krásně do toho všeho zapadá. Princezna která pojídala draky je ovšem zajímavá. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Myslím, že debaty o tom, jestli práce režisérky zanikla kvůli dětem, nejsou jaksi k věci. Vždyť ukázat nám "dospělým" jak si hrají děti je přece skvělý nápad..a možná i způsob, jak se vrátit do dětských let a užívat si vlastní neomezenou fantazii, pokud jste už zapomněli, jak se to dělá. Mno, ale už konec se sentimentem..a hurá na draka. :) ()

Reklama

Reklama