Reklama

Reklama

Když se plachý účetní dostane mezi newyorskou smetánku, která se baví v erotickém klubu, netuší, co ho čeká. Žena, do níž se zamiloval, zmizí a s ní i 20 milionů dolarů…  „Máte dnes večer čas?“ Je to snadná otázka, ale když na ni Jonathan McQuarry odpoví, jeho život se navždy změní. Osamělý plachý účetní doposud žil jen pro svou práci, ale když ho jeho nový přítel, právník Wyatt, uvede do tajemného erotického klubu, Jonathan se ocitá ve světě newyorské smetánky, o jehož existenci doposud neměl tušení. A také potkává krásnou tajemnou cizinku, kterou považuje za ženu jeho snů. Jenže počáteční štěstí se mění v hrůzu, když se stane hlavním podezřelým při vyšetřování jejího zmizení a loupeže dvaceti milionů dolarů. V hlavních rolích amerického thrilleru režiséra Marcela Langeneggera hrají Hugh Jackman, Ewan McGregor a Michelle Williamsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (154)

Faila 

všechny recenze uživatele

Není to žádný top thriller, jenže v něm hrají Jackman a McGregor a ti pro mě z každé blbosti udělají zajímavou podívanou. Přitažené za vlasy to sice bylo, ale ne víc než většina thrillerů, které jsem kdy viděla. Za to napínavé to bylo o dost víc než mnohé z nich. A určitě na tom mají zásluhu i herci, kteří z tohohle jinak podprůměrného filmu podle mě dokázali udělat slabší průměr. ()

Pekisan 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo celkom slusny triler so skvelymi hlavnymi hercami. Polku filmu viac menej nie je poriadne tusit o co ide akurat sa oko (muzskeho) divaka kocha kopcovitou nadielkou zenskych tiel. Potom sa to zacne zamotavat a film naberie na slusnom tempe. To vsak razne klesne tesne pred zaverom a tym film vela straca. U mna jednu hviezdu. ()

Reklama

Guzo 

všechny recenze uživatele

Ano, i já jsem zápletku prokoukl ještě před jejím rozuzlením, možná jsem ji vymyslel ještě o fous zapeklitější, ale to nic nemění na tom, že jsem se po nudném úvodu skvěle bavil. Ze stokrát ohraného klišé se s herci kalibru McGregora a Jackmana stal velmi solidní film, který se svým Seznamem jen tak z paměti nesleze.. :-) 3,5* ()

subic 

všechny recenze uživatele

Pamatuješ si na stávku amerických scénáristů na přelomu 2007/2008 ? Tohohle filmu se to rozhodně dotklo. Nechci komentovat slabé výkony Hugha Jackmana a Emana MekŘehoře. Na začátku se rozvine zajímavý příběh souvisejíc s tajemným erotickým klubem. První hodinka je fajn, jenže pak to přijde, pak se ten zajímavý příběh zvrtne... no prostě až budou chtít zase scénáristé stávkovat, tak bych doporučil využít práva nosit zbraň, co mají Američani v ústavě už přes 220 let, tak ty zbraně vemte do ruky a braňte se. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Nudně stereotypní, předvídatelné a hlavně totálně o ničem. Je fajn, že Jackman s McGregorem pohulili a v první půlce nebyla nouze o nahé lepé děvy, ale co z toho, když si potom Langenegger začne hrát na osudový thriller, přičemž nemá žádná esa v rukávu a všechny zvraty jsou dvakrát hloupější, než jak si je pět minut dopředu představíte. A Rachael Taylor se jenom mihne na dvě vteřiny na chodbě? To už je moc i na mě... ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na autentických miestach v americkom New Yorku a španielskej metropole Madrid a trvalo sedem týždňov. (MikaelSVK)
  • Oba pasy, ktoré vo filme kontroluje zamestnanec banky, majú rovnaké čísla, dátumy vydania a tiež dátumy narodenia oboch kontrolovaných osôb. (MikaelSVK)
  • Hmotnosť jednej 100-dolárovej bankovky je cca. 1 gram. 20 miliónov dolárov by teda znamenalo 200 000 kusov 100-dolárových bankoviek. Hmotnosť jedného kufríka s polovicou tejto čiastky by teda bola až 100 kilogramov. (MikaelSVK)

Související novinky

Riddick žije... možná

Riddick žije... možná

11.03.2009

Taky vás to už unavuje? Pokaždé, když chtějí David Twohy anebo Vin Diesel na sebe upozornit, začnou roztrubovat obehrané „máme tu postavu rádi a přestože Černočerná tma a Kronika temna na sebe jen… (více)

Reklama

Reklama