Reklama

Reklama

Ant-Man

Trailer 1

Podvodník Scott Lang (Paul Rudd), vybavený pozoruhodnou schopnosti zmenšit své fyzické rozměry, ale současně znásobit svou sílu, se musí ujmout role hrdiny a pomoci svému mentorovi doktorovi Hankovi Pymovi (Michael Douglas) ochránit tajemství, skrývající se v jeho úžasném obleku Ant-Mana, před zcela novými nebezpečími, která ho ohrožují. Pym a Lang jsou tváří v tvář zdánlivě nepřekonatelným překážkám nuceni naplánovat a provést rafinovanou loupež, která zachrání celý svět. (Falcon)

(více)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (1 242)

Arbiter 

všechny recenze uživatele

Chvilkama správná volovina. Počítám, že tak tři minuty záběrů z mikrosvěta mě fakt bavily. Co se týče celkové konstrukce snímku, Marvel začíná být nudně monotónní. Vlastně na jejich filmy koukám už jen tak ze setrvačnosti. Z návštěvnosti jsem překvapený. Čekal bych, že zájem o M filmy bude touhle dobou opadat, až se nakonec na další adaptace vykašlou. Příjde mi, že se jejich produkce vyčerpala jako dubstep po prvním roce slávy. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Svěží komiksárna. Zmenšování je efektní, v akci zábavné, v závěru bombasticky pojaté. Změna perspektivy je velice pěkně pojata, ať technicky nebo příběhově. Tohle je podle mě první komiks od Marvelu, který opravdu riskuje, nemá v podstatě velké hvězdy ani velké jméno hrdiny. Je to skok do neznáma, který se mění v překvapivý úspěch (Paul Rudd roste každým záběrem a Evangelina... k ní není co říct). Hlavní hnací silou je pro mě humor, který konečně vědomě přechází v komiksovém filmu doúrovně vědomé nadsázky až ironie a Ant-man je dík tomu (a podle mě to je hlavně zásluha specifického humoru Edgara Wrighta) je pro mě zábavný hlavně v závěru, kde vrcholí všechen vtip nejšílnějším akčním soubojem od Marvelu. Kde na tohle vzali odvahu nevím, ale já jim tleskám a jdu otřít prach ze své lokomotivy Tomáš, co mám nad televizí... PS: Michael Peňa a jeho scény "jak to teda bylo" naprostá bomba. Trhám se míchy ještě teď a hlavně bez dabingu! ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

U posledních dvou Marvelovek jsem zíval nudou, o to víc mě těší, že jsem svojí nevymáchané puse mohl zase jednou dopřát i tělocvik horizontální. Sice to chvíli trvalo, než se všichni domluvili co se teda bude dít, ale pak to byla hodně výživná jízda plná neotřelých nápadů, kterých já si cením víc jak barviček; konečně to snad Marvel pochopil. Kdyby byla každá blbost takhle zábavná, nasmál bych denně dvakrát tolik času. A kdyby Evangeline Lilly netrpěla úchylkou na malé věci, mohl z nás být krásný pár. P.S: Simčo, utekl ti klokan. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Jé, kdepak se Peyton Reed těch skoro deset let schovával? Komiksový fanoušek nejsem, ale tenhle film mě zaujal námětem a v kině jsem ho prošvihl. Všeho, co od blokbástru očekávám, se mi dostalo, jen mohli občas tvůrci diváka do děje uvést líp (nevděčná dcera, mrtvá manželka). Jinak ovšem nářez. 90%. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Príjemne civilný origin, v ktorom hrdinovia vo finále namiesto celého mesta zbúrajú iba jednu izbu. Vtipy nie vždy fungujú, ale Peňa je tam dokonalý a Douglas dokáže uhrať aj scény, kde rozpráva o nejakých stupídnych komiksových nezmysloch o prechodoch do subatomárnych dimenzií. K tomu kvalitný záporák. Slabšia marvelovka, ale stále je to zábava. ()

Galerie (132)

Zajímavosti (70)

  • Když Paul Rudd dostal titulní roli, vždy se ho lidé zeptali, co vlastně Ant-Man dělá. Na to odpovídal, že se dokáže zmenšit na velikost mravence, ale ponechává si svou sílu a dokáže s mravenci i komunikovat... čemuž se prý všichni smáli. (Zdroj: ČSFD)
  • Celosvětová premiéra proběhla 29. června 2015 v Los Angeles. (Varan)

Související novinky

Animovaný prequel Transformers na cestě

Animovaný prequel Transformers na cestě

02.05.2020

Společnost Hasbro a studio Paramount najali režiséra a scenáristu Joshe Cooleyho (V hlavě, Toy Story 4) aby natočil animovaný prequel robotí série Transformers. Film by měl mít gigantické měřítko,… (více)

Captain Marvel si našla režisérské duo

Captain Marvel si našla režisérské duo

20.04.2017

Přestože existují sólové filmy Supergirl, Catwoman nebo Elektry, půlka internetu na ně dávno zapomněla a pravidelně se řeší, kdy už se dočkáme superhrdinského celovečeráku s ženskou hlavní hrdinkou.… (více)

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

30.12.2015

V letošním přehledu nej filmů, které viděli naši top uživatelé v roce 2015, jsme dali prostor i filmům s jiným rokem výroby/uvedení než 2015. Anketu vyhrál postapokalyptický akčňák Šílený Max:… (více)

Reklama

Reklama