Reklama

Reklama

Ant-Man

Trailer 2

Podvodník Scott Lang (Paul Rudd), vybavený pozoruhodnou schopnosti zmenšit své fyzické rozměry, ale současně znásobit svou sílu, se musí ujmout role hrdiny a pomoci svému mentorovi doktorovi Hankovi Pymovi (Michael Douglas) ochránit tajemství, skrývající se v jeho úžasném obleku Ant-Mana, před zcela novými nebezpečími, která ho ohrožují. Pym a Lang jsou tváří v tvář zdánlivě nepřekonatelným překážkám nuceni naplánovat a provést rafinovanou loupež, která zachrání celý svět. (Falcon)

(více)

Videa (27)

Trailer 2

Recenze (1 242)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Zdá se, že inženýr Křeček prodal Berkův vynález Američanům! Ten hajzl! Ale na našeho Zedrala to nemá, ví to celá obora. Přesto to byla fajn podívaná a navlékli to pěkně. Jeden by ani nepomyslel, že je to kradený. Vypadá to jako pěkné originální zpracování boje malého hrdiny proti velkému zlému světu. Takže jak s dalším dílem? Vyčoudí mraveneček mravkolevy z IS? Dá si Douglas třikrát denně prášek cukru na bolavé hlasivky? A kdo bude stát u postýlky? ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Praktické využití zahrnuje špionáž, průmyslovou sabotáž a eliminaci překážek na obtížné cestě k míru." Tak tady se zase někomu zachtělo válčit ve jménu Míru. No dobře. Já zatím ještě neumím stylově proskočit klíčovou dírkou, abych tomu zabránil, ale máme tady pružného Scotta, chytrého doktora Pyma, hláškaře Luise a krásnou zlou paní Hope, kteří mi přinesli dostatek zábavy a inspirace. Už se chystám vyskočit s tankem z baráku, ale musím si dát pozor, abych neurazil hlaveň o nevyzpytatelnou Mašinku Tomáše, který může vyrůst kdekoli. Mně tato hovadina zkrátka připadala zábavná a to se cení ve světě, kde se všechno bere moc vážně. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

A budete mi věřit, když Vám řeknu, že mi opravdu drahnu chvil trvalo, než jsem si na Ant-Mana zvyknul? Po nejprvá jsem si říkal, jak to do toho příběhu naskočilo rychle. Pak jsem si říkal, že je to vlastně jedna velká kravina, kde nebejt herců, asi bych u ní ani nevydržel. No a ke konci mě napadalo jenom to, že tvůrci evidentně museli bejt na LSD, protože těch nápadů, kolik ve filmu vymysleli, ne každej tvůrce dokáže do jednoho filmu narvat. Nakonec uznávám, že jsem touto Marvelovkou byl poměrně spokojený, protože tvůrci tím nápadem přišli s mnoho originálními kousky, které ze scén vytvořily nezapomenutelné zážitky. A kdyby i to někdo nakonec přešel, protože kolem těchto pocitů je hodně tenká hranice, tak věřím, že Evangeline Lilly s jejím tmavovlasým mikádem jen tak někoho nepřejde. Nejenom, že jsem jí nepoznal, ale také byla naprosto neuvěřitelně sexy. A tak to má být. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Sterilně vypadající control-c, control-v film, bez jakékoliv přidané hodnoty, ale naopak s některými věcmi, které ho degradují na možná nejhorší Marvelovku vůbec. Tak například scénář nefunguje, dialogy působí nuceně papírově, humor je oproti takovému GoTG na zcela podřadném levelu. Heist se nedá snad ani nazvat heistem, kdokoliv tedy tenhle film bere jako další pokus Marvelu o obohacení žánrové pestrosti MCU, tak je prakticky úplně vedle. Nebo tedy s přivřením očí jde o heist, ale extrémně špatný. Paul Rudd je neurážející, ale nijaký, motivace stokrát viděné, Douglas nevyužitý, přesto si krade celý film, Evangeline tuctová, chemie mezi Paulem a ní neexistující, ale překvapivě jejich poslední scéna byla stejně docela fajn. Cokoliv s mravenci je v tomto filmu super, skoro bych řekl, že mravenci jsou tady nejlepší postavy. Nejhorší postava je rozhodně Peňa, za něho jsem se cítil trapně v každé scéně. Akce skoro žádná, a když, tak hnusná i po vizuální stránce, závěrečný souboj ale docela zábavný. Hudbu si nepamatuji. Obojí titulkové scény jsou lepší než celý film. 5/10 ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k letitým odkladům a nemalým tvůrčím potížím se mi ani nechce věřit, jak nápaditý a svižný je výsledný Mravencův origin. Doba komiksů na každém rohu tak může zářit v plné síle, ale Scott Lang s Hankem Pymem nejsou ti, kteří diváckou přesycenost odnesou neúspěchem. Scénář totiž překvapivě přesně dávkuje akční pasáže s nenásilnou rodinnou linku a Ruddova přirozenost (nehledě na usměvavou chemii s Douglasem i s Peñovou partou) zahladí i tu největší hranu v podobě rozhrkané a neurovnané úvodní třetiny. Stvořit superhrdinskou jednohubku (notabene uvedenou mezi Avengers a Capem) je těžší, než se zdá, proto mě úspěšný start těší opravdu hodně. Tím spíš, že pro budoucí týmovou práci je tahle postava jako stvořená. ()

Galerie (132)

Zajímavosti (70)

  • Po titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)
  • Paul Rudd (Scott Lang) prezradil, že pri obliekaní kostýmu mu muselo pomáhať viacero ľudí. Taktiež ho z neho po natáčaní museli dostávať. (Steny94)

Související novinky

Animovaný prequel Transformers na cestě

Animovaný prequel Transformers na cestě

02.05.2020

Společnost Hasbro a studio Paramount najali režiséra a scenáristu Joshe Cooleyho (V hlavě, Toy Story 4) aby natočil animovaný prequel robotí série Transformers. Film by měl mít gigantické měřítko,… (více)

Captain Marvel si našla režisérské duo

Captain Marvel si našla režisérské duo

20.04.2017

Přestože existují sólové filmy Supergirl, Catwoman nebo Elektry, půlka internetu na ně dávno zapomněla a pravidelně se řeší, kdy už se dočkáme superhrdinského celovečeráku s ženskou hlavní hrdinkou.… (více)

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

30.12.2015

V letošním přehledu nej filmů, které viděli naši top uživatelé v roce 2015, jsme dali prostor i filmům s jiným rokem výroby/uvedení než 2015. Anketu vyhrál postapokalyptický akčňák Šílený Max:… (více)

Reklama

Reklama