Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Budoucnost. Obrovská Galaktická Republika se rozpadla. Tohoto mocenského vakua využilo hodně pirátů a zločinců a zabralo množství planet. Na jedné z nich žije v klidu Justin Thorpe (John Corbett) se svou malou vynalézavou sestrou Novou. Jednoho dne je však jeho sestra unesena. Na pomoc mu přijde generál Sorenson a jedna z posledních lodí Galaktické Republiky, Osiris. Vydávají se na cestu k tajemným Inženýrům, která je plná problémů a pronásledování pirátskou lodí. (zipacna)

(více)

Recenze (9)

Ertai 

všechny recenze uživatele

Pořád sem si řikal, že to vypadá jako pilot k nějakýmu seriálu a taky že jo. Celé je to dost slabé, zabíjí to nevýrazní herci, chabé triky, papundeklové kulisy (což se u televizáku jěště přežít dá) ale hlavně ubohý scénář bez kterého to nejde. Popravdě mě moc nemrzí, že k seriálu nikdy nedošlo ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Pro mě docela milé překvapení a jsem rád, že jsem na Osirise čirou náhodou narazil. Je velká škoda, že k tomuto pilotnímu dílu už nevznikl celý seriál. Příběh mě totiž moc bavil. Zároveň se mi hodně líbil nápad s rasou Inženýrů a jejich schopnosti. Dobré triky, masky a kulisy s přihlédnutím na dobu vzniku. Sympatické postavy včetně hlavního hrdiny i unesené dcery. Líbilo se mi, jak se postupně dávala dohromady posádka pro její záchranu. Škoda, škoda, opravdu bych ocenil pokračování, klidně i ve formě dalšího filmu. 85% ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Je na tom strasne videt, ze jde o pilot k serialu. Ale jinak je tam tak nejak vse co clovek ocekava od scifi z vesmiru. Par veci sice originalitou zrovna neomracuje, ale co, kazdy se nekde inspirujeme, ze jo... ;) ()

zipacna 

všechny recenze uživatele

Podle mě velmi dobrá sci-fi, skvělé interiéry i exteriéry, skvělá technologie a podle mě i dobré nápady. Rozhodně bych se nebránil tomu, aby vzniklo nějaké pokračování, ať už ve formě filmu nebo seriálu. ()

vrch07256732 

všechny recenze uživatele

Dnes skôr nostalgická chuťovka z konca 90 tych rokov. Ako film je to typický Pilot, škoda že seriál sa nenatočil - aspoň zopár dielov. Po vizuálnej stránke to silne pripomínalo scifi béčka z 80 tych rokov - bohužiaľ aj úroveň trikov. Možno aj preto že som to videl ako prepis z VHS na digitál. ()

Reklama

Reklama