Reklama

Reklama

Sick Kitten

všechny plakáty
Krátkometrážní / Drama
Velká Británie, 1903, 1 min

Obsahy(1)

Malá holčička krmí nemocné kotě. (Mertax)

Recenze (15)

Webb 

všechny recenze uživatele

Holčička sedí na židli a vedle ní je stolek a na něm kočka. Holčička si kočku vezme k sobě na klín (na pravo vedle ní na zemi je druhá kočka). K holčičce přiběhne podobně starý bráška (na hlavě má kouzelnický klobouk) a na stolek postaví láhev. Holčička si lžičkou nabere mlíko a dává kočce pít. Na konec si oba potřesou rukou s tím, že je úkol splněn. Potom se chlapec podívá do kamery, dvakrát si sundá a znovu nasadí klobouk a odchází ze scény. ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Všechny tyto staré snímky hodnotím za 3, pokud to není nějaký opravdu extra kousek (4) nebo naopak (2). Jak jsem psal jinde a budu psát v každém komentáři k těmto filmům: nepřísluší nám dnes hodnocení podobných snímků. Tři hvězdy jsou spravedlivý kompromis. Holčička krmí koťátko a malej chlapeček v cylindru jí asistuje :-) Odkaz na film: http://www.youtube.com/watch?v=T33lNsnVFbI&feature=relmfu ()

Mononoke. 

všechny recenze uživatele

Nemocné koťátko dojme každou dívčí dušičku ;). Plus zajímavost: na detailním záběru má holčička jiné šaty. (FNŘ 2010) ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

V tomto roku tak krátky film? Liečiť mačku sirupovým liekom? Zbytočnosť a nezmyselnosť, akurát ten chlapec v cylindri pobavil, ale ono to zrejme ani komédia nemala byť, takže je to skôr roztomilé. Asi sa autori nudili. ()

Reklama

Reklama