Reklama

Reklama

Zápisník smrti: Poslední jméno

  • Japonsko Desu nôto: The last name (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Pokračování minisérie podle komiksové předlohy. Light Yagami se konečně dostane do blízklosti L a jeho vyšetřovací skupiny. Navíc se ve světě objevuje nový Kira, který vyměnil půlku svého zbývajícího života za schopnost vidět pravé jméno každého člověka, se kterým se setká. Kdyby se Light s tímto novým Kirou spojili, mohli by se celkem snadno zbavit L a všech ostatních vyšetřovatelů. Podaří se L zabránit jejich setkání nebo už je pozdě a musí přijít na jiný způsob jak oba dopadnout? (Genryuusai)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
CRYPT

CRYPT (hodnocení, recenze)

Kolik je tech hranych miniserii? PRvni je Desu Noto, potom Posledni jmeno a to je vse?

 

Jinak 2Badmaniak, s tim ze by do zapisniku smrti napsal sve jmeno to je velice dobra pripominka, ale ted vyvstava otazka, zdali bohove smrti musi napsat jmeno kazdeho cloveka co ma zemrit, nebo si to delaji random

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

No nevim, čekal jsem že Light to bude mít stále nějak pojištěné. :)

Seriál jsem neviděl, niky jsem o deníčcích neslyšel, ale už na začátku prvního dílu mě napadlo "Napiš tam ty blbče svoje jméno a datum za 80 let", a oni to dokonce na konci druhého dílu uvedli, že to tak jde, neboť L věděl že je 23 dní nesmrtelný než zemře.

Trochu jsem doufal, že Light to tak ošéfované měl, zvlášť když tak přehrával tu svou smrt (bohužel to byl spíš trapas hercův a ne ůmysl scenaristy). Pak jsem doufal ještě v otočku díky Liightovu jménu, jinak se psalo a jinak vyslovovalo, tak jsem doufal, že to byl taky trik.

No, konec nebyl jak jsem si představoval, ale aspoň Ryuk ukázal, že mu na lidech nezáleží, což je pro mě stále plus a stejně dávám pět hvězd oboum dílům. :)

Shley

Shley (hodnocení, recenze)

Druhý film na mě zapůsobil ještě lépe než ten první a herci byli vybráni opravdu dobře.

vincchuppo

vincchuppo (hodnocení, recenze)

5* B-) Nápad=>Manga=>Anime=>Film. Jo!!!! U druhé části musím dodat, co jsem zapomněl vypíchnout u prvního, že herci byli vskutku dobře vybráni pro tuto adaptaci kultovního anime. Díky Shusuke Kaneko, že jsi se toho ujal, a nutno říci, že na jedničku. Oba filmy na mě působily velice příjemně :)

Vital

Vital (hodnocení, recenze)

DArtanan: Jestli chceš znát odpovědi na své otázky,tak se na ten seriál podívej,je vážně dobrej a dá se sehnat i s českým dabingem který je taky dobrej

DArtanan

DArtanan (hodnocení, recenze)

Dobrý motiv, který byl uchopený mizerně. Animovaný seriál jsem neviděl, takže nemám s čím srovnávat. A z této nezávislé pozice to bylo celé nějaké divné. Co jsou andělé smrti zač ? Kde se berou ? Proč jen tak pohazují kolem své deníčky ? Na co jim vlastně jsou ? Andělé byli udělaní mizerně, oči bez života, obličej pouze dva výrazy. Úchylný "L" neustále žeroucí sladkosti měl umřít na cukrovku a ne na infarkt.... Tato druhá část byla o něco lepší (2 andělé a jakési "rozuzlení), ale stále mezi 2-3

Vital

Vital (hodnocení, recenze)

Nevíte někdo,kdy se natočí další pokračování? Nebo je už natočené?

Reklama

Reklama