Reklama

Reklama

The Black Donnellys

(seriál)
USA, 2007, 9 h 9 min (Minutáž: 38–44 min)

Hudba:

Mark Isham

Hrají:

Jonathan Tucker, Tom Guiry, Olivia Wilde, Billy Lush, Michael Stahl-David, Kirk Acevedo, Keith Nobbs, Peter Greene, Brian Tarantina, Patrick Brennan (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Tommy, Jimmy, Kevin a Sean jsou čtyři bratři Donnellyovi, kteří žijí se svou matkou v irské čtvrti v New Yorku. Tihle bratři mají, ať chtějí nebo ne, zločin v krvi a tady nikdo nedá nikomu nic zadarmo. Každý z nich je úplně jiný, a proto budou muset se budou muset jeden na druhého spolehnout a společně se postavit nejen sousednímu italskému gangu, ale také problémům ve vlastní čtvrti i v osobním životě. Rodina nade vše.

Seriál televize NBC z gangsterského prostředí New Yorku od scenaristů oscarového filmu Crash, byl přes své nesporné kvality po čtvrtém díle stažen z vysílání a zbylé díly první série odvysílala NBC pouze online na svém webu. (fidooo)

(více)

Recenze uživatele Unnamed k tomuto seriálu (1)

The Black Donnellys (2007) 

“The Irish have always been victims of negative stereotypes. I mean people think we're all drunks and brawlers and sometimes it makes you so mad all you wanna do is get drunk and punch somebody!” Po prvním díle jsem byl poměrně nadšen. Postupem času však nadšení začalo opadat, děj se mi zdál takový nahodilý, skoro nic, co se načalo nebylo dokončeno a když byla naznačena nějaká snaha o prohloubení postav, během dílu vše zase odešlo. To co vše Jimmymu procházelo mě začalo ke konci už solidně štvát a konec samotný (cca posledních 5 minut) byl pak hodně neuspokojující. Achjo, atmosféra se mi vážně líbila, Joey jako vypravěč byl nejstabilnějším kvalitním prvek seriálu a Kevin jako přihlouplý brácha taky exceloval. Slabší 4*. ()

Reklama

Reklama