Reklama

Reklama

The Black Donnellys

(seriál)
USA, 2007, 9 h 9 min (Minutáž: 38–44 min)

Hudba:

Mark Isham

Hrají:

Jonathan Tucker, Tom Guiry, Olivia Wilde, Billy Lush, Michael Stahl-David, Kirk Acevedo, Keith Nobbs, Peter Greene, Brian Tarantina, Patrick Brennan (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Tommy, Jimmy, Kevin a Sean jsou čtyři bratři Donnellyovi, kteří žijí se svou matkou v irské čtvrti v New Yorku. Tihle bratři mají, ať chtějí nebo ne, zločin v krvi a tady nikdo nedá nikomu nic zadarmo. Každý z nich je úplně jiný, a proto budou muset se budou muset jeden na druhého spolehnout a společně se postavit nejen sousednímu italskému gangu, ale také problémům ve vlastní čtvrti i v osobním životě. Rodina nade vše.

Seriál televize NBC z gangsterského prostředí New Yorku od scenaristů oscarového filmu Crash, byl přes své nesporné kvality po čtvrtém díle stažen z vysílání a zbylé díly první série odvysílala NBC pouze online na svém webu. (fidooo)

(více)

Recenze (18)

grogodil 

všechny recenze uživatele

Lahôdková, naozaj mňamózna záležitosť. Od prvej do poslednej minútky bez jediného kazu. Paul Haggis napísal pre mňa najlepší mafiansky príbeh aký som kedy videl rozpohybovaný na obrazovke. A o to viac zamrzí, že druhej série sa namlsaný divák už nedočká, keďže seriál z pre mňa nepochopiteľných dôvodov stiahli....Dokeyho so sekerou na nich! :-) ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Zas bych to s tím vychvalováním tak nepřeháněl, ale je to slušnej seriál, to zas ne, že ne. Bohužel občasné dění fakt nebylo reálný a bráchům toho procházelo fakt až moc (hlavně Jimmy by musel chcípnout). Italská mafie byla fakt neuvěřitelně laxní a Nickyho pikle s tim jeho pičentem proti největšímu bossovi by mu jen tak neprošly. Ale pro pobavení to bylo moc fajn. Tommy jako gangster proti své vůli byl super a Dokey byl taky správnej řízek. Škoda toho divnýho vyvrcholení, celej ten poslední díl byl takovej vachrlatej. ()

Reklama

patushik 

všechny recenze uživatele

Výborný seriál o irských bratrech, který vymejšlej jednu hovadinu za druhou a díky tomu se dostávaj do středu zájmu jak italské mafie, tak i té irské. Jediný co mě občas štvalo byl vztah mezi Jenny a Tommym, který tam moc nepatřil a taky Donnelysovic máma, která byla fakt na ránu:).. Peter Green opět skvělej. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

New York, Irové, Italové. Vzduchem nelétají milionové částky a kšefty nikdo nesjednává v prostředí luxusních vil a restaurací. Spíše jde o stovky dolarů za výpalné či tisícovky z hazardu a bitevním polem jsou postranní uličky a zaplivané bary. O to více je ale celkový obraz syrovější a realističtější. Neprávem opomíjená našlapaná pecka s výborným scénářem a výbornými herci. Už dlouho mě u seriálu tak neštvalo, že se nemůžu těšit na další řadu. 90% ()

Unnamed 

všechny recenze uživatele

“The Irish have always been victims of negative stereotypes. I mean people think we're all drunks and brawlers and sometimes it makes you so mad all you wanna do is get drunk and punch somebody!” Po prvním díle jsem byl poměrně nadšen. Postupem času však nadšení začalo opadat, děj se mi zdál takový nahodilý, skoro nic, co se načalo nebylo dokončeno a když byla naznačena nějaká snaha o prohloubení postav, během dílu vše zase odešlo. To co vše Jimmymu procházelo mě začalo ke konci už solidně štvát a konec samotný (cca posledních 5 minut) byl pak hodně neuspokojující. Achjo, atmosféra se mi vážně líbila, Joey jako vypravěč byl nejstabilnějším kvalitním prvek seriálu a Kevin jako přihlouplý brácha taky exceloval. Slabší 4*. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Prostředí baru Donnellyových Firecracker bylo natáčeno ve skutečném baru Shannon Pot na rohu ulice Jackson Ave a Davis St. na Long Islandu v městské části Queens města New York. (Conspi)
  • Alternativní název seriálu zněl The Truth according To Joey Ice Cream. (Conspi)

Reklama

Reklama