Reklama

Reklama

Ďáblova cesta

  • Velká Británie The Devil's Chair
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nick zaveze svou dívku Sammy do opuštěného psychiatrického ústavu. V jedné místnosti v budově najdou staré křeslo, na které si Sammy sedne. Ukáže se ale, že křeslo není pouhou veteší, naopak má tajemnou moc, která dívku zabije. Za vraždu dívky je obviněn její kluk… (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

RasputincZ 

všechny recenze uživatele

Ani Gandalf v životní formě se bohužel nepostaral o to, abych o tomto filmu mluvil v dobrém. Jeden z hlavních problémů, které jsem s Dáblovou Cestou měl, byli především dost průměrní herci, dost levné efekty a komentování hlavního hrdiny časem také začne otravovat, především ve chvílích, kdy už se skutečně rýsuje nějaké napětí a náhle přijde zbytečná poznámka a atmosféra je pryč. Jednu hvězdu přihazuji za konec, ikdyž ruku na srdce, odvyprávěný příběh, který se udál pouze v hlavě šílence, už také není nic extra originálního... ()

topi 

všechny recenze uživatele

Abych řekl pravdu, tak jsem byl příjemně překvapen. Protože co se z toho ke konci filmu vyklubalo, byla hodně solidní psychoušovina!! Chvílemi jsem se smál a chvílemi mě docela mrazilo!! Zajímavej film a zajímavá kombinace! Navic skvěle podpořená hudebním doprovodem, místy teskné melodie houslí a violoncella a pak industriální ruchy mistra Mortiise (Norský to umělec black metalového ambientu). Originální podívaná s dávkou hodně černého humoru. ()

Reklama

HappySmile odpad!

všechny recenze uživatele

Těšila jsem se, že se zase konečně podívám na nějakej horor, místo toho přišel naprosto nudnej, dementní a pomatenej film, na kterej sem celou dobu hleděla s naprosto nechápavým výrazem. Ale protože mám ve zvyku filmy vždycky dokoukat do konce, (SPOILER) tak sem si u konce musela říkat: "Tak už ju proboha zabij!", abych to mohla konečně vypnout... Nakonec přišlo vysvobození. "No vidíš to, když se chce, tak to de," říkala sem v duchu tomu psychopatovi a mohla konečně vypnout telku... ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Ďalší hororový kúsok tentokrát od režiséra Masona. Zo začiatku sa to pekne rozbehne asi tak do 30 minúty to vyzerá na slušný horor, sem tam to nudí ale po 40 minútach to začne naplno ked neviete komu máte veriť, či hlavnému hrdinovi alebo doktorovi. Koniec mi prišiel tak trochu prekvapivý, zistenie že hlavný hrdina je magor a predstavuje si svoju mrtvu priaťelku. Takže keď to mám zhrnúť, jedná sa o velmi slušný horor strochou porciou gore, a hlavne kde hlavný hrdina seká sekerou svojich nepriateľou z blázinca. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Když hned v úvodu vidíte, jak všichni skončí, příliš od filmu neočekáváte. Počáteční mix Hellraisera s Vetřelcem se nakonec odkloní úplně jinam, což je velmi dobře. Pseudopsychologické snímky bývají nevyzpytatelné. Je jich spousta a málokterý opravdu zaujme. Mně se líbila výtvarná stránka filmu, i když to chvílemi vypadalo jako klip brutální deathmetalové kapely. Jen mi vadilo občasné zastavování obrazu, kdy najednou nevíte, zda není chyba ve vašem příjimači... Na rozdíl od prvoplánových čuňáren (např. francouzské Inside) je tohle alespoň zajímavé, i když chvílemi se světy prolnou a jeden hádá, který je ten pravý. Konec ale vše vyřeší, avšak pootevřená zadní vrátka bych raději zabouchnul. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (2)

  • Film měl nesoutěžní premiéru roku 2006 na filmovém festivalu v Cannes. (Terva)
  • Natáčelo se na opuštěné letecké základně Ramsey v Cambridgeshire (Terva)

Reklama

Reklama