Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví o dívce, která právě prožívá nejlepší léta svého mládí. Co si přát víc? Je na střední škole, je oblíbená, má peníze a k tomu všemu bude mít tento víkend dům celý pro sebe a tak se rozdodne udělat nějakou tu party. Jenže to se někomu nelíbí a začne to dávat na jevo krvavým způsobem. Večer kvapí, mládeži se baví a nikdo si nevšimne, že je jich čím dál tím méně... (MareT.)

(více)

Recenze (3)

fallangell 

všechny recenze uživatele

I přesto, že se jedná o naprostý odpad musím dát dvě hvězdičky. Tahle hloupost mi totiž strašně připomněla doby vřískotu. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

A to bylo jako co? Vazne to nedovedu pochopit. Neco tak spatnyho jsem snad nikdy nevidel. Moc rád mám žánr hororů- Vyrostl jsem na Slasherech ale tohle? Taková předvídatelnost? Takové nevyužítí potenciálu vražedných zbraní? Tak nesympatické postavy? Sakra jak se to stalo, že se tohle natočilo? a ten konec? to bylo jako co? Jedna hvězdička snad jen za to, že to "byl"slasher horor ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Hloupý, klišovitý jak blázen a s pointou, která je hodně uhozená! Jedna * je za to, že v roce 2006 vznikl film jako by byl z roku 1980!:-D ()

Reklama

Reklama