Reklama

Reklama

Pod Moskvou

Trailer

Obsahy(1)

Za Stalinovy éry bylo v Moskvě vybudováno přísně tajné „Metro 2“ pro usnadnění činnosti a pohybu vysoce postavených členů a agentů KGB. Jde o systém podzemních chodeb, údajně ještě rozsáhlejších než moskevské metro. Antropolog Sergej (Rade Serbedzija), zabývající se jeho výzkumem, záhadně zmizel. Owen (Vincent Gallo) vede záchranný tým a objevuje děsivou síť jeskyní a katakomb, skrývajících ještě děsivější pověsti o démonických bytostech žijících v podzemí města. Tým musí vyslechnout ty, se kterými se Sergej naposledy setkal - zoufalé existence, jež si vybraly život pod městem a jejich vůdce Andreje (Val Kilmer) … (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (52)

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Viac ako odpad! Hrôza v tomto filme príde až po záverečných titulkoch, keď vám prasknú žalúdočné vredy! Debilný snímok, bez nápadu, atmosféry a pointy... odohrávajúci sa v kanáloch niekde pod Moskvou. ()

schindler 

všechny recenze uživatele

Koukám na film, čekám, kdy už se začne něco dít, už ho chci vypnout, ale říkám si počkej si na konec, třeba se tam něco stane. Na obrazovku vyskočej závěrečné titulky a ono nic. ABSOLUTNÍ VZDUCHOPRÁZDNÉ NIC!!! A o čem byl vlastně ten film??? ()

Igwar 

všechny recenze uživatele

Zaujmavy namet, ale neskor uz trochu nudne. toho prechadzania podzemim je v druhej polovici uz trochu moc na moj vkus. a este ktomu ten neurcity (alebo zle podany?) koniec. ale treba priznat, ze miestami to strasidelne bolo (za to 3 hviezdicky), len to chcelo trochu "temnejsie" spracovanie, pripadne nejake tie lakacky a vseobecne viec interakcie ludi z duchmi (vacsinu filmu sa vyskytovali oddelene) a mohol to byt pekny horror. ()

limited 

všechny recenze uživatele

Gallo měl asi chuť dělat kokota v příšerném škváru. No vlastně proč ne. Hlavně když se na to nebudu muset dívat znova... 3/10 ()

Alhazred 

všechny recenze uživatele

Ja som teda bol celkom spokojný. Neočakával som prakticky nič, a dostal som béčkový film, ktorý nenudil a z mála dokázal vytvoriť veľmi slušnú strašidelnú atmosféru. Sklamal iba koniec... neviem, čím to je, ale väčšina filmov podobného druhu má závažný problém so zápletkou - jednoducho ako keby nevedeli, čo s tým. Za pozretie to však stojí, dávam 50%. ()

Pollini odpad!

všechny recenze uživatele

Nejprve, ach jo! Na začátku to vypadalo tak slibně, ale pak se vyvinul románek mezi knězem a místní krasavicí. Kněz se vůbec nebrání a chová se jako přítel s výhodami. Po temných chodbách bloumají staří duchové, vůbec není jasné, jaý je jejich účel, proč tam jsou a co chtějí po zbloudilcích. Nuda, nuda, nuda a pak je jeden duch osvobodí a žádný závěr, jenom titulky. Naprostá ztráta času. ()

vrch07256732 

všechny recenze uživatele

Spočiatku to vyzeralo na hustú atmosféru, postupom času keď všetci blúdili chodbami ako pomätení to pripomínalo skôr Dungeon Keeper PC hru z 80-tych rokov. Hra aspoň pobavila, toto však vôbec. Výstup Val Kilmera trval cca. 5 minút a v Kontexte filmu bol úplne zbytočný - asi bolo na niečo potrebné prilákať divákov. ()

TylerD. odpad!

všechny recenze uživatele

"Je tady úplná tma" pravil zvolený průzkumník po prozkoumání tunelu hluboko v katakombách :D No a podobně inteigentních komentářů je tady hodně. Dialogy to taky nezachraňují. Například proč spolu ty dva kámoši vůbec šli když jeden druhýho nemusí? No a celý to nedává smysl. V podzemí jsou démoni a vstup do pekla takže se lidi stěhují do podzemních katakomb aby se před nimi schovali. Asi tý vodky pijou fakt moc. Bylo by to na dvě hvězdy ale nedám ani jednu za to, že nás distributor ojebává v komentáři, půlka těch věcí zmíněných v zajímavém popisu ve filmu vůbec není - tohle se nedělá. ()

Reklama

Reklama