Reklama

Reklama

Barbaři

  • USA The Barbarians (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kočovný kmen kejklířů vedený královnou Canary (Virginia Bryant) je přepaden krutým králem Kadarem (Lynch), jenž prahne po kouzelném rubínu, symbolu kmene. Královna talisman včas ukryje a Kadar ji za trest uvězní ve svém harému. Spolu s ní jsou odvlečeni její dva chráněnci, dvojčata Kutchek a Gore (Peter a David Paulové). Bratři jsou drženi v pracovním táboře a od dětství jsou nuceni ke gladiátorským zápasům. Díky tomu z nich vyrostou statní a neohrožení válečníci, kteří se vydávají zachránit svou vládkyni. (J.Connor)

(více)

Recenze (73)

tomisaburo 

všechny recenze uživatele

Barbarian Brothers, by udělali nejlíp, kdyby natáčeli výhradně svoje tréninky v posilovně.. Jedinou hodnotu téhle slátaniny vidím ve scéně pokusu o oběšení obou bratrů, kdy první se zbaví oprátky zatnutím krčních svalů a druhý utržením celé větve na které visí;) ()

Grizzly 

všechny recenze uživatele

Videl jsem to jako dite a pamatuju si, ze to bylo docela v pohode...objektivne musim ale rict, ze dneska bych to asi poslal niz :) ()

hiroshima 

všechny recenze uživatele

Já bych barbary až tak moc neodsuzoval. Fantasy béčko jak má být. V hlavní roli dva pořádně nasteroidovaní řízci a tak má podle mě fantasy hrdina ohanějící se mečem a pěstmi vypadat. Nikde není psáno, že má být inteligent. Film jsem měl rád jako malý a i těd po 15 letech se mě líbil takřka stejně. Navíc mě Kutchek a Gore během filmu několikrát rozesmáli. Film který si "odpad" určitě nezaslouží. 80% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Od úspěchu snímku 'Barbar Conan’ vzniklo mnoho napodobenin, které dnes všechny do jednoho spadly do světa zapomnění. Týká se to i snímku 'Barbaři’, který je námětem Conanovi hodně podobný. Jsou tu pro změnu dvojčata mající doslova stejný osud jako Conan. A kdo jiný by si je mohl zahrát než skutečná kulturistická dvojčata Peter a David Paulovi. A protože se jedná o ryze nízkorozpočtový videosnímek, celé to podle toho také vypadá. Levné kulisy, levné rekvizity, jednoduchý předvídatelný příběh, dějová zkratkovitost, herecké dovednosti aby divák pohledal. Jasně, psala se stále 80. léta, ale o to víc snímek zestárnul. To se týká i zmíněného Barbara Conana, ale přesto se stále jeví lépe než tento. A tak tu máme Fantasy příběh bez bázně a hany, na který by se mělo dívat oken shovívavým. ()

Marty_v.S. 

všechny recenze uživatele

máme tady 2 hvězdičky za 2 přiblblý dvojčata a jejich hlášky a hlavně jejich neustálý halekání .. asi jako že barbaři ;) ()

KdG 

všechny recenze uživatele

Výborné čistokrevné fantasy ve stylu Barbara Conana. Pochopitelně je film lehce naivní a triky jsou už překonané, ale o to vůbec nejde. A to že bratři Paulovi hrajou dementy je v pořádku, každý kdo čuchnul k fantasy ví že barbaři moc rozumu nepobrali a navíc je to vtipné. ()

vozralec 

všechny recenze uživatele

Úvodní přepadení povedené. Úchylné xichty poskoka s rohem a vedoucího kolotočářů. Namakaní barbaři měli krásné halekavé projevy. Souboje rychle ukončené. Příšery slaboučké. Přiveďte panny. ()

ac1976 

všechny recenze uživatele

Hrozná kokocina. 😀 Ruggero v akcii, alebo už asi tisícprvý pokus priživiť sa na úspechu Barbara Onana. Menší rozpočet, teda aj lacnejší vizuál, dvaja napichaní neherci ako hviezdy, ale je to občas aj zábavné a preto by si to moji obľúbenci mohli pozrieť. Najzaujímavejšie jednoznačne pekné nohy budúcej CSI vyšetrovateľky Evičky.. ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Dva naprosto dementní nabušenci jdou zachránit královnu a rubín ... film je plný logických chyb, špatných nepřátel a ještě horších efektů, ale celé je to podané velice vtipně a tak se dá říct, že se mi film docela líbil a celkem jsem se i zasmál. 55 % ()

Kennedy_R 

všechny recenze uživatele

Jó, tihle chlapci nejsou žádní dobří herci a jejich výkony působí velmi rušivě. Přesto jsem se u filmu bavil (kdysi u videokazety). Filmy tohoto typu mám rád, tak jsem Deodatovy hrůznosti trochu přehlížel. Film se nesmí brát moc vážně a potom za dvě hvězdy stojí. Viděl jsem z té doby horší snímky. ()

jack_scott 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl KOTEL top extra class GRINDHOUSE jak svině! Tenhle film je tak špatný, až je skvělý! Kdo nemá rád grindhouse, černý humor, a vůbec - nedokáže mít nahdhled pro tvůrce a dobu vzniku snímku, tak nepochopí. Já dávám minimálně 60% - a zbytek je guilty pleasure jak prase :-) ()

Související novinky

Zemřel režisér Ruggero Deodato

Zemřel režisér Ruggero Deodato

29.12.2022

V jednom z posledních dnů roku přichází smutné zprávy pro fanoušky evropské žánrové kinematografie, ve věku třiaosmdesáti let totiž v Římě zemřel kultovní italský režisér a scenárista Ruggero Deodato… (více)

Reklama

Reklama