Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(130)

Recenze (17)

T2 

všechny recenze uživatele

80.roky priniesli množstvo dobrých kreslených rozprávok a táto patrila medzi moje najobľúbenejšie. /70%/ ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Kultovní “gayest show ever”. Kdysi v polovině devadesátých let mě to zasáhlo na jedné VHS-ce v jičínské školní družině - ona nevím která paní učitelka nebyla blbá a pouštěla to pořád dokola. A dost možná mě spolu-zformovala v tady tohle mačomilný hovado. Ať žije SKELETOR. Přiznám se, opakoval jsem si teď ve třicítce první díl a asi bych se za střízliva už dost nudil. Ale pro radost si pusťte příslušnou epizodu tady toho. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

A na četná přání nespokojených čtenářů přináším další díl seriálu ,,Copak pustit našim nedospělým zmetečkům, abychom je vyslali do života co nejzábavněji postižené, přinejmenším na duchu". Dnešním favoritem je He-man. Zde tedy recenze, a to taková, jak má být! - Dobro a zlo proti sobě. Klasický kontrapunkt, z tohoto hlediska nepřináší dílo nic nového. Kladný hrdina, sympatický odmasený jedinec v kápi, naráží na řadu protivenství. Za naprostou většinou z nich stojí steroidovaný čičmunda He-man. Víc z toho nevím ani bzdík, poněvadž jsem několik dílů hodnoceného hitu viděl v cirka deseti letech svého věku, a to na zat ajns, tedy ještě ke všemu v nacisštině. Resume: hraju v tom, takže to je dobrý. Jsem tam za debila, tudíž to je blbý. Děkuji za pozornost a případná finanční ohodnocení přijímám od pondělí do neděle v baru Krásný potraty, naturální požitky od nezletilých nepannen pak tamtéž, ovšem po zavíračce a v leže. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Jako kluk jsem se na to díval. Dnes je konkurence seriálů tohoto typu obrovská. V dřívější době toho tak moc nebylo, a i toto jsem musel sledovat na "poláku". Takže abych nezapomněl. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Ano, jsem infantilní. Zajímavé skloubení fantasy se scifi. Svět má svou mytologii i logiku. Z animovaných počinů (o věkové hranici ať posoudí každý sám) to lepší. Já se bavil. Je tady i pár opravdu povedených fórků. Kontrolní otázka pánové? - Chtěli byste vypadat jako He-Man? ()

Kirman 

všechny recenze uživatele

Tuto barevnou estrádu jsem poprvé zahlédl asi na německém kanálu. Jistě to patří ke komiksové klasice, ale nijak zvlášť mě to nebralo - prostě jsem to "konzumoval". ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Jako úplně první jsem viděl německé komiksy. Ty jsme ve druhé a třetí třídě děsně žrali, vůbec nevadilo že jsme nerozuměli textům. Pak kamarád přivezl ze Západního Německa první postavičky a rozběhla se mánie - kdo měl tetičku v Německu, MUSEL aspoň jednu postavičku mít. Já měl čtyři - He-Mana, Skeletora, Tri-klopse a Syklona. Pak se objevil na polském satelitu tenhle seriál a pamatuju si, že jsme chodili k jinému spolužákovi na to po večerech čumět. A opět nevadilo že jsme neuměli řeč. No a nakonec přišel slabý film. Dávám tomu z nostalgie za 3, i když jsem nedávno opět viděl pár dílů a dnešním měřítkem bych tomu musel hodně ubrat. ()

backi 

všechny recenze uživatele

Animovaný seriál 80. rokov. Pamätám si, ako sme pobehovali po vonku a hrali sa na He-Mana s mečmi v rukách:) Seriál mojho detstva, ktorý som sledovával na nemeckých staniciach mi zostal hlboko v pamäti, mohol by sa niekde objaviť aj teraz:) Gumovú figúrku zlej kostry z tohto príbehu budem mať doteraz niekde odloženú:) ()

Toreador 

všechny recenze uživatele

**** ale z pohledu 10 letého kluka který nikdy nic TAKOVÉHO neviděl - znal jenom Křemílka a Vochomůrku :-) ______ Jo tohle byla pecka v 80.letech jsem na to koukal s tátou na Polácích. Nevim co bych na to asi říkal teď? ()

ajaxx 

všechny recenze uživatele

Stará klasika z doby prvních satelitních přijímačů, kdy jsem to hltal ač jsem houby věděl, o čem tam mluví neb němčinu jsem tehdy znal tak maximálně od otce pracujícího v německu a to jsem ještě fňukal, že mu nerozumím :-) Ale nostalgie tam prostě je... ()

ssarka 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu sranda...tolik teplých chlapů v kozačkách a slipech jsem neviděla nikdy nikde... myslím ale že ve své době to pecka byla...jako plno jiných animaku,kde jednoduše zlo proti dobru v každém dílu pořád dokola, kladný hrdina a jeho zvíře... ()

Reklama

Reklama