Reklama

Reklama

Boxerka Monita se dozvídá, že ze zdravotních důvodů bude muset na nějaký čas svou sportovní kariéru přerušit. Při hledání nové práce potkává podnikatele Martína... (oficiální text distributora)

Recenze (67)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zase taková sračka to není i když je to telenovela. Kupodivu jsem u toho párkrát totiž vydržel koukat a ani jsem neumřel na hnisající rány nebo kdejaká vnitřní zranění. To důležitý na tom totiž je fakt, že jsem se u toho dokonce i párkrát zasmál, a ono to tak kupodivu i bylo, asi, myšleno :) (2/10) ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Bože, to je hlína. Dneska jsem viděl nějakej díl, kde se Oreiro vydávala za ruskou princeznu, nebo tak něco. Výkon potřeštěné Natálie od dob Carlito z Divokého anděla překvapivě vůbec nezestárl, a když od toho nic nečekáte, pobavíte se. Já se tedy dnes bavil. Jasně, příběh o boxerce, co musí kvůli úrazu ukončit kariéru, to už zní jako základ pro telenovelu hodně uboze, a taky to ubohé je, ale když se od toho odprostíme, zůstane opět rozpustilá a vtipná telenovela se slušnou zásobou Nataliiných hlášek. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

přežil jsem jeden díl, přežil jsem i další díl... ale víc bych asi neustál... :-) občas se člověk i zasměje, bohužel většinou spíše stupiditě, než záměrům "tvůrců".. :-) 10% ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Prej: "Jsi můj život"! Ale moje to bude smrt, jestli to ještě někdy uvidím (Natálka nenatálka, kost nekost). ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Těžko říct jak bych to viděl dnes,ale co čert nechtěl,občas sem na to mrknul.Hold láska k Natálce byla silná.Narozdíl od spousty lidí to nepokrytecky přiznávám a ** krásne tomu mile rád v pálím. ()

Flego odpad!

všechny recenze uživatele

Neustále skákanie si do rečí a tým vytváranie dramatična, opakovanie replík ako v jazykovom kurze, monológy postáv pre dokreslenie ich pohnútok čo pomáha chápať dej aj debilnejšej časti konzumentov, šialené tempo opakujúcich sa scén, ktoré nič nehovoria ( teda, ja som ničomu nerozumel ), herecké výkony na zvracanie... vyslobodenie prišlo prvým blokom reklám, kde malo odrazu všetko logiku a obrazy či dialógy ( monológy ) mali zmysel... ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Ťažko sa mi hodnotí taká kravina. Herečka Natalia Oreiro si týmto pokazila u mňa renomé, ktoré získala telenovelou Divoký anjel. Takisto Facundo Arana bol lepší v Yagovi, aj keď ani toto neboli nejaké obzvlášť dobré veci. Videl som tu veľa snahy o menšiu komédiu, ale smiešne to pre mňa teda nebolo, skôr sa na to nedalo pozerať. ()

Macejko 

všechny recenze uživatele

Keďže moja malá sestra je veľkou fanynkou tejto telenovely a máme spoločnú izbu s jednou televíziou, videl som "Rany z lásky" viackrát, než by mi bolo milé. A bolo to... prekvapivo sympatické, miestami vtipné, miestami menej, a nevidím dôvod označiť to ako hovadinu. Avšak absolvovať všetkých tých neviemkoľkosto častí, to by sa na človeku nemilo podpísalo :) ()

Makky odpad!

všechny recenze uživatele

Videl som možno 10 minút, ale to bolo utrpenie. Nikdy v živote nechcem vidieť ani jednu telenovelu. Narušilo by to moju psychiku :) ()

Dr. Hawkeye odpad!

všechny recenze uživatele

K tomuto "dílu" jsem se přimotal náhodou a nestačil jsem žasnout, jaké hrůzy je možné vytvořit. Nesmyslný seriál, stupidní postavy (snad jen Kike připomínající obskurní parodii na Quentina Tarantina stojí za pozornost) a naprosto zoufalý děj. Navíc český dabing jdoucí často naprosto proti temperamentní gestikulaci herců vytváří z tohoto počinu něco otřesného. Fujjj ()

Reklama

Reklama