Reklama

Reklama

Jhoom Barabar Jhoom

  • Indie झूम बराबर झूम (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Na úvod filmu plného písní a tanečních čísel přivádí diváky spolu s davem na londýnském nádraží Waterloo k prvnímu songu tajemný muzikant. Rikki, veselý mladík z Pandžábu, tu čeká na svoji snoubenku, poblíž očekává svůj protějšek i Alvira, pákistánská dívka, která se v Británii cítí být doma. Oba se náhodně potkají u jednoho stolu v kavárně. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Gaja Gamini 

všechny recenze uživatele

Film absolutně bez příběhu. Během prvních 80 minut se nestane vůbec nic. NIC. Poslední půlhodinka mi přišla, oproti dobrému rozumu, poměrně zábavná, což ale může být jen výsledek onoho velkého NIC, co jí předchází. Zlatovláska Bobby Deol trumfuje nad Abhishekem (který působí jako laciná karikatura a vypadá tak strašně, že je prostě nemožné věřit, že by se do něj někdo opravdu zamiloval po pouhých dvou hodinách lhaní). Preity je OK, Lara Dutta vypadá úchvatně. Doufala jsem ve strhující taneční finále, nicméně choreografie byla slabá a ani jeden ze čtyř herců neumí tancovat. Amitabh Bachchan s úděsnou image se objevil každých pár minut, aby zanotoval hlavní melodii. Jen těžko by mě napadlo více nehodné cameo.... Ach, rodičovská láska... Celkově nemohu říci, že by se mi film úplně nelíbil, zásluhou posledních 40 minut a písně Bol Na Halke Halke (v níž zvládli filmaři odvyprávět během 5 minut příběh zajímavější než zbytek filmu). Povrchní, neškodný film bez zápletky. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

V bollywoodských filmech se nevyznám a tohle mi bylo doporučeno. Musím říct, že jestli je tohle kvalitní zástupce indické taneční komedie, tak je pravděpodobné, že bollywood si mě nikdy nezíská. Celá první polovina mi přišla stupidní a zbytečně dlouhá (mohli to o dost zkrátit), navíc mě štval onen "tajemný muzikant" (jak se píše v oficiálním popise filmu), který se objeví nejen na začátku, ale mnohokrát do konce celého filmu. Je možné, že tenhle dědek je nějaký význačný indický zpěvák a herec nebo co, ale pro mě to ve filmu byl nesympatický rušivý element. Na "Steva" se taky nedalo skoro koukat, i když v jeho případě byly asi ty odpudivé kudrnaté vlasy záměrem. Naštěstí musím říct, že druhá polovina filmu byla o dost lepší a zábavnější. Co se musí Indům nechat, jsou ty velkolepé taneční scény, tady navíc se snahou o velkou efektnost. Na začátku filmu mě to ještě příliš nezaujalo, ale je pravda, že taneční soutěž na konci byla hodně dobrá. V tomhle ohledu si film dost polepšil, i písničky byly chytlavé. Takže suma sumárum, je to o malinko lepší průměr. ~(3,2)~ ()

Reklama

Remini 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý som dokázala doceniť až s odstupom času. Ak by sa ma niekto opýtal, čím je Bollywood taký výnimočný, tak ho posadím pred tento film: naprosto suverénne charaktery, okázalé hudobné klipy, láksa k žánru a indickému filmovému priemyslu (čiže odkazy na iné filmy) a neskutočne veľa zábavy. Väčšinou ma dej typu "dvaja ľudia sa rozprávajú" nudia, ale tu to fungovalo - od hlavných predstaviteľov, skrz ich bláznivé báchorky, prístup k príbehu, až po hudobné vsuvky. Len ten nešťastný Amitabh mi do toho nesadol :( Preity a Abhishek spolu vyzerali úžasne a skvelo sa dopĺňali. Skvelá zábava - o to väčšia, keď má človek určitý prehľad v bolly filmoch: odkaz na Sholay bol roztomilou čerešničkou na torte :)) ()

Reklama

Reklama