Reklama

Reklama

Sejmi ho a běž

  • Itálie Inferno in diretta (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Dobrodružný příběh nás zavede do džungle, kam přijíždí mladá reportérka, která se zde pouští do hledání muže, a přitom netuší, že zde číhá obrovské nebezpečí v podobě bandy brutálních zabijáků. (Chupacabre)

Videa (1)

Trailer

Recenze (25)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Deodato mě rozhodně nezklamal. Dobrodružný příběh, drogová mafie, nádherná PŘÍRODA (vodopády jsou naprosto úchvatné), šílení domorodci, létající hlavy a Simonettiho hudba, která mě baví. Samozřejmě po technické stránce je vše perfektní, barvy skvělé, obraz úžasný - to ale bývá u Italů samozřejmostí. Duch Kanibalů jakoby se nad filmem nenápadně vznášel, na lidojedskou hostinu však nedojde. Zato zabíjení je efektní, kdy potěší nejen přibití k podlaze, ale především efektní roztržení za pomocí stromů, které používají domorodci od pradávna (nejděsivěji na mne kdysi dávno působilo v jednom dílu s Tarzanem, zde je ovšem šťavnaté). Známá jména doplňuje hvězdná trojka (pro mne) Lynch - Blacková - Steiner. Deodato nezapomněl ani na zvířecí říši - krokodýli, anakonda a mrchožraví ptáci! ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Po Cannibal Holocaust, hodně slabý odvárek. Čekal jsem, že Deodato tu opět předvedl šílené Gore, ale je to takové nemastné, neslané, skoro žádná zapamatovatelná scéna. Vadil mi i ten příšerný zvuk, který vždy hrál, když došlo na nějaký masakr. Potěší sympatické obsazení (koukatelné herečky), skvělá dobová atmosféra, nahota, jediná dobrá Gore scéna - roztržení těla vejpůl a to je asi tak všechno, čekal jsem rozhodně víc. Slabší trojka. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je vážně masakr! Film začne neortodoxní divočinou, v níž se to hemží rozpáranými těly a odseknutými hlavami. Následují úvodní titulky za pochodu Simonettiho akčního syntezátoru, a mně začalo být jasný, že tady budu doma. Cut and Run je sice typický italský trash, kde rozum je zcela utopen v hluboké Amazonce, ale má poměrně zběsilé tempo, málo hluchých míst, a co je nejdůležitější, naprosto špičkové gore. Deodato očividně chtěl překonat sám sebe, a tak v některých momentech jde ještě dál, než v proslulých Kanibalech. Tady se lidi sice nežerou, ale brutálně loví a popravujou v detailních záběrech v čele s ďábelským Berrymanem. To se týká hlavně scény, kdy nastražená past přetrhne muže vejpůl. Fakt síla a docela překvapení, jelikož jsem čekal nějakou kravinu. Doporučuju pro podobně naladěné jedince. ()

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Spojnice mezi Kanibaly a Miami Vice ve které najdete hrdinu s myšákem na triku, americký televizní štáb vysílající ve španělštině, umělé děcko a renegáty jako víno („fuck her to she scream!“). Má to rukopis lidožroutských filmů (až fetišistické záběry zvířat – pohlednice z džungle – vyhřezlá střeva – zápletka ve velkoměstě – syntetizátory), fasa cool Michaela Berrymana a filozofický závěr jak z Apokalypsy. A kdo si počká, ten se dočká smrtícího výpadu hasícím přístrojem. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Film s jednoduchým příběhem, kterej ale vše nahrazuje krvavýma scénama. Gore je tady excelentní. Stará poctivá práce. Tohle gore se neztratí ani v dnešní době ba naopak ještě plno novejch fláků předčí. A jedna výživná scéna ( zhruba 51 minuta ) fakt stojí za to. Potěší obsazení veterána hororu Michaela Berrymana. Krvavý jatka v překrásné přírodě. Co víc si přát ? Asi míň zbytečných keců a hluchých míst. Za gore by si film těch 5 hvězd zasloužil, ale nudná vata okolo snižuje hodnocení na silnější 3 hvězdy. Každopádně doporučuju. Tohle se musí vidět. Samozdřejmě v UNCUT verzi. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve Venezuele. (Rugero)

Reklama

Reklama