Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sidney Coreen posílá letenku největší lásce svého života v naději, že se dají znovu dohromady. Žádá ji, aby se setkali v New Yorku. Během čekání na Coreenin příjezd potkává Sidney Amy, která opouští New York, aby po zkrachovalém vztahu začala znova. Oba dva spolu stráví den. Setkání v New Yorku je příběhem o prvním setkání a druhé šanci. S Chrisem Stewartem, Annie Woods a Katrinou Nelson v hlavních rolích. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Při sledování tohoto filmu jsem dospěl ke dvěma poznatkům: 1) Jsem bůh konverzace. 2) Nesnáším (ve mě) nevěřící feny. Je až k nevíře, jak plytce lze poskládat přes hodinu dlouhý dialog o vztazích, lásce a milých. Ale když si uvědomím, že scénárista nejspíš motivačně tři dny křičel na hajzlu: "Chci a chci a chci a chci působit co nejromantičtěji," nevíra se rozplývá. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Pomalé a místy bohužel dost prázdné. Na konverzačky od Richarda Linklatera to pochopitelně nemá ani náhodou. Tohle povídání o vztazích je až unylé, navrch se výsledek hrozně snaží divákovi vnutit, že je opravdu romantický. Ale to musí přijít tak nějak samo. Když u toho ovšem divák utře třeba prach z televize, dají se ty tři hvězdy akceptovat. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo dobrý nahorklo romantický "piece of cake". Istá pútavosť sa filmu uprieť nedá, aj keď vlastne ide len o jedno náhodné stretnutie a zase sa mi potvrdilo, že keď málo čakám, dosť dostanem. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Nevím, zda-li to bylo úmyslem, ale celé pojetí snímku budí dojem nezávislého filmu, které mám rád. Zároveň jde o téměř neprozkoumané téma "konverzační romantiky", též mé oblíbené :). Filmu se podařilo dát dohromady pár, kterému opravdu věříme vše, co na obrazovce řeknou, za to tleskám. A taky za to, že snímek opravdu nutí k zamyšlení. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Pomaly a svojsky plynúci príbeh....s mierne trpkou romantikou.....o tom ako jeden mladík čaká na stretnutie v New Yorku a o tom ako iné stretnutie v New Yorku zažije..... ()

velkyvezir 

všechny recenze uživatele

Tak nějak u tohoto filmu tápu. Dívalo se na to hezky, chvílemi ale některé scény připadaly příliš učelově udělané.... no dávám 4*, protože něčím, co teď nedokážu vyjádřit, mne ten film zaujal... jen zase tápu, jestli nakonec za tou Amy do Kalifornie letěl nebo ne... napište mi kdyžtak svoje názory:-) ()

Bigwave 

všechny recenze uživatele

Dosud jsem neviděl větší slaďárnu. Pokud se tvrdí, že Láska nebeská je film s nejvíce romantickými scénami. Tak o tomhle filmu tvrdím, že je v hodině a půl natlačeno tolik dialogů. Netvrdilch bych o lásce, ale spíše o milostných vztazích. Něco v tom filmu na mě udělalo velký dojem, něco mě donutilo ho upřeně pozorovat. Možná touha zažít něco podobného co zde zažívá hlavní hrdnina. MOŽNÁ! Ale určitě doporučuji všem co mají rádi takové ty romantické filmy s dobrým koncem. ()

djcremo 

všechny recenze uživatele

Nie je to zlý film a má aj niečo do seba, ale tie dialógy boli otrasné. Išlo to z nich ako s chlpatej deky, čo je veľká škoda, lebo to filmu dosť ubralo na kvalite. Keby sa scénar lepšie prepracoval. mohlo to byť o niečo lepšie. ()

burton-ka 

všechny recenze uživatele

nemůžeš nic víc ztratit...jedině získat. Věřit ve svůj boj a kam tě tep tahne, tam dojdeš neb jinak by si nebyl takovy jaký seš.... ()

Figuska 

všechny recenze uživatele

Na to, aby se mi tenhle film líbil byla Amy, sice roztomilá, ale moc vlezlá. K tomu se přidal naivní romantik, který si něco namlouval, přestože mu bylo vše dost jasně řečeno. Jinak, kam nakonec letí nám prozradí na závěr kapitán letadla, záhada rozluštěna, což byla možná i škoda. ()

Veeria 

všechny recenze uživatele

Nádherný film, který mě vždy dojme k slzám.... nutí k přemýšlení a k tomu, aby se divák vžil do jejich příběhu.... láska je v tomto filmu schována - není nám servírována na podnosu, nejsou zde žádné milostné scény, ale o to hezčí tento film je. Je to o lásce schovaná uvnitř... o víře, kterou lidé můžou mít...o osudu, který funguje nepřetržitě...o lidském souznění mezi 2 lidmi. Tento film je mojí srdcovou záležitostí a vřele jej všem doporučuji! ()

Monkys 

všechny recenze uživatele

Zasnené pohľady, dlhé, nudné dialógy a strašne veľa vtieravej romantiky. Dala som sa nalákať na švédsku romantickú drámu a vyšiel mi z toho béčkový americký slaďák (?) ()

TheRegres 

všechny recenze uživatele

Uzasny film.Aj ked romanticke dojaky ja moc nemusim,naozaj sa mi tento film velmi pacil a dojal ma takmer k slzam.Viem,mozno je to preto,ze som sa pred nedavnom rozisiel s priatelkou a tento film mi-ako sa hovori-zatal do ziveho-kazdopadne,bez ohladu na moj subjektivny nazor:Ludia,oplati sa to vidiet!!!DOPORUCUJEM! ()

Lonnan 

všechny recenze uživatele

Nechtěla bych černou perlu ani v ten nejvyjímečnější okamžik, je depresivní a jaksi bez naděje, pokud si z ní neuděláte symbol. Ale co mě připadlo na filmu nejsmutnější, tak to byl pohled na obdélník zeleně Central Parku, sevřené mrakodrapy a další volná příroda v nedohlednu. Ale samotný film mě nevadil, ani délkou dialogů, byť mohly být nějak bystřejší a víc odsypávat. Aspoň tak naladil oťukávačku s dávkou romantiky. Ne že zahnou za roh....a udělají to za rohem sokolovny, kde je zábava. Pro romantiku a hezké mladé lidi dávám ***. ()

andy60 

všechny recenze uživatele

Nic proti romantice, ale vyřčeno toho bylo mnoho a sděleno málo. Film víceméně přešlapuje na místě a jak to nakonec dopadne asi každý tuší předem. Jako podkres posloužily romantické balady, což působilo příjemně. ()

Reklama

Reklama