Reklama

Reklama

Ze života medvědů

(seriál)
  • Česko Deník velkých medvědů (více)

Obsahy(1)

Tři medvědí rodiny z divokých končin Severní Ameriky pod drobnohledem dokumentaristů BBC.  V době, kdy v Severní Americe vrcholilo léto, vydal se filmový štáb BBC do tří oblastí, kde se dají nejlépe pozorovat různé druhy medvědů. Z těchto mimořádně odlehlých a nepřístupných míst se vědci a filmaři rozhodli přinést detailní svědectví o pozoruhodném životě těchto velkých zvířat. Léto a podzim jsou pro baribaly a medvědy hnědé - grizzly - nejdůležitějším životním obdobím. Potřebují si vytvořit tukové zásoby, takže se doslova cpou a připravují se na zimní spánek. Zato jejich polárním bratránkům poté, co roztála jejich ledem pokrytá loviště, začalo dlouhé období hladu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

tron 

všechny recenze uživatele

„Takto to vyzerá, ak sa rozbehne pol tony.“ Pôsobivý dokumentárny cyklus televízie BBC s názvom BIG BEAR DIARY prostredníctvom hŕstky dokumentaristov v teréne monitoruje život rôznych druhov medveďov, či už v divočine alebo počas ich neželaných návštev mestečiek. Projekt ponúka silné zábery, jedinečnú divočinu, zaujímavé informácie, medveďov a predovšetkým uchvátenie v očiach dokumentaristov, ktorí sú medveďmi posadnutí, hoci v porovnaní s Timothym Treadwellom... ()

ic 

všechny recenze uživatele

Při natáčení tohoto dokumentu už byla finanční situace Saby Douglas-Hamilton natolik dobrá aby si mohla koupit boty. No ja Kanada není Afrika. ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama