Reklama

Reklama

Irina Palm

  • Belgie Irina Palm (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jde o život, tak k čemu jsou předsudky a stud.
Příběh padesátnice Maggie, která se jednoho dne nechá zaměstnat v nočním klubu londýnského Soho. V zoufalé snaze získat peníze na operaci vážně nemocného vnuka přijme práci, nad níž by se dosud při pouhé zmínce zarděla studem. Pozoruhodné šansoniérce a herečce Marianne Faithfullové je v romantické tragikomedii neméně skvělým protihráčem kusturicovský herec Miki Manojlović, jehož na první pohled hochštaplerský majitel klubu začne díky odzbrojující přirozenosti stárnoucí ženy znovu vnímat hluboko zasuté city. Bizarní idyla nově nabyté Maggiiny existence končí okamžikem, kdy se o nové, byť dočasné identitě dozvídají nejen pomlouvačné sousedky, ale především syn Tom. Nevtíravě osobitá režie Sama Garbarského dává prostor strhujícímu herectví, jehož působivost umocňuje skvěle vystavěná atmosféra s melancholickým hudebním doprovodem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (177)

zette odpad!

všechny recenze uživatele

Mam moc rad evropske filmy, dokonce nemam ani nic proti masturbaci. To co jsem ale videl, je sracka prvniho stupne a vubec nechapu, proc je tento film tak ocenovan.. Naprosto bez emoci, at uz kvuli nemoci kluka nebo v erotickem klubu. Mel jsem pocit, jakoby se nemoc syna rodicu vubec netykala. Hlavne, ze synacek pak resi to, zda ma matku kurvu. I kdyz podle plaste tam spise vypadala jako uklizecka. To, ze syn znal nazpamet cislo do klubu bylo take usmevne, stejne jako fronty na Irinu Palm. Herecke vykony toporne, az na majitele klubu a prodavacku v obchode. Je az neuveritelne, ze na tomto filmu z honici kabinky musely koprodukovat ctyri staty, ostuda Evropy. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Pokud je Vám přes padesát let, jste vdova a máte smrtelně nemocného vnuka, na jehož léčení potřebujete spoustu peněz, nemáte moc velkou naději, že mu nějak pomůžete. V bance Vám nepůjčí, jít do banky s punčochou je rozhodně ještě horší, takže co dělat? Představitelka hlavní role, v podání velmi submisivní Marianne to vyřeší velmi svérázným způsobem. Začne peníze doslova a do písmene " honit " na místě, o kterém se jí ani nezdálo. Báječného spoluhráče má v majiteli klubu, v podání Miki Majnovice, ten si svou roli střihl s podobnou noblesou a bravurou jako André Wilms ve francouzském snímku Le Havre. Malý, velký film o tom, že někdy je lepší zhluboka kašlat na předsudky a jít si svou vlastní cestou. Co když tam na konci třeba někdo čeká... ()

Reklama

Disk 

všechny recenze uživatele

Co všechno je člověk ze zoufalství ochoten udělat pro druhé. To a ještě mnohem více se dozvíte, pokud si seženete toto vynikající komediální drama o babičce, která hladila a pohrávala si s mužskými pyji, aby sehnala peníze na léčbu svého vnoučka. A byla v tom fakt dobrá. Tak dobrá, až z toho dostala penisový loket. ()

ambron 

všechny recenze uživatele

"Všetci hovoria, že by pre deti urobili všetko. Ale čo tieto slová skutočne znamenajú?", pýta sa jedna z postáv v tomto nenápadnom filme. Maggie "Irina Palm" jednoduchá, nenápadná žienka pojala tieto slová po svojom a aj za cenu vlastného odporu a posmechu, prekročila vlastný tieň. Aby zachránila. Sam Garbarski priniesol na obraz netradičný príbeh s vtipom a šarmom a ukázal, že skutočný a úprimný cit nás môže zaviesť na najnepravdepodobnejšie a pre mnohých "špinavé" miesta no môže tam aj vzniknúť. ()

baribal 

všechny recenze uživatele

dobrý film... avšak na mě vrhal příliš depresivní tóny... cože anglická kinematografie dost dobře ovládá (už jako v Do Naha! kde je tedy víc humoru je cítit dělnické prostředí plné zoufalství)... tady mě nejvíc deprimovala hudba, jsem rád že jsem Irinu viděl a vůbec to není špatný film, je to téměř dokonalý film... ale v tuto chvíli nemohu dát víc ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama