Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V pokračování filmu Barbie Fairytopia putuje Elina (ztvárněna panenkou Barbie) do Mermaidie, aby zachránila svého přítele - mořského prince Nalu. Prince někdo unesl, když se pokoušel nalézt místo, na kterém rostou zvláštní plody. Jejich účinky by z Laverny udělaly nejmocnější bytost celé Fairytopie – dokonce mocnější než je samotná Enchantress! Teď je na Elině, aby tomu zamezila. Ale sama to nedokáže. Bude potřebovat pomoc tvrdohlavé mořské panny Nori. Ta ale cizákům nedůvěřuje a s Elinou nechce mít nic společného. Přesvědčit Nori není snadné, ale Elinu čeká ještě mnoho jiných překážek. A k záchraně samotného Nalu bude možná muset obětovat i to nejdůležitější: její vlastní křídla. Podaří se jí to nebo Fairytopia padne jednou provždy do rukou Laverny? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Táto vília miniséria z dielne Barbie mi vôbec nesedí a celkovo ten dej mi prišiel až moc fantasy hádam aj pre malé deti, nie to ešte pre dospeláka. Nemastné-neslané s trápnymi animáciami. Dej sa oproti prvej Fairytopii veľmi neposunul a tým pádom tento animák neponúkol v podstate nič nové. Veľmi podpriemerný diel, pri ktorom som sa značne nudil. 25 % ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Druhý film FairytopieMermaidie je o mořských pannách a já ho mám z téhle řady rozhodně nejraději. Totiž, i pro dospělé diváky skýtá poměrně hodně dobrých hlášek i rozumně napínavé dobrodružství. Navíc mi silně připomíná Disneyo Malou mořskou vílu, což sice asi byl záměr, ale rozhodně to tedy není na škodu. Spíše naopak. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Možná o trochu lepší jak první díl, ale je to tím, že se to odehrává v moři. Jinak je to místy stále nudné ale Brepta potěší. ()

blazenka 

všechny recenze uživatele

Pohádka pro malé slečny o krásné víle Elině, která musí vyměnit vílí křídla za ocas mořské panny. Líbivé. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo o něco lepší než první díl. Více dobrodružství, příběh se mi líbil a ta Barbie se mi už tak nezdála celá zkostnatělá, už se tak více pohybovala jako člověk, teda jako víla a jako mořská panna. ()

ludovit14 

všechny recenze uživatele

Toto HOD:je za NETERKU!Jej sa BARBIE veľmi pozdáva.Samozrejme,že aj ja uzriem nejakú tu scénku,ale tieto rozprávky sú pre DETI a hlavne BABY.Takže má donútila ohodnotiť všetky barbie čo pozerá stále dookola! PS:neurobte deťom radosť! ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Mermaidie je určite lepšia ako Fairytopia, okrem toho na dvd sú slušné bonusy. V rámci konkurencie sa to dá a svojím spôsobom to dokáže byť aj vtipné. Tentoraz treba pochváliť aj animáciu. ()

Reklama

Reklama