Reklama

Reklama

Andy stojí na prahu dospělosti, chystá se na vysokou a přemýšlí, co udělá se svými starými hračkami. Nejoblíbenější kousky, mezi nimiž nechybí Buzz Rakeťák a kovbojská dívka Jessie, připraví do pytle, který ale maminka místo na půdu odnese k popelnicím. Hračkám se podaří na poslední chvíli před popeláři uprchnout. Ocitnou se v autě s dalšími hračkami, určenými jako dar mateřské školce, která je ale plná rozjívených dětí a batolat ničících hračky. Setkají se tam se spoustou jiných hraček a brzy si uvědomí, že je potkalo zcela nové bláznivé dobrodružství. (TV Nova)

(více)

Diskuze

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Jelikož patřilo Toy Story odjakživa k mojí vůbec nejoblíbenějšímu animáku již od prvního dílu tak i téhle bomba trojce nemůžu dát méně než 5*

Klenotka

Klenotka (hodnocení, recenze)

Ve trojce to padne...Woody říká, že je opustilo plno hraček, včetně Pastýřky (jinými slovy ji Andy vyhodil nebo někomu dal nebo prodal)

lucascus

lucascus (hodnocení, recenze)

Lidi, mám dotaz.. Co se stalo s pastýřkou, do které se v jedničce zamiloval Woody? Proč není v trojce? Dvojku jsem neviděl, takže netuším, jak to s ní dopadlo... Dík za info.

Uživatel Abes smazal svůj příspěvek.

Gyorgy

Gyorgy (hodnocení, recenze)

Jsem tu jediný, co brečel, když jsem viděl toho starýho jezevčíka a vzpomínal na to, jak byl mladý? Doufám, že ve 4 bude. :D

wipe

wipe (hodnocení, recenze)

Asi je to jen muj pocit, ze Toy Story tak nejak dospel ? Rozhodne prijemne prekvapeni i na tak vysokou latku kterou stale drzi Toy Story 1 :)

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Sherlock Holmes: Podle hraček na poličce dítěte scénáristy. Tyhle ceny už pozbyly významu někdy před několika lety. Už to nemá cenu ani sledovat, natož se nad tím podivovat.

packa

packa (hodnocení, recenze)

CaseyRyback007: Trojka je momentálně na sedmém místě v celosvětovém žebříčku tržeb. Prachy jsou v Hollywoodu vždy až na prvním místě, takže si zkus tipnout ;-)

Bat55

Bat55 (hodnocení, recenze)

Nádhera. Lepší animovaný film a lepšiu animovaný filmovú sériu nepoznám. Toto je úžasné.
 
Milky: Rozhodne, ja som na Toy Story vyrastal a keď som si pozrel toto, záverečná scéna je nádhernou nostalgiou. Silný zážitok!

BreHas26

BreHas26 (hodnocení, recenze)

Milky: Podívej se na všechny díly, všechny jsou suprové a nesmíš si je nechat ujít a navíc na sebe navazují.

Folwar.

Folwar. (hodnocení, recenze)

Milky.: Osobně to pokládám za nutnost. Samostatně ten film funguje tak na polovinu.

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

Milky.: podle mě si to víc užiješ když se nejdřív koukneš na předchozí díly

Milky.

Milky. (hodnocení, recenze)

Myslíte, že budu mít o hodně menší zážitek když se na to mrknu bez znalosti prvních dvou dílů? Nebo je film stavěný tak, že si to člověk užije i bez nich?

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

Baxt: Sakra ted jsi mě dostal:-( Na babu si nehraju, pod mojí uroven není nic, ale stahuju se. Vyhrál jsi. Jako vždy BreHas26: Takže ty máš právo hodnotit filmy jak chceš, ale ostatní ne?:-DD

Baxt

Baxt (hodnocení, recenze)

Campbell: Myslím, že to bylo pod tvoji úroveň. Nebo si můžeme jít hrát na babu o body.

BreHas26

BreHas26 (hodnocení, recenze)

Ten High School Musical jsem hodnotij když jsem byl menší já si plno filmů přehodnocuji a já nejsem BUZNA ty povrchní de****!

Baxt

Baxt (hodnocení, recenze)

Klenotka: Dal bych ruku do ohně, že ta určující vrstva (tj. 80% "dolních" uživatelů) hodnotící Draka jako pětihvězdičkovou záležitost, bude v rozmezí mezi 10 - 16 let. Ale abych byl spravedlivý, ten film měl skvělé kritiky, jen nikde nejsou tak orgastické, jako na ČSFD, popřípadě v menší míře na IMDb.

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

BreHas26: Hele tys dal Muzikálu ze střední 5*? V tom případě jsi pěkná buzna;-)

Klenotka

Klenotka (hodnocení, recenze)

Baxt: Neřekla bych, že ty čtyři či pět hvězd zrovna tady dávají právě děti ;-)

BreHas26

BreHas26 (hodnocení, recenze)

Promiň ja nevědl ty daváš každému PIXARovskému filmu ** takze ten de*** je por tebe pocta ale ostatní nadávky se k tobě hodí více! BASTARDE!!

Baxt

Baxt (hodnocení, recenze)

Děti rádi favorizují HTTYD proti Toy Story 3. Proto je Drak na ČSFD populárnější a proto nikdy nevyhrál žádnou cenu. :-)

BreHas26

BreHas26 (hodnocení, recenze)

Ano Toy Story si oscara zasloužilo ikdyž jsem se bál že to dostane Drak ale na IMDb je daleko lepší Toy Story takže sem se už tolik nebál. Toy Story je navíc můj nejoblíbenější animák protože PIXAR je pro me číslem 1!!!

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

A tak Drak je luxusní animák ale tady u Toy Story jsem nečekal že by mě to mohlo ještě tak nadchnout a proto si myslím že si to toho Oscara zasloužilo. A draka hodnotilo o hodně lidí více takže se to možná ještě prohloubí a nebo naopak.

Klenotka

Klenotka (hodnocení, recenze)

Taky jsem to přála víc Drakovi. Asi proto, že měl takové přirozené kouzlo, kdežto v Toy Story už trochu cíleně tlačili na city.
Ale Drak, Toy Story a Tangled byly všechno výborné filmy, takže těžko vybrat jen jeden. A koukám, že Drak má o 1% lepší hodnocení. To je docela překvapení.

houskic

houskic (hodnocení, recenze)

Pěkný, jen je mi líto, že oscara nedostal How to Train Your Dragon (je prostě lepší)

BreHas26

BreHas26 (hodnocení, recenze)

Jako uplně všichni jsem to nemyslel ale když jsem si přečetl článek dost mi kouřilo z uší protože mám Toy Story v lásce.

BreHas26

BreHas26 (hodnocení, recenze)

To jsem hned říkal na to "blbost!" aby americký film vykrádal ten český!

fernandez

fernandez (hodnocení, recenze)

Jak by proboha mohl hollywoodskej film vykrádat českou pohádku? :D Zas tak si nevěřme :D

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

BreHas26: "Nechápu, nechápu proč si kazdy mysli" Našel jsem jen tři příspěvky kde tohle říkaj, to jsou oni všichni?:-D

Související novinky

Zemřel herec Ned Beatty

Zemřel herec Ned Beatty

14.06.2021

Včera v kalifornském Los Angeles opustil filmový svět americký na Oscara nominovaný herec Ned Beatty. Bylo mu 83 let. Rodák z Kentucky, kterého si mnozí diváci jistě vybaví třeba jako Otise, věrného… (více)

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Poklekněte před studiem Disney!

Poklekněte před studiem Disney!

17.11.2013

Protože letos překoná rekord v celkových ročních kinotržbách. Dosavadní nejvyšší tržby (3,791 miliardy dolarů) dosáhlo studio v roce 2010 zejména díky miliardovým hitům Toy Story 3 a Alenka v říši… (více)

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

22.11.2012

Co se týče režisérů, prozatím se hraje hra „které další slavné jméno odmítne možnost točit Star Wars pro Disneye“ (na seznamu už jsou Matthew Vaughn, Steven Spielberg, Quentin Tarantino a několik… (více)

Reklama

Reklama