Reklama

Reklama

Toy Story 3: Příběh hraček

  • Česko Příběh hraček 3 (více)
Trailer 7

Andy stojí na prahu dospělosti, chystá se na vysokou a přemýšlí, co udělá se svými starými hračkami. Nejoblíbenější kousky, mezi nimiž nechybí Buzz Rakeťák a kovbojská dívka Jessie, připraví do pytle, který ale maminka místo na půdu odnese k popelnicím. Hračkám se podaří na poslední chvíli před popeláři uprchnout. Ocitnou se v autě s dalšími hračkami, určenými jako dar mateřské školce, která je ale plná rozjívených dětí a batolat ničících hračky. Setkají se tam se spoustou jiných hraček a brzy si uvědomí, že je potkalo zcela nové bláznivé dobrodružství. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 088)

Cival 

všechny recenze uživatele

Top animák a naprostá pixarovská špička, schovaná snad jen za Úžasňáky. Tsunami nápadů a žánrových her. A i to drnkání na nostalgickou a starosvětsky-sentimenální strunu funguje skvěle. ()

Houdini 

všechny recenze uživatele

Oscar 2 : Nejlepší animovaný film, Píseň - "We Belong Together" + 3 nominace: Nejlepší film, Zvukové efekty, Scénář - A ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Animovaný film o hračkách, který vlastně není celý úplně tak pro děti, jak by se na první pohled mohlo zdát. Scénář přetékající nápady (Ken a Barbie, latino Buzz), perfektní animace a nepřeberné množství krásných hraček (ano, měla jsem chuť se sebrat a okamžitě si jít hrát) a hlavně hromada zábavy do poslední minuty. Pixar je prostě stále extratřída a i nadále zůstává rozum stát, jak si dokáže opravdu s KAŽDÝM filmem udržet takhle skvělou úroveň. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Poslední bez diskuzí vynikající film od Pixaru, a k tomu famózní závěr trilogie, jejíž první dva díly dělily tři nebo čtyři roky, ale druhý a třetí víc než jedna dekáda. Pixaři dokonale pochopili, že publikum, které vyrostlo s prvními dvěma příběhy Buzze, Woodyho a jejich party (samozřejmě s vojáčky;)), už má teď na hračky jiné nahlížení a dost možná i vlastní děti, a pojalo poslední díl jako velmi emotivní rozlučku - nebo spíš předání štafety a ujištění o nesmrtelnosti dětské fantazie, která se o hračky vždy dobře postará. Nakonec už otevírací i závěrečná scéna jsou toho důkazem. Ta otevírací, z Andyho dětských let, mě rozesmála jako už dlouho nic ("Sirotci!!!"), a pak už jsem se střídavě bavil a dojímal a vzpomínal... a na chvíli uvěřil, že by to nemuselo skončit tak jak by mělo. No a pak je tam taky Totoro:))) A jelikož český dabing je opět excelentní a závěrečné titulky opět podkresluje nenapodobitelný hlas Pavla Bobka, má Toy Story 3 vše, co by měla mít. 90%. Navždy. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

S hračkama se musí opatrně, hračky jsou totiž taky lidi! Nejlepší drama, thriller a horor široko daleko. Jen nevím, zda si někteří nebudou myslet, že Ken se obléká do ženského prádla ;-) ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Excelentné! A to nie som fanúšik prvých dvoch dielov. Krásne kompaktný scenár s vtipne a účelne sa vracajúcimi motívmi, lavína nápadov, fungujúce žartíky, správna porcia depresie a temnoty, akcia, napätie... a na konci som ronil slzy ako hrachy. Pixar vládne. Absolútne. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Do mých očekávání se třetí Příběh hraček strefil tak napůl. Asi jsem to čekal trochu odvázanější a samotný ‚Prison break‘ považuji za těžce promarněnou šanci. Těch pár mrkání na odrostlejšího diváka mě nechávalo docela v klidu, takže jsem dlouze přes hodinu obdivoval spíš to, jak ten svět v HD dobře vypadá. Pak se hračky chytily za ruce a já dostal emocionální pálku, ze které mi šly slzy do očí, aby to vydrželo až do závěrečného posezení na trávníku. Ale v poměru stopáže se mi to zdá docela málo. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Kdepak asi skončily moje hračky z dětství? Loni jsem se rozloučil s jednou z posledních, medvědem, kterého jsem dostal cca před 40 lety. Byl už notně vypelichaný a poškubaný. Zvěčnil jsem si jej foťákem na památku a pak... jsem ho opustil. Vlastně až do tohoto filmu jsem si to ani nijak neuvědomoval, ale teď si říkám: Neublížil jsem mu? Ty auta na dálkové ovládání, co mi leží ve sklepě prostě musím znovu zprovoznit a dám je na hraní svým klukům. A budu hlídat, aby s nimi zacházeli s respektem. (Ano, není to přímo komentář k filmu, ale spíše komentář k mým pocitům po jeho shlédnutí. Už holt stárnu a měkkosrdcatím. :-( ) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $200miliónovTržby USA $415,004,880Tržby Celosvetovo $1,066,969,703Tržby za predaj Blu-ray v USA $58,831,545 //počet predaných kusov 2,374,552Tržby za predaj DVD v USA $192,956,906 //počet predaných kusov 10,791,963 ║ __FILM ROKA 2010!!!__ Mal som menšie obavy či dokáže Pixar-ovský tím po tých dlhých rokoch od skončenia Príbehu hračiek 2 navodiť na vtedajšiu úžasnú atmosféru, krásny príbeh,... no proste to čaro čo mali predchodcovia z konca 90.rokov a animátori opäť nesklamali a vytvorili úžasné pokračovanie, také čo neskutočne poteší u srdca fanúšika predchodcov. Teraz môžem len dodať že pre mňa dokonalejšia trilógia nie je, toto je niečo nad ľudským chápaním. Toľko dojatia pri sledovaní filmového príbehu som tento rok ešte nezažil. __"DOKONALÉ! ČISTÁ FANTÁZIA!!!"__ /videl v kine 3D verziu 5x: 100%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Stejně jako každá pohádka musí mít obsah plný poučení a šťastný konec, tak jednou musela přijít chvíle, kdy se sladkostí a krásou Pixarských dítek přejím. Ten čas nastal. To samé v bledě modrém vidět i potřetí pro mě není ideální dárek pod stromek, natož jinam. Tentokrát však nepřišla očekávaná dávka velmi vtipných pomrknutí na filmového fanouška, ale nuda. Kromě vtipné reklamy na panenky Kena a Barbie jsem postrádal ten lehký humor. Ani ta sranda ala Prison Break neměla potřebné grády, stejně jako neustálé odpouštění všem zloduchům světa (doufám, že se ty děti poučí, ale spíš odpouštět nebudou už vůbec:)). A pro koho je vlastně trojka TS? Pro dospělého je málo temná, nemá tolik skrytých odkazů ani vtipu, pro mladé je stále hezky barevná, ale už se v ní můžou trochu ztrácet a nepříliš se bavit, což bych ale zjistil spíše v kolektivu dvaceti dětí... Kvůli přítomnosti malého počtu vtipných okamžiků, nulové "němé zábavě" (Wall-E je v tomhle excelentní), detailům (taška na odpadky, "špína" na hračkách, španělština pomocí tlačítka reset, hračka rozdýchává zalehnutí, brambora?!) a celkovému pocitu, že v matice je opakování matkou moudrosti, ale ve filmu je to ke škodě, dávám 3*. PS: nejlepší postavy? Bullseye a Barbie... ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Michael Arndt, John Lasseter, Andrew Stanton, Lee Unkrich .. Máš ve mně přítele. _ Kluci a holky v Pixar Studia ho u mne mají ve dne v noci už několik let. Navíc Toy Story je moje srdcovka a byť na originální VHS kazetu už sedl nejen prach času, díky synovci jsem měl v posledním roce mnoho příležitostí na reprízu a vždy jsem si původní dvojici filmů užil, podobně jako před dlouhými lety. ___ Kdybych měl být objektivní, musel bych dát trojce Příběhu hraček jen za lepší tři. O žádnou extrémně vtipnou záležitost se nejedná, rozjezd je poměrně vláčný a k tomu se rozehrává ve velice podobných, jen lehce variovaných kolejích. Navíc, jelikož mám Toy Story (1 i 2) nesčetněkrát nakoukané, nepůsobilo až tak emocionálně silně ani to vyzdvihované setkání po letech. Naštěstí od přesunu do Sluneční školky dění nabere ty správné obrátky, přidá se Ken, španělština, apod. a body k dobru jdou hodně do plusových hodnot. Souhrnem se jedná o důstojné pokračování, které si na nic extra nehraje a (možná až moc) sází na nostalgii svých již zavedených diváků. ___ No(voroční update), stačilo pár repríz trojky u televize a i ta sahá po nesmrtelnosti a pevně uzavírá kruh. Se vším dohromady se jedná o nejlepší animák roku 2010. ()

woody 

všechny recenze uživatele

Je to jako vylézt na půdu, vytáhnout zaprášenou krabici a pohrát si s hračkami, se kterými jste vyrůstali a jež jste neviděli už 11 let ... Ano, i já jsem se rozněžnil a nehanbím sa za to ... ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Nejdospělejší (nikoli však i nejlepší) Pixar, tentokrát jdoucí ve stopách útěkářských klasik s jejichž klišé si hravě a nápaditě pohrává. Jednoho až překvapí kolik to má "pocitově" společného se Svěrákovým Kukym. A není to jen v tom růžovém medvědovi. ()

Bluntman 

všechny recenze uživatele

FILMOVÁ NOC 2010 Hlavní otázkou u již jedenácté pixarovky v pořadí není, jestli studio nevyrenderuje nevýborný film, ale zda-li TOY STORY 3 zachová vzestupnou tradici trilogie. Třetí část, jež cílí na diváky, kteří vyrůstali spolu s předchozími díly, je opravdu nejlepší, protože je zároveň nejdospělejším počinem ve filmografii Pixaru. Po VZHŮRU DO OBLAK, které pojednávalo o nevzdávání se na sklonku života, se tentokrát vypráví o smíření se s vlastní smrtelností (konečností) a koloběhu života, což je na rodinný film poměrně odvážné (zvlášť pokud je první polovina svým tempem záměrně pomalejší a ve variování již známého z předešlých částí je patrné ono stárnutí, protože ne vše vychází jako předtím). Zacílenost na dospělejší publikum vede i k tomu, že po parťáckém filmu, jímž byla jednička a dvojka, se mnohem výrazněji než předtím pracuje na půdorysu útěkářských snímků z druhé světové války, na které se poučeně odkazuje, jejich klišé se přepracovávají a schémata ozvláštňují tím, že na místo vězení či koncentračního tábora je zde školka a lidi suplují hračky. A ano, plakal jsem. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ANDY BERE ROHA A MY UDĚLÁME TO SAMÝ!!....“ /// Strůjci svýho osudu v ráji na zemi (aneb hračky v mateřský školce) - kurva (sorry děti) jsem netušil, kolik času se dá zabít jen čuměním na hračky. Skvělá Barbie a místy horor pro nejmenší (panenka Chucky....), což značí dobrou zábavu pro ty starší. ,,ALE NEJLEPŠÍ NA ANDYM JE, ŽE TĚ NIKDY NEOPUSTÍ!“ No já vím, jak malý děcko! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Vždycky jsem tvrdil, že Ken je pěkná svině. 2.) Potřebuju udělat hračce lobotomii. 3.) Nechápu, že nos, uši, oči, pusa, ruce, nohy a knír můžou mít osobnost (...já vím šéfe...). /// PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Randy Newman: 1. We Belong Together - Randy Newman [4:02] ,2. You've Got A Friend In Me - Gipsy Kings [2:14] ,3. Cowboy! [4:10] ,4. Garbage? [2:40] ,5. Sunnyside [2:20] ,6. Woody Bails [4:40] ,7. Come To Papa [2:05] ,8. Go See Lotso [3:36] ,9. Bad Buzz [2:22] ,10. You Got Lucky [5:58] ,11. Spanish Buzz [3:31] ,12. What About Daisy? [2:07] ,13. To The Dump [3:50] ,14. The Claw [3:56] ,15. Going Home [3:22] ,16. So Long [4:55] ,17. Zu-Zu (Ken's Theme) [0:35], ()

Související novinky

Zemřel herec Ned Beatty

Zemřel herec Ned Beatty

14.06.2021

Včera v kalifornském Los Angeles opustil filmový svět americký na Oscara nominovaný herec Ned Beatty. Bylo mu 83 let. Rodák z Kentucky, kterého si mnozí diváci jistě vybaví třeba jako Otise, věrného… (více)

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Poklekněte před studiem Disney!

Poklekněte před studiem Disney!

17.11.2013

Protože letos překoná rekord v celkových ročních kinotržbách. Dosavadní nejvyšší tržby (3,791 miliardy dolarů) dosáhlo studio v roce 2010 zejména díky miliardovým hitům Toy Story 3 a Alenka v říši… (více)

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

22.11.2012

Co se týče režisérů, prozatím se hraje hra „které další slavné jméno odmítne možnost točit Star Wars pro Disneye“ (na seznamu už jsou Matthew Vaughn, Steven Spielberg, Quentin Tarantino a několik… (více)

Reklama

Reklama