Reklama

Reklama

Toy Story 3: Příběh hraček

  • Česko Příběh hraček 3 (více)
Trailer 5

Andy stojí na prahu dospělosti, chystá se na vysokou a přemýšlí, co udělá se svými starými hračkami. Nejoblíbenější kousky, mezi nimiž nechybí Buzz Rakeťák a kovbojská dívka Jessie, připraví do pytle, který ale maminka místo na půdu odnese k popelnicím. Hračkám se podaří na poslední chvíli před popeláři uprchnout. Ocitnou se v autě s dalšími hračkami, určenými jako dar mateřské školce, která je ale plná rozjívených dětí a batolat ničících hračky. Setkají se tam se spoustou jiných hraček a brzy si uvědomí, že je potkalo zcela nové bláznivé dobrodružství. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 088)

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Vtipné, milé, nostalgické! .... Pokračování ve stejném duchu svých předchůdců, které prostě musí zarytí fandové vidět! ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Nedá se jinak svítit, Pixar válí, hračky žijí, smích, napětí i dojetí jsou všude kolem. I když je každé dílo Pixaru masterpiece, Toy Story je přeci jenom pro všechny nedosažitelná veličina. ()

lebowski! 

všechny recenze uživatele

Pixar prostě umí a opět dokazuje, že v animáčích tady vládne on. Při sledování jsem měl pocit, že ta animace je snad leště lepší než minule a to sem si myslel, že líp už to nejde! Jak už je tradicí, záporů je minimum, takže největší "chybou" je, že se jedná o třetí pokračování, protože ať je sebelepší, jednička je prostě nesmrtelná klasika. ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Každý z nás měl v dětství své oblíbené hračky a časem na ně zapomněl. I Andy má své, ale odchází na vysokou školu. I když je to pohádka se šťastným koncem, hračky se ocitají v situacích, kde musí řešit problémy dospělých a setkávají se s terorem od ostatních hraček. Děti jsou čím dál chytřejší a proto asi tvůrci změnili příběh skoro pro dospělé. Styl animace je stále 3D umělý ale přišlo mi, že s více detaily. Finále jako vystřižené z Terminátora 2 :-) ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Třetí dil byl parádním zakončením této série, smál jsem se velice slušně a vlastně ve mě vyvolal silnou nostalgickou vzpomínku, která vyústila až v neodolatelnou touhu znova si shlédnout předchozí dva díly. Na tomhle jsem vyrůstal, a nikdy na ně nezapomenu. VZHŮRU DO NEKONEČNA A JEŠTĚ DÁL!! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nostalgické určitě...osobně sem,i přes nesporné kvality,neměl Toy Story v rámci Pixarovské tvorby nejraději a trojka na tom nic až tolik nezmění,nicméně to nic nemění na tom,že je v animované tvorbě hodně hodně nadprůměrným dílkem a Pixar i nadále nemá konkurenci.Holt je prostě narozdíl od ostatních Toy Story mířeno více na děti a tudíž stále budu mít radší Nema,Úžasňákovi,nebo Up...90% ()

shyster 

všechny recenze uživatele

Tak i to třetí pokračování je úžasný. Která trilogie by to mohla říct?! Přes pomalý začátek, možná trochu průměrný, se dostaneme do strhujícího finále s plnou nuší nápadů. Jen tak dál Pixare. ()

Sandstorm 

všechny recenze uživatele

Celkem zbytečné pokračování, které již poslední půl hodinu sází pouze na nostalgii a to na mě neplatilo. Jsou tady povedené hlášky a zábavné momenty, především seňor Buzz ,"útěk z vězení", Ken s Barbie, ale ke konci už jsem se nudil a nemůžu s hodnocením výš... ()

Langy10 

všechny recenze uživatele

jednicka je bajecna, dokonce jsem preskocil na trojku z jednicky..tesim se na dvojku ta bude urco taky krasna...miluju tyhle kresleny pohadky maj stavu a chut a jsou nekdy poraxne napinavy...95% ()

joker.george 

všechny recenze uživatele

První dva díly Toy Story paří k jedněm z mých nejoblíbenějších animáků, takže jsem rád, že jsem rád, že jsem mohl film vidět a jsem ještě radši kvůli tomu, že snímek nedokázal snížit renomé předchozích dílů, nýbrž se jim dokázal téměř vyrovnat. Nápad, který počítal s tím, že děti, kteří viděli první díly, vyrostou, se mi zamlouval. Filmařům se povedl i humor a ukázaly spoustu nápadů, kterými dokázaly fikční svět skvěle využít... ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Završení celé trilogie? Možná ne, uvidíme do budoucna... Nicméně tento díl je už úplně jinde než díly předchozí. Jestli jsem u dvojky psal, že je propracovanější, tak tady se vše točí už v naprostých detailech! A to mě baví. Nápad se školkou byl geniální! Všechny postavy byly báječně vykreslený a měly pro filmek svojí velkou důležitost! Jsou tu dokonce náznaky i jakýhosi "dětskýho" dramatu. Originál se vším všudy! Jestli má být Toy Story 3 závěr série, je to série ze světa animáků suprová, ale i přes to bych byl rád, kdyby se dál pokračovalo, protože Příběh hraček společně s Woodym a Buzzem je naprosto skvělá záležitost a to né jen pro dětský publikum! 85% ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

PIXAR stárne. Po příběhu o důchodci s domem plným balónků nastupují hračku na prahu důchodového věku, a to je období krizové nejen v lidském životě, ale i v tom hračkovém. A když se ocitnou tváří tvář neodvratné smrti, mrazí z toho. ()

Amroth666 

všechny recenze uživatele

____ 10.7. 2010 ____ ----- na Toy Story 3: Příběh hraček jsem se šel podívat do kina, které mně šokovalo. Všichni byli na koupáku nebo někdě pryč a já s kámošem jako jediní v kině v největším vedru jsme koukali na film. Jelikož jsem Toy Story doposud ještě neviděl ani jeden díl, bylo to pro mně docela překvapení. Ikdyž jsem předešlé dva díly neviděl, věděl jsem, o co jde. "Pořád se tam něco dělo". Skutečně se dělo celý film. Super akce, kamera, soundtrack. Ještě o trochu lepší něž trhák Jak vycvičit draka, který na tohle o kousek nestačí. Skutečné drama, hlavní hrdinové, skutečné hračky a krásný Happyend. ____ T.O.Y. S.T.O.R.Y. --- Anime legend ---- ____ ()

Související novinky

Zemřel herec Ned Beatty

Zemřel herec Ned Beatty

14.06.2021

Včera v kalifornském Los Angeles opustil filmový svět americký na Oscara nominovaný herec Ned Beatty. Bylo mu 83 let. Rodák z Kentucky, kterého si mnozí diváci jistě vybaví třeba jako Otise, věrného… (více)

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Poklekněte před studiem Disney!

Poklekněte před studiem Disney!

17.11.2013

Protože letos překoná rekord v celkových ročních kinotržbách. Dosavadní nejvyšší tržby (3,791 miliardy dolarů) dosáhlo studio v roce 2010 zejména díky miliardovým hitům Toy Story 3 a Alenka v říši… (více)

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

22.11.2012

Co se týče režisérů, prozatím se hraje hra „které další slavné jméno odmítne možnost točit Star Wars pro Disneye“ (na seznamu už jsou Matthew Vaughn, Steven Spielberg, Quentin Tarantino a několik… (více)

Reklama

Reklama