Reklama

Reklama

Andy stojí na prahu dospělosti, chystá se na vysokou a přemýšlí, co udělá se svými starými hračkami. Nejoblíbenější kousky, mezi nimiž nechybí Buzz Rakeťák a kovbojská dívka Jessie, připraví do pytle, který ale maminka místo na půdu odnese k popelnicím. Hračkám se podaří na poslední chvíli před popeláři uprchnout. Ocitnou se v autě s dalšími hračkami, určenými jako dar mateřské školce, která je ale plná rozjívených dětí a batolat ničících hračky. Setkají se tam se spoustou jiných hraček a brzy si uvědomí, že je potkalo zcela nové bláznivé dobrodružství. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 088)

horacko 

všechny recenze uživatele

3. diel a najlepší?? Skutočne! Dokonalý film pre celú rodinu. Napínavé, akčne, vtipné, milé, plné emócií (komu na konci neuronilo aspoň jednu slzu, toho je mi veľmi ľúto). Dokonalé animované dielo po všetkých stránkach. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Pixar mě ještě nikdy nedokázal zklamat. Prostě to tam ti hoši umí. Vykřesat z třetího pokračování animovaného příběhu hraček tolik nových netušených dobrodružství, zábavy, emotivně silných okamžiků a napětí nedokáže nikdo jiný, než toto studio. Pixar je pro mne měřítkem všeho animovaného, měřítkem vysokým, ze kterého ale neslevím. Každý jejich nový animák je nabyt zkušenostmi z těch předešlých a nikdy se neopakují. Nepřeberná studnice nápadů ... 100% = 5/5 ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Perfektné pokračovanie po dlhých rokoch, aké sa málokedy vidí. Najviac nostalgické, najdokonalejšie nápadmi, aj príbehom. A o ten znovu ide, prelieva sa z rozprávky do thrilleru až hororu, ohnivé finále sme sledovali bez dychu a pri nebeskom závere som musel silno potláčať slzu. Narážky pre dospelých sú vo filme mierne a naplno prepuknú v záverečných titulkoch, takže tie netreba prepásť, keby v nich postavičky neboli kreslené, mohlo by to byť aj deťom neprístupné. To prežívanie postáv, ich psie oči alebo nadšenie málokedy vidno aj v hraných filmoch, jednoducho silných päť hviezd a dnes by som dal možno aj šesť. ()

svobik 

všechny recenze uživatele

Film, který mě baví a který mě dokáže rozbrečet, si o plnou palbu říká hodně hlasitě. I když může mít třeba mouchy. ()

zigíš 

všechny recenze uživatele

Kdo že je ten nejlepší záporák -nejen- pixarovských filmů ? Šáša, ten vám to poví. No ano, Mazel kdo jiný ?! Znamenitě napsaná postava, kterou rádi nemáme zároveň chápeme všechny jeho hnutí mysle a motivace. Třetím hračkám prospěl fakt, že scénář psal jeden člověk, všechno je hned mnohem soustředěnější. Jsem moc rád, že emoce fungují i po deseti letech a opět jsem se dojímal u všech těch dnes již klasických scén (vzpomínaný Šášův monolog, hračky ve spalovně, loučení s Andym). No a o technické evoluci nemá vůbec cenu se bavit. ()

TroiMae 

všechny recenze uživatele

70%? Film je skvělej jako vždy, dává pěknej návod jak recyklovat hračky :) (tedy dobrý i špatný způsob) a dobře uzavírá celou sérii. Ale potřetí už se z toho přecejen stává seriál, který moc nového nenabízí. Ale jsem rád, že kromě klaunů, se teď můžu bát i panenek nemluvňat - tahle hororová příměs je opravdu příjemný spestřením. Jinak je skvělý, že v dnešní době si můžu zaplatit a dívat se v kině, jak si někdo hraje za mě (a 3D :) Už vím, co s nadbytečnou tortilou, panenku jdu zavřít do mrazáku, ale zlý doktor Čunče zůstává na svém čestném místě u dveří. ()

iantomasik 

všechny recenze uživatele

Pixar instant. S posledními filmy pixar vystrkuje růžky a naznačuje, že jednou ty děti, snad opravdu rozbrečí... Až to udělá, přidám hvězdu, dokud ale hračky neskončí ve výhni, je to jen takové to Svěrákovské dojímání..:) + Předfilm Day and Night s opravdu originálně využítým třetím rozměrem, strčil vše následující do kapsy. ()

Luksa 

všechny recenze uživatele

Napodruhé zvedám na pět. Mírná pachuť z toho, že v roce 2010 Pixar místo nového originálního animáku natočil "jen" pokračování Toy Story s číslovkou 3 (které nikdy nebyly má srdcovka a nepůsobily na mě tolik jak novější počiny tohoto studia) zůstává, ale pal to čert, bavil jsem se královsky a i emoce se dostavily. Jen možná k závěru je toho sentimentu přespříliš. Takže jedno z mála pokračování u animáku, které se povedlo (a možná i předčilo první dva díly). K výslednému hodnocení tedy přidám ještě prosbu ať Pixar nezabředne v sequelech a ať vymýšlí nové originální světy a příběhy, na které se bude člověk opravdu těšit. 90% ()

Styxos 

všechny recenze uživatele

Důkaz toho že školka je zlo, obzvlášť když tam vládne sympatický růžový méďa vonící po jahodách____ jasně trojka využívá stejný koncept jako dva starší bráškové, to jest: Andy se nás zbavil, protože nás nemá rád - všechno je jinak, takže se musíme vrátit zpátky, protože bez nás nemůže být; ale mě osobně to zrovna nevadí. Začátek byl skvělý, skoro jak z nějakého akčního filmu, pak se to vezlo na vlně menší nudy, ale v okamžiku, kdy Buzz zjistil, jak to ve Sluneční školce funguje, to opět začalo nabírat skvělé tempo. Film má pak pro mě skvělý i když smutný konec___ tohle se prostě musí líbit každému, kdo se rád propadá do vlastních dětských let a hrál si s hračkami. Už Petr Pan věděl, že nejlepší je nikdy nevyrůst, ale to nejde a téhle pravdě se musí parta hrdinů (a hlavně Woody - nejlepší přítel, jakého si dokáže dítě představit) postavit čelem a dat sbohem svému pánovi. ___ nejlepší scény: začátek; setkání Kena s Barbie; Buzz ve španělském módu, cesta hraček do "pekla"; předání hraček Bonnie s níž je spojená poslední hra____Toy Story 3 není nejlepší film od Pixaru, nemá na svoje starší bratříčky a je výrazně temnější (v mezích možností, samozřejmě), ale i přesto uspokojil mé chutě po dalším animovaném filmu a navnadil na příští rok, kdy se opět vypravím na další pixarovku, protože je to pro mě malá tradice a obrovská záruka kvality ()

Almásy 

všechny recenze uživatele

film ktorý absolútne vystihuje prapodstatu detstva a detskej radosti vôbec. Ďakujem Pixaru, že som si mohol uvedomiť, aké krásne obdobie sa už skončilo. prekrásny film. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Pred tvorcami trilógie Toy Story a vlastne pred celým Pixarom musím dať klobúk dole. Nestáva sa často ,aby každá jedna časť nejakej trilógie bola taká dokonalá. Každý jeden záber bol prepracovaný do najmenšieho detailu, neuveriteľne dobrý scenár, krásna hudba a veľa, veľa, veľa nových hračiek. A to čo už je, keď sa 2/3 filmu zabávate a v poslednej tretine máte namále , aby Vám neutiekla nejaká tá slza. V ANIMÁKU!!... 100% ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Perfektní animace, líbivá, křišťálově čistá grafika, skvělý, přesto i menším dětem srozumitelný příběh. Prostě opět parádní podívaná z dílny studia Pixar. Troufám si tvrdit, že ačkoliv je to již třetí díl, líbil se mi asi nejvíc. Hraček a tím pádem i postaviček se tu tentokrát objeví tolik, že je ani nespočítáte. Schválně to zkuste všechno v té školce přepočítat nebo vyjmenovat. Pobavila mě účast Barbie s Kenem, opice v roli alarmu, rakeťák jako španěl, množství vtipných scének a hlášek, atd., atd... Něco, co by se dalo vytknout, se hledá skutečně jen těžko. Vřele doporučuji pro celou rodinu. Pánové grafici a animátoři - máte mojí úctu ! ()

Or!g!nal 

všechny recenze uživatele

od Big Fish jsem neprobrečel tolik kapesníků a to se počítá... až vyrostu chci bejt hustej jako Buzz, obětavej jako Potato Head , sexy jako Jessie a spolehlivej jako Woody... k tomuhle filmu nejde nic dodat, prostě nostalgie ()

tommmy89 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa každé dieťa si príde na svoje, pri klasickej animovanej rozprávke Toy Story. Už tretia časť tohto príbehu nastoluje kopec humoru a príjemnú atmosféru sprevádzanú výborným námetom. Tentokrát sa hračky ocitnú na dobrodružstve naprieč škôlkou a jej nástrahami, čo v nej vládnu. Nechajme sa teda prekvapiť, ako to naši hrdinovia zvládnu. Ocitnú sa opäť v bezpečí a pri deťoch, ktoré sa snimi radi pohrajú ? :-) ()

pugs 

všechny recenze uživatele

"Vravel som vám decká, nelezte mi do zadku!" A toto myslel doslovne:-) Dlho som premýšľal, ktorý film si pozriem k môjmu 1500-mu hodnoteniu a vybral som si ho úplne náhodne, keďže ho mala sestra v počítači. Toy Story je moja detská láska. Druhú časť som videl minimálne 50-krát v jednom roku a nikdy ma neomrzela. Po dlhých rokoch, kedy sa nič s Toy Story nedialo nastal čas na tretí diel a v podstate sa nič nezmenilo. Niekam idú, niečo zlé sa stane a zvyčajne sa všetko vráti do starých koľají. Tým, že sa nič nezmenilo myslím aj to, že sa žiadny charakter postavičiek nezmenil. Stále je to starý dobrý Woody alebo Buzz Lightyear. Najprv som neočakával nejakého plnohodnotného nástupcu jednotky a dvojky, ale som nadmieru spokojný, aj keď ma sklamala menšia účasť postavičiek (Tučniak, pastierka oviec), ale hlavní hrdinovia filmu sú "v plnej sile":-) 9/10 ()

Vercinix 

všechny recenze uživatele

Sice tak úplně přesně nevím na kterouz věkových skupin byl film zacílen, ale co vm zcela bespečně je to, že toto byl výborný film. Ano, ano, ano...všechno to na co si zde ztěžují komentáře ostatních uživatelů, jež nebyli spokojeni, je pravda. Variace na stejnou zápletku, zkromnější dávka humoru, nejasná věková skupin a atd. Toto vše vidím, ale stejně tak vidím klady v podobě výbroně navržených a zpracovaných scén, scénáře jež zaujmul jednako svou neurčitosí zacílení, jednak zajímavě deetailním zpracováním jednotlivých scén, řadou nově navržených a výborně zpracovaných postav (Ken, Mimino!!!, Mazel,Opičák atd.). Rovněž mě zaujala řada silných momentů typu spalovna (ta byla úžasná), mimino sedící na houpačce a hledící na měsíc atd. Síla této trilogie spočívá v tom, že ikdyž je podklad, postavy a základní námět velmi povědomý a podobný, každý z dílů přináší i jiný pohled, něco nového a poměrně neotřelého, což činí z každého dílu svébytný originál jež má svou vlastní nezaměnitelnou atmosféru a hodnotu. A právě v tomto ohledu byl tetno třetí díl tím NEJ z celé série a já děkuji tvůrcům za to, že dokázli do mé velmi chudé sbírky sérií, kde jsou následující díly stejně kvalitnií či kvalitnější, jeden exeplář navíc. PS: Buzz jako Mexikánský matador :-D ()

Související novinky

Zemřel herec Ned Beatty

Zemřel herec Ned Beatty

14.06.2021

Včera v kalifornském Los Angeles opustil filmový svět americký na Oscara nominovaný herec Ned Beatty. Bylo mu 83 let. Rodák z Kentucky, kterého si mnozí diváci jistě vybaví třeba jako Otise, věrného… (více)

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Poklekněte před studiem Disney!

Poklekněte před studiem Disney!

17.11.2013

Protože letos překoná rekord v celkových ročních kinotržbách. Dosavadní nejvyšší tržby (3,791 miliardy dolarů) dosáhlo studio v roce 2010 zejména díky miliardovým hitům Toy Story 3 a Alenka v říši… (více)

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

22.11.2012

Co se týče režisérů, prozatím se hraje hra „které další slavné jméno odmítne možnost točit Star Wars pro Disneye“ (na seznamu už jsou Matthew Vaughn, Steven Spielberg, Quentin Tarantino a několik… (více)

Reklama

Reklama