Reklama

Reklama

Andy stojí na prahu dospělosti, chystá se na vysokou a přemýšlí, co udělá se svými starými hračkami. Nejoblíbenější kousky, mezi nimiž nechybí Buzz Rakeťák a kovbojská dívka Jessie, připraví do pytle, který ale maminka místo na půdu odnese k popelnicím. Hračkám se podaří na poslední chvíli před popeláři uprchnout. Ocitnou se v autě s dalšími hračkami, určenými jako dar mateřské školce, která je ale plná rozjívených dětí a batolat ničících hračky. Setkají se tam se spoustou jiných hraček a brzy si uvědomí, že je potkalo zcela nové bláznivé dobrodružství. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 088)

Zombi 

všechny recenze uživatele

Pixaři sice pořád válí, ale třetí díl Hraček je trošku jinde než předchozí dva, myslím, že je ještě méně pro děti, je více nostalgický, většinou pomalejší a upovídanější, je tu míň akce a humoru. Z počátku mě trošinku nudil, ale když se to později přeci jen rozjelo, zaujal mou pozornost na 100%. Potěšilo zakomponované vězeňské a útěkářské drama, závěrečná naháněčka, a při některých scénách jsem si říkal, že tenhle horor děti neustojí :o) Závěrečná scéna v tavicí peci je hrozně silná, opravdu si zaslouží vypíchnout, to jsem tady nečekal. Celkově slabší než předchozí díly, ale pořád hodně slušné a pár scén opravdu výborných. Grafika jako vždy vynikající. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Toy Story.. Krásný příběh o hračkách, které se mají rády.. Toy Story 3.. ?? Začátek je dokonalý.. Připomenutí dávných časů a to, jak se hračky dostaly do školky.. Ale po pár minutách poté se z té nevinné pohádky stane něco mezi Hororem a Thrilerem.. Ne, nebál jsem se, ale píšu tady, jaký pocit by z toho mohlo mít dítě co na TS3 jde rovnou do 3D kina. Toy story 3 u mně vyvolalo to, že nevím vůbec jak mám hodnotit.. Odpadem, hvězdičkou, pětihvězdičkou ? No, ale prostě mě se to líbilo. Animace je výbordelná, děj taky, možná jen ten příběh se vlekl dlouho. Každopádně bych nedoporučoval aby to zhlédly děti pod 10 let.. Mně by se zřejmě o filmu zdálo ještě týden.. Navíc ta Panenka (Née, nemyslím Barbie) vyvolává větší strach než takový Chucky z Dětské Hry. No a konec je.. smutný a dojemný.. Úplně jsem se do toho vžil a nebojím se říct, že nějaká ta kapka ukápla.. 95% ()

geimz 

všechny recenze uživatele

Pre mňa mierne sklamanie. Oproti prvým dvom dielom je trojka menej dobrodružná a ružový medvedík mal dostať viacej priestoru. Slabšie 4*. ()

Krepi 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že si moc nepamatuju o čem byly predchozí díly, ale tenhle mě dostal! Fakt parádní animák!!! ()

matmanX 

všechny recenze uživatele

Pixar měl šanci znovu vdechnout život hračkám ve své snad nejznámější filmové sérii, ale asi se do původních filmů zakoukali natolik, že udělali to samé. Téma útěku ze školky nabízí celou škálu úžasných možností, inspirací v jiných filmech a odkazech na ně, ale autoři tuhle možnost těžce opomínají a jedou přesně podle linky, kterou moc nezměnili už od 1. dílu. Možná kvůli malým dětem, které by odkazům nerozuměly, na druhou stranu se jim některé části můžou zdát zmatené. Tam, kde mě v Toy Story 2 dostala skvělá parodie na Star Wars, jsem se tady pousmál nad vtipy o Kenovi. Tam, kde mě Toy Story 1 chytlo za srdce, jsem u Toy Story 3 začal zívat. Když si na vrch přidáte ještě Disneyovský sentiment, vznikne vám animák, na který se rádi podíváte, ale na druhý den si vybavíte sotva jednu scénu. Ve srovnání s kouzelným Ratatouille, "bondovskými" Úžasňáky nebo originálním "cvičením draka" je Toy Story 3 slabý odvar. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Hračky s náma byly dlouho a zaslouží si trochu sentimentu. Příběh je navíc docela dobře vystavěný a scénka na smetišti je bezvadná. Jestli je to skutečně konec, tak velmi důstojný. ()

Daqvid77 

všechny recenze uživatele

Prostě a jednoduše výborné , krásné a nostalgické. PS: Bazz jako Španěl mě fakt dostal, a o Kenovi ani nemluvě. ()

Oyer 

všechny recenze uživatele

11 let jste museli čekat na třetí díl. A stálo to za to! Povedená a napínavá záležitost se špetkou nostalgie. Nechybí zápletka v podobě nepříjemných hraček "záporňáků" a malých fracků ve školce, kteří rádi trhají, špiní a ničí. Kowboj Woody, vesmírný robot Buzz, prase kasička, dinosaurus, brambůrkové, mimozemšťani, babrína, kowboika s koněm a pérový pes tak musí čelit dalším nástrahám. Neuškodí, napínavé, dětem se rozhodně bude líbit. ()

Gumrice 

všechny recenze uživatele

Myslím, že Toy Story 3 je víc horor než komedie, ten jahodovej medvěd je fakt šmejd. A štěňátko Buster nám pěkně vyrostl. Naštěstí to zachránil, nebo spíš konečně uvolnil napětí, dojemný konec. Amigo ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Tak jsem slyšel samou chválu, to mě nalákalo a po pár letech jsem opět zasedl k animáku (kterým se vyhýbám jak čert kříži a pokud jde o Beowulfa, tak toho za animák tak úplně nepovažuji). Zezačátku říkám, že filmu 5 hvězdiček nedám ikdyž si je možná zaslouží, ale necítím se jako cílová divácká skupina, děti opravdu nemám rád a všechny ty přehnaně rozanimované obličeje, přetůrovaná mimika a dojemné happyendy mně spíš lezou na nervy, takže zde budu hodnotit subjektivně. Když si vše tohle ale odmyslím, tak film jako takový je naprosto luxusní práce a grafika je fakt brutální (budu přehlížet podivně natexturované Big Baby) a často až fotorealistická. V některých okamžicích jsem se až divil jakou si museli grafici dát práci s některými scénami, hlavně takové scény s hodně částicemi (spalovna, atd...) a jak dokonale se filmařům dařilo gradovat napětí. Samozřejmě ve filmu člověk najde pár WTF momentů či náhod, ale to se dá u dětského filmu pochopit. I přesto ale musím skvělý scénář pochválit. Být mi o 10 let méně tak dávám alespoň 7 hvězdiček. Takhle prostě jinak nemůžu. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Velmi milé překvapení! nečekal jsem, že i třetí pokračování může mít tolik nápadů, vtipu a tak vynikající zpracování. Hlavní zásluhu na tom má dost temná dějová linie, kdy některé scény bych snad dětem ani nepouštěl. Právě ta temná část byla naprosto úchvatná. Celkově vynikající podívaná od začátku do konce. Na jednu strany zábavné, na druhou stranu místy dost temné. O animacích nemá cenu mluvit, v dnešní době již samozřejmost vynikající grafické zpracování. V neposlední řadě má film i jisté morální poselství, které nutí k zamyšlení nejen děti, ale možná i dospělé. Je zde nenásilné a je tomu tak dobře. Skvělý počin! Howgh! ()

GreatestFan 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus ještě lepší než jednička. A ten konec: nádherný, a vůbec kdo by to byl řek, že může mít nějaký threequel takový úspech diváckých i jiných hodnocení. BOMBA. A to není ani až tak můj typ na animáky. ()

Piri 

všechny recenze uživatele

Pekné, nostalgické a dojemné. Pixarovská klasika pre deti aj dospelých :) Väčšina hračiek tunajším aj tak veľa nepovie, ale aj u nás sa niektoré vyskytli, napr. kovboj Woody, jeho kôň a Jessie, ak ma pamäť neklame, kamarát už v 80.tych rokoch mal oboch aj s koňom, len ten kôň bol myslím biely s hnedými škvrnami - skôr to bol asi Lucky Luke a nie Woody. My s bratom sme sa ale takto s figúrkami príliš nehrali, nemali sme takýchto výslovne svojich super-hrdinov, vyrastali sme skôr na Legu, autíčkach, TT vláčikoch a figúrkach vojakov či Indiánov. ()

Movie Gourmet 

všechny recenze uživatele

V pořadí 3. celovečerní film a stejně velký úspěch jako u prvních dvou. Tady je recept na to, jak točit pokračování. Verdikt: 5* a 85 %. ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Ze svého dětství nemám bůhvíjaký vztah k prvnímu či druhému dílu, ale trojka je moderní Pixarovka, jak má být. Tvůrci perfektně využívají potenciál všech hraček k novým a novým nápadům, příběh ani chvíli nenutí a závěr je jeden z nejdojemnějších mezi animáky vůbec. Bez pochyb nejlepší díl série. ()

Související novinky

Zemřel herec Ned Beatty

Zemřel herec Ned Beatty

14.06.2021

Včera v kalifornském Los Angeles opustil filmový svět americký na Oscara nominovaný herec Ned Beatty. Bylo mu 83 let. Rodák z Kentucky, kterého si mnozí diváci jistě vybaví třeba jako Otise, věrného… (více)

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Poklekněte před studiem Disney!

Poklekněte před studiem Disney!

17.11.2013

Protože letos překoná rekord v celkových ročních kinotržbách. Dosavadní nejvyšší tržby (3,791 miliardy dolarů) dosáhlo studio v roce 2010 zejména díky miliardovým hitům Toy Story 3 a Alenka v říši… (více)

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

22.11.2012

Co se týče režisérů, prozatím se hraje hra „které další slavné jméno odmítne možnost točit Star Wars pro Disneye“ (na seznamu už jsou Matthew Vaughn, Steven Spielberg, Quentin Tarantino a několik… (více)

Reklama

Reklama