Reklama

Reklama

Andy stojí na prahu dospělosti, chystá se na vysokou a přemýšlí, co udělá se svými starými hračkami. Nejoblíbenější kousky, mezi nimiž nechybí Buzz Rakeťák a kovbojská dívka Jessie, připraví do pytle, který ale maminka místo na půdu odnese k popelnicím. Hračkám se podaří na poslední chvíli před popeláři uprchnout. Ocitnou se v autě s dalšími hračkami, určenými jako dar mateřské školce, která je ale plná rozjívených dětí a batolat ničících hračky. Setkají se tam se spoustou jiných hraček a brzy si uvědomí, že je potkalo zcela nové bláznivé dobrodružství. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 088)

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele

Nostalgický konec krásné dětské trilogie o hračkách všeho druhu. Dnešní děti už asi nepochopí tyhle animáky z dětských pokojů, ve kterých vládne statečný kovboj a nebo strážce galaxie. Dnes by museli natočit něco, kde si spolu budou hrát počítače - nebo postavy z počítačových her, aby to pro děti mělo šmrnc. Jsem rád, za dětství v devadesátých letech, kdy letělo Lego a hračky. ()

Jimmy15 

všechny recenze uživatele

No, popravdě některé pasáže se mi zdály dost drsné, a jestli na to koukaly děti, tak v některých částech musely být šokovaný. Třeba scéna pošleme hračky do spalovny, nikdo je nezachrání. A dost smutný konec, sice s happyendem, ale i tak. No uvidíme, co vymyslí ve čtyřce. ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele

Die hard fanouškem téhle série jsem nikdy nebyl (což je asi celkem zřejmé, když trojku hodnotím až teď), ale tentokrát jsem byl spokojen. Příběh (i když až příliš podobný dvojce) je hodně emocionální a zábavný zároveň, ten medvěd je dokonalým padouchem. Humor byl často pro mě osobně trochu příliš dětinský, ale co už, jsou to filmy pro děti (i když mám někdy pocit, že dospělým se líbí ještě víc), ale třeba španělský Buzz byl super. Je to overrated, ale ne nějak úplně odporně. Chuť na čtyřku rázem mnohonásobně vyšší. Mimochodem... Není ten Andy trochu divnej? 7/10 ()

BreHas26 

všechny recenze uživatele

Nádherné, okouzlující a hlavně vtipné! Parádní trilogie Pixarovského Toy Story! Je to můj nejoblíbenějším animovaný film, který bude vždy můj nejoblíbenější a to do nekonečna a ještě dál! ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Série filmů Toy Story je moje srdeční záležitost, takže jsem si logicky nemohla nechat ujít ani trojku. Trojka Toy Story je o něco méně vtipná než předchozí dva díly a možná až trošku moc sází na sentimentalitu, kterou sdílí všichni fanoušci Toy Story. Ale trojka zaručeně nezklame - opět je v mnoha směrech vtipná (barbie a ken, pan Bramabora, Buzz jako Španěl, atd.), akčnější a ke konci vás doslova citově vydírá. Nové Toy Story dělá čest své sérii a mile pohladí po duši jako předchozí dva díly. 100% ()

LucyW. 

všechny recenze uživatele

Buzzova složka! Tak celou tuhle scénu jsem zírala a v duchu uvažovala, jestli má vůně po jahodách něco znamenat nebo v tom vidím vyšší smysl jen já a jde jen o moji profesionální deformaci (zájem o Velký teror - 30. léta v SSSR, 50. léta a pod.) Poslední velké filmy, na které se dá dneska chodit, dělá Pixar. ()

Standic1 

všechny recenze uživatele

I když se mi na Toy Story vůbec do kina nechtělo, tak jsem byl nakonec rád, že jsem šel. Není to nejlepší animák, ale obsahuje všechno co by úspěšný animák obsahovat měl. Děj, který asi nepřekvapí - dostali jsme se sem, musíme se dostat zpátky funguje, a to hlavně díky jednotlivým scénám, za které by se nemusel stydět ani nějaký lepší "akčňák" :) Co se týče vtipných scének, tak ty vás opravdu dostanou (mě osobně dostal Španěl Buzz a tři ufounci). Konec má jako vždy lehce smutný nádech, ale to už tak nějak k Toy Story patří. Závěrečné titulky obsahují konec, jak to vlastně všechno dopadlo a ten Vám po smutné scéně opět vrátí úsměv na rty :) Doporučuji! ()

waits 

všechny recenze uživatele

Trojka se mi líbí nejvíc. Když ke konci filmu tahle parta posedává na zápraží, máte pocit, že nedospěl jen Andy, ale všichni z téhle skupiny s kovbojem v čele. Dětství končí, připravte se na život, ten může být docela težkej, milé děti, vždyt jste viděli, co potkalo nás. Některé scény jsou temné (spalovna, výslech, útěk ze školky, změna Mazla), batole nebo opičáka bych věru nechtěl potkat během podvečerní procházky parkem. Závěr je dojemný a, jak to, říct.. dospělý. Že by měl mit film drsnější konec? Tak snad přece jen je to dětský film, ne.. ()

Emzet 

všechny recenze uživatele

Je zajímavé sledovat paralelní vývoj dvou velkých digitálních ság - Shreka a Toy Story. Tam kde DreamWorks ždímá svého koně čím dál víc až na samou dřeň ve snaze diváka rozesmát, rozesmát a znova rozesmát, Pixaři opět s přehledem dokazují, že hrají úplně jinou ligu. Protože jestli něčím Toy Story 3 netrpí, tak je to nešťastně křečovitá snaha o humor za každou cenu. Jakoby tvůrci sami přiznali, že humorých nápadů na toto téma je omezený počet a tak nám nabídnou ještě něco navíc. A v konečném důsledku opravdu jde o něco navíc - kromě popkulturních odkazů (tentokrát přijdou hodně na přetřes vězeňské filmy) a gagů obsahuje nejnovější Příběh hraček i solidní akci, opět strhující příběh s "nedětskými" tématy (byť tentokrát spíše v rámci příběhu než komplexnosti postav - tentokrát se dočkáme vyrovnávání se se stářím, či nahlédnutí do pozadí totalitářské mysli), napětí (při scéně ve spalovně jsem si doslova hryzal nehty), opravdu tunu zábavy... a navíc i sentiment, který je zde tak vkusně podaný, že mě zkrátka dostal. Možná to je vzpomínkami - Toy Story byl jeden z mých prvních filmů, jak v kině, tak doma na videokazetě...a na písničku Máš ve mně přítele v Bobkově podání už asi nikdy nezapomenu, ale myslím že to není jen tím. Pixaři tohle prostě umí, kdo nevěří, ať se podívá na Finding Nemo. Zkrátka: kdybych měl svým dětem ukázat nějaký animák, tak jim hned jako první pustím všechny tři díly Toy Story. Možná nepochopí všechno, ale rozhodně by se měly bavit. Někdy se zkrátka dá poznat, kdo s nápadem přišel první, protože ho prostě i po všech těch letech dělá nejlépe. Nakonec, kdybych to měl srovnat, Shrek (Příběh žraloka/Roboti...) je jako nová elektronická hračka MechaGodzilly z Japonska - musíte ji mít a pohrát si s ní... abyste ji zanedlouho hodili do kouta a šli si hrát se starým ošoupaným hadrovým kovbojem/Toy Story, ve kterém přece máte přítele. ()

Furmi 

všechny recenze uživatele

Ach nostalgické pripomenutie krásnych čias sledovania TS 1. Ale od TS 1 sa udialo veľa a nejako to už postupom času stratilo dušu. Ale od 5 to ďaleko nebolo, je to stále dobrá, poctivá rozprávka nielen pre deti. 78% ()

Inferno 

všechny recenze uživatele

bál jsem se toho... zbytečně... fakt paráda a neztratilo to nic na svý dokonalosti... nechci tady spoilerovat ale dost se mi to dotklo protože jsem byl zrovna nedávno nucen rozloučit se s mojí nejoblíbenější hračkou s dětství - Ťapinkou... no nic... Toy Story je prostě klasika a jsem fakt rád že si to nepokazili... komu čest tomu čest... 90 % ()

panmroz 

všechny recenze uživatele

už druhý díl Toy story mi připadal tak jako žánrově pokroucenej, jakože jsem spíš plakal než se smál, a tohlencto si myslím už je úplně za - představa, že jako malé dítě uvidím tu panenku nebo "telefon po výslechu", tak...na tom budu o něco jinak než dnes. ale dnešní děti to už asi mají posunutý, takže...dobře jim tak. ()

M.E.K.Y 

všechny recenze uživatele

Z toho mála množství animáků, co jsem měl možnost shlédnout, řadím Toy Story 3 na samotnou špičku tohoto žánru. Pixar získal díky tomu prestiž a uznání, protože natočit dobrý animák, který dokáže zaujmout nejen děti, pro které je určený především, ale také široké spektrum divácké populace je opravdové umění. Přiznám se, že mám handicap v tom, že šli první a druhý díl mimo mne, takže nemůžu srovnávat, ale zase na druhou stranu, díky tomu mohu říct, že i v tomto ohledu je TS3 silný... navazuje na předchozí díly, ale i divák, který nezná "mapu", se u toho bude ohromně bavit a postavy, se kterými se seznámil teprve před chvíli si zamiluje. Ba co víc, příběh je tak atraktivní, že si snadno dokáže diváka omotat kolem prstu a klidně i vzbudit emoce, protože hudba Randyho Newmana je výborná. Grafická stránka filmu rovněž výborná, jak se sluší a patří na animák. Vy, kteří se budete dívat s dabingem nezoufejte, že přijdete o namluvené hlasy hvězd Hankse, Allena či Cusacka, protože náš dabing je perfektní a i když jsem původní verzi neviděl, tak si troufnu říct, že i daleko lepší, garantující větší zážitek. Závěr? Je libo vrátit se do dětských let? S Toy Story 3 to není problém, protože vás čeká velmi příjemný filmový zážitek. P.S. A v mém případě si urychleně doplním první dva resty... ()

sedlo03 

všechny recenze uživatele

Ve 3D jsem to neviděl a že by mě to nějak nostalgicky zasáhlo? To se říct nedá, každopádně mírné zlepšení oproti 2. dílu ()

LaGomme 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná nostalgická podívaná, kterou bych si dal znovu a znovu. Celý je to tak strašně dojemný a konec tak krásně ubrečenej, že se ze mě stává asi gay :D ()

Související novinky

Zemřel herec Ned Beatty

Zemřel herec Ned Beatty

14.06.2021

Včera v kalifornském Los Angeles opustil filmový svět americký na Oscara nominovaný herec Ned Beatty. Bylo mu 83 let. Rodák z Kentucky, kterého si mnozí diváci jistě vybaví třeba jako Otise, věrného… (více)

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Poklekněte před studiem Disney!

Poklekněte před studiem Disney!

17.11.2013

Protože letos překoná rekord v celkových ročních kinotržbách. Dosavadní nejvyšší tržby (3,791 miliardy dolarů) dosáhlo studio v roce 2010 zejména díky miliardovým hitům Toy Story 3 a Alenka v říši… (více)

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

22.11.2012

Co se týče režisérů, prozatím se hraje hra „které další slavné jméno odmítne možnost točit Star Wars pro Disneye“ (na seznamu už jsou Matthew Vaughn, Steven Spielberg, Quentin Tarantino a několik… (více)

Reklama

Reklama