Reklama

Reklama

Andy stojí na prahu dospělosti, chystá se na vysokou a přemýšlí, co udělá se svými starými hračkami. Nejoblíbenější kousky, mezi nimiž nechybí Buzz Rakeťák a kovbojská dívka Jessie, připraví do pytle, který ale maminka místo na půdu odnese k popelnicím. Hračkám se podaří na poslední chvíli před popeláři uprchnout. Ocitnou se v autě s dalšími hračkami, určenými jako dar mateřské školce, která je ale plná rozjívených dětí a batolat ničících hračky. Setkají se tam se spoustou jiných hraček a brzy si uvědomí, že je potkalo zcela nové bláznivé dobrodružství. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 088)

Pidzey 

všechny recenze uživatele

Jeden z vrcholů animace…spolu s Dobou ledovou,Wall-E,Shrekem případně Vzhůru do oblak.Umístění v prvních 200 je na místě.Více se k tomu psát nemusí. ()

TommyBOY 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem krásné, čekání na pokračování se vyplatilo. Nejlepší byl Buzz zapnutý na španělský režim to sem myslel, že se pokáknu. ()

sandinista 

všechny recenze uživatele

Ačkoli nejsem nějaký velký fanoušek kreslených filmů, musím říct, že Toy Story si od prvního dílu drží velmi vysoký průměr. I třetí setkání s Woodym, Buzzem a jejich kamarády mě velmi oslovilo. Děj měl od začátku do konce dobrý spád, nabité vtipnými hláškami, skvěle namluveno (Tom Hanks, Tim Allen, Michael Keaton a další) a v neposlední řadě nádherně graficky zpracováno. Pro mě film nepostrádal nic, proto dávám 5*. ()

KlárkaD 

všechny recenze uživatele

Třetí díl série byl zase o něco dospělejší, lovestory Ken a Barbie nepřekonatelná a při scéně, kdy se hračky blížily do spalovny a chytaly se za ruce, jsem brečela jak malá holka :) což vlastně pořád jsem :) ()

johnymdoe 

všechny recenze uživatele

Jediné co k tomu chci říct. Nehodnotím co se kvality týče...hodnotím jak jsem se vrátil o pár let zpět:)Jak mě potěšilo si vzpomenout a teprv až nakonec že Herci i Postavičky hráli parádně. Moc mě to potěšilo a děkuju tvůrcům:)) ()

RedHot 

všechny recenze uživatele

Úroveň ságy stoupá, v jackpotu se to mele, pořád v tom ale nevidím onen orgasmický zážitek, který má představovat špičku žánru. Co třeba taková Auta, ta jsou přece mnohem dál! ()

CiPR 

všechny recenze uživatele

Už jsem měl obavy z toho, jestli Pixar dokáže udělat kvalitní animák, po svých dvou úspěšných dílech, a ejhle, Pixar to dokázal. Návazal na kvalitní podívanou, kterou jsme měli z jeho "dvou bratrů". Opět 90 %. ()

grerar 

všechny recenze uživatele

Já vím, že to je dobrý, ale prostě ne tak, jak bych si představoval. Jedná se sice o velmi povedenou, ale přeci jen a pouze recyklaci. Pokud je něco geniálního, pak jednoznačně flamenco-tango-paso dobleová vložka s Buzzem. To ale nestačí. Úroveň příběhu je někde mezi Životem brouka a Vall-I. four stárz ()

sebo9629 

všechny recenze uživatele

Toy Story trilógia je pre mňa jednou z najlepších aké som kedy videl (hneď za Dark Knight a LOTR trilógiou) a asi jediná ktorej každá ďalšia časť je lepšia a lepšia pričom Toy Story 3 je pre mňa pravdepodobne najlepší animovaný film vôbec. Je to dokonalé, krásne a dojemné zakončenie príbehu ktorý trval 15 rokov, pričom by mi vôbec nevadilo ak by v nasledujúcich rokoch vznikla ďalšia časť, pretože zbožňuje tieto charaktery a Tim Allan ako Buzz v je dokonalý . Hodnotenie (hodnotenie 83%,ktoré tu má považujem za strašne málo, tento film patrí minimálne do top 100): 9.4/10 ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Třetí díl Toy Story mi nepřišel jako pohádka pro děti, nýbrž jako animovaný film pro dospělé, kdy Andy již vyrostl a odchází na vysokou. Pro hračky to znamená konec hraní, budou buď zavřeny v krabici ve sklepě anebo rozdány. Pro hračky je to docela těžká záležitost a film proti předchozím dvou dílům kvůli tomu vypadá docela vážně. Proto srandy tu tolik není jako dřív, nýbrž animace šla po letech mnohem kupředu. [23089. hodnocení, 995. komentář, 82%, 773. nejlepší film] ()

kacirek_ 

všechny recenze uživatele

Co mě hodně bavilo byl předfilm s názvem Den a noc a závěrečné titulky, které jsou vymazlené. Ovšem to se již nedá říct o filmu samotném. Ale abych nebyla příliš kritická, tak se daly najít i zábavné chvilky - Barbie s Kenen, rakeťák Buzz jako španěl. Prostě pro děti ideální dětinskej film, s čímž mám já osobně trochu problém. Pixar je nejlepší studio na animáky, ale mě prostě tahleta partička hraček k srdci nikdy nepřirostla, ani tomu nepomohlo 3D, který mi přišlo trochu zbytečné. ()

NikaLango 

všechny recenze uživatele

Hodnotila bych to jako jeden z těch lepších animáků poslední doby. I když mě jednička nezaujala a dvojku jsem neviděla, trojka mě příjemně překvapila:) ()

NGP 

všechny recenze uživatele

ten, kdo zůstal při/po sledování filmu tvrdý jako led, je bezcitná existence. Toy story 3 je navazující pokračování, které by možná nemělo takový úspěch, kdyby existovalo samo o sobě. Každopádně líbí se mi ta návaznost na předchozí filmy i po jedenácti letech. Animace jako vždy výborná, hlášky také pobaví, pro mě rodinný film roku prozatím. ()

FilmWave 

všechny recenze uživatele

Po všech těch nešťastných trojkách jako "Piráti z Karibiku", "Dannyho parťáci" a spol. (ani "Doba ledová" nebyl žádný velký zázrak a o "Shrekovi" ani nemluvě), jsem od "Příběhu hraček" ani moc nečekal. O to víc mě tento, teď už se to nebojím napsat, hit letošního roku nadchl. Já vím, já vím, je to poněkud klišé, trochu moc sentimentální, ale já se smál a ronil slzy dojetí jako už dlouho ne. Trojka plynule navazuje na tradice prvních dvou dílů v humoru, akci a romantice světa hraček, jen je trochu dospělejší (místy doslova temnější, humorem víc pro dospělé). Ubylo pár starých známých, ale zase přibylo několik nových velmi vydařených. Zbytečně se neexperimentuje s 3D. Skvělý je český dabing (opravdu bravo!). Co tedy chybí k dokonalosti - přece jen se to trochu opakuje, přece jen všechny osvědčené postupy nejsou stoprocentní (např. můj oblíbeny dinosaurus už v trojce tak vtipný není). ()

lasonic 

všechny recenze uživatele

Krasna rozpravka, a myslim, ze nielen pre deti. Do kina som siel s mensimi obavami, ako sa budem citit, ak budu v kine vacsinou len deti s rodicmi, ja som siel s dvoma kamosmi :-) Nuz bolo to tak, ale musim povedat, ze ten pocit opadol hned ako zacal Toy Story. Hned od uvodu ma zaujal. A to, velmi emotivnym pribehom, v ktorom sa aj zabavite a na konci len velmi, velmi tazko zabranite tomu, aby sa Vam nezaleskli v ociach slzy. Skvely pribeh, ktory nie je len pre deti. Myslim si, ze sa jedna o najdospelackejsiu cast zo vsetkych troch dielov. Do kina sa urcite oplati ist. Aj napriek tomu, ze deti nemate. P.S. Ta Buzzova Spanielcina, tak to bol absolutne perfektny napad, usmev na tvari som mal vzdy, ked prehovoril, alebo Ken a Barbie, to je nieco uzasne. Super. ()

optimus0s 

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl trilogie? To se dá těžce určit. Každý díl je jiný. Tenhle se ale liší hodně od zbylích dvou. Možná je to tím, že jsem s hlavním lidským hrdinou dospěl, do téměř stejnýho věku (ale hračky jsem už opustil dávno, až na Transformers), možná je to tím, že to je opravdu drsný vězeňský drama, bůh ví. Každopádně soška za nejlepší animák to má nejspíš jistý. ()

Související novinky

Zemřel herec Ned Beatty

Zemřel herec Ned Beatty

14.06.2021

Včera v kalifornském Los Angeles opustil filmový svět americký na Oscara nominovaný herec Ned Beatty. Bylo mu 83 let. Rodák z Kentucky, kterého si mnozí diváci jistě vybaví třeba jako Otise, věrného… (více)

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Poklekněte před studiem Disney!

Poklekněte před studiem Disney!

17.11.2013

Protože letos překoná rekord v celkových ročních kinotržbách. Dosavadní nejvyšší tržby (3,791 miliardy dolarů) dosáhlo studio v roce 2010 zejména díky miliardovým hitům Toy Story 3 a Alenka v říši… (více)

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

22.11.2012

Co se týče režisérů, prozatím se hraje hra „které další slavné jméno odmítne možnost točit Star Wars pro Disneye“ (na seznamu už jsou Matthew Vaughn, Steven Spielberg, Quentin Tarantino a několik… (více)

Reklama

Reklama