Reklama

Reklama

Andy stojí na prahu dospělosti, chystá se na vysokou a přemýšlí, co udělá se svými starými hračkami. Nejoblíbenější kousky, mezi nimiž nechybí Buzz Rakeťák a kovbojská dívka Jessie, připraví do pytle, který ale maminka místo na půdu odnese k popelnicím. Hračkám se podaří na poslední chvíli před popeláři uprchnout. Ocitnou se v autě s dalšími hračkami, určenými jako dar mateřské školce, která je ale plná rozjívených dětí a batolat ničících hračky. Setkají se tam se spoustou jiných hraček a brzy si uvědomí, že je potkalo zcela nové bláznivé dobrodružství. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 088)

matt85 

všechny recenze uživatele

Je to stále dokonalé a vyšperkované a konec mě skoro rozbrečel díky nostalgii, takže nemůžu jinak než pět. ()

Petula009 

všechny recenze uživatele

Snad každý z nás po tomhle filmu jde kontrolovat svoje staré hračky a vzpomíná, co všechno s nimi zažil. Myslím,že tohle přesně byl účel a byl splněn.Nemluvě o tom že Pixaráci mají a budou mít vždycky svoje kouzlo:-)Jsem ráda, že to není jen další nepovedený pokus o pokračování (v tomhle případě možná zakončení.)8/10 ()

Camarro14 

všechny recenze uživatele

... goddammit to byla nostalgie! ... nějak se mi nechce věřit, že už je tomu 15-let, kdy jsem viděl první díl :)) ... ()

R.A.D.E.K 

všechny recenze uživatele

Potřetí hračky, potřetí útěk odněkud a potřetí výborný film. Staří známí nezklamali, Ken a Barbií nadchli a největší záporák v podobě nejsladšího medvěda na světě. Říká se do třetice všeho dobrého, ale zdá se , že děje ve všech třech filmech jsou jako přes kopírák i tak velmi dobré. ()

Chrlič 

všechny recenze uživatele

Dostalo se mi nového dílu, který jsem si tak přál. Je úplné odlišný než ty předchozí dva. Vracejí se zde postavy, které jsme tak strašně dlouho neviděly, je tu temná skvrna v podobě části školky pro mrňouse, kterou jen málokdo čekal, je tu španělský Buzz a úžasné rouzloučení. Jo, tenhle film pořádně roztočil ty emoce ve mě a já jsem za to rád. Protože pak už se nezapomíná... Pár extra bonusů pro mě -> Byli tam hrdinští vojáčci, dvojka Kena a Barbie, strašidelné mimino a děsivá opice, titulkové "miniokno" a závěr, kdy mi kvůli té roztomilé holčičce málem ukápla slza. Paráda, paráda, paráda :-) ()

Kofolacik 

všechny recenze uživatele

Lion King sa nekonal. Slzy tentokrat neboli ale Toy Story 3 je umna najlepsia rozpravka za posledne roky... Film ma akcne,smiesne,napinave.. jednoducho strasne rychle tempo po cely cas... nieje tam pasaz dlhsia nez 10 minut pri ktorej by mal divak sancu sa nudit... Je tu proste vidno ze film nebol robeny na silu len kvoli prachom ako vsetci najnovsi Shrekovia etc... ale Pixar si natom dal naozaj zalezat a dokazuje ze robi tie najkvalitnejsie rozpravky za posledne roky... na cele s Toy Story 3 a Wall-E. P.S.: Barbie & Ken boli super :P 9/10 ()

Primavera 

všechny recenze uživatele

Toto je hodné prívlastku - rodinný. Plakali deti, plakali aj maminy, ktoré vyhadzujú zničené hračky, ako keby hračky nemali dušu. A to pritom majú takú krásnu oddanú dušičku, že ten film nebol len 3 D, ale dokonca 4 D! Ten štvrtý rozmer bol najkrajší. ()

Respex 

všechny recenze uživatele

Trochu nečekané, ale kvalita nešla ani o kapku dolů. Velmi velmi dobře jsem se pobavil. Nemá smysl vychvalovat animaci. Standard Pixaru se stále drží proklatě vysoko. 95-100% ale určitě 5*. ()

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Jen co zmizí logo Pixaru, máme tu scenérii z Divokého západu, které dominuje uhánějící vlak. Detail na jeho střechu a na scénu vstupuje pan Brambůrek. V tu chvíli se u mě dostavil krásný pocit nostalgie, přesně takový, jako když čirou náhodou při úklidu narazíte na svoji nejoblíbenější hračku z dětství. A tenhle pocit mě po celou dobu neopustil. Pravda, trošku mě překvapilo, že ze začátku má Toy story 3 docela pomalý rozjezd a hraje na docela vážnou notu. Druhá polovina filmu mi to ale více než bohatě vynahradila. Je to zase krásné dobrodružství, neuvěřitelná smršť nápadů, akce, humoru, dočkáme se stvoření pana Tortilli (ještě teď se musím smát) a na konci nefalšovaného dojetí. Bravo, pánové z Pixaru, těch 5* si zcela po právu zasloužíte! ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Konečne plnohodnotný komentár, pri ktorom si uvedomujem čerstvosť pocitov po včerajšku. "Lauf" hračiek sa dočkal konca tak trilógie ako (aj komentáru). Pocit ticha sa nedostavil. Trápne som sa necítil a zakončenie bolo príjemné. Bombastické a šokujúce sú silné slová. Rodinná atmosféra Pixarových animákov je ich trademarkom, preco sa prisposobit par jednotlivcom ktorym to vadi? To ako to zacalo a ako skoncilo (a znova v podstate zacalo) je dosledkom tak pocitu nutnosti odovzdat dojemne posolstva, ako aj stmelit sudrznost par rodin, vyplnit cas s detmi a dat priestor na realizaciu ich fantazii. Z obav ako sa scenar vykruti (s Andyho odchodom...nutnost dopievania) som sa rychlo striasol a opatovne sa nechal unasat dobrodruzstvom nasich hrdinov. Tí zostali verný svojim charakterom, hoci mám podozrenie, že ma nepobavili až tak náramne ako v prvých dvoch príbehoch. Skôr ako dialógy vyzneli vtipne scénky. Tých nie je donekonečna (a ešte ďalej) o tom však TS nikdy nebolo (áno, "Ken" a opätky a žabiak majú svoju absolútnu dominanciu). Myslím si, že priatelia nestrácajú na iskre, dynamičnosti, akcieschopnosti. Akcia je s rastom technológii ešte trúfalejšia a okázalejšia. Má štýl, grády, a keď to robia všetko v podstate hračky, má aj svojský štýl, na ktorom sa úprimne zabávam. Plnohodnotným súputníkom s akciou je opäť skvelý scenár, ktorý nebúra mýty a fakty o originálnosti, v prostredí animákov je však absolútne na najvyšších miestach. Medveď Laco je kus dobre spravenej roboty. Farebnosť snímku je docela úchvatná, techniku 3D som nezažil (nie je potrebná). Čo povedať, nostalgiou a slzami určite netrpím (predsa len ten vek), poctivá práca nás opúšťa a možno pôjde ďalej. Hračky sú v dobrých (detských) rukách, ktovie možno astronomické zisky predsa len niekedy oživia ako sa našim priateľom u Bonnie žije. Ja mám však pocit ukončenia ich etapy, oživovať nie je treba, iba ak spomienky na tento Príbeh, ktoré budú vždy a len pozitívne. (všetky svoje hračky som dal deťom,ktoré si ich nemohli ani v dnešnej dobe dovoliť...). (videné 15.11.2010, DVD) ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Pro mě malinko zklamání. Fantastická animace, příjemný nostalgický příběh a celkově dobrá zábava. Bohužel ale jen dobrá zábava, sem tam exceluje Rakeťák se svojí španělštinou, občas zabodují dinosauři, celkově to ale není tak zábavné jako předešlé dva díly. Škoda:-( ()

marek86 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si po cestě do kina, že netuším co od trojky očekávat. Aby to nebylo nucené natahování úspěšného příběhu. Ale to co jsem poté za 103 minut v kině mohl vidět, mi sebralo dech. Nikdy se mi u toy story nechtělo brečet, ale při scéně, kdy se hračky mezi sebou loučí a padají do drtiče odpadu, jsem k tomu neměl daleko. Potom jsem si uvědomil, co pro mě vlastně tato série znamená. Toy story je pro mě legendou mezi animovanými filmy a absolutní jedničkou v žánru. Hodnocení 10/10 ()

Baron Noktur 

všechny recenze uživatele

S odstupom času 1 hviezdu odoberám. Najväčší problém filmu je jeho hlúpa pointa. Respektíve stavanie deja na tom, že hračky neveria Woodymu, že ich nechcel dať na povalu, ale do smetí. Pripadá mi to dosť lacné :( Ale tak či onak, film je to zábavný a príjemne nostalgický. ()

Související novinky

Zemřel herec Ned Beatty

Zemřel herec Ned Beatty

14.06.2021

Včera v kalifornském Los Angeles opustil filmový svět americký na Oscara nominovaný herec Ned Beatty. Bylo mu 83 let. Rodák z Kentucky, kterého si mnozí diváci jistě vybaví třeba jako Otise, věrného… (více)

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Poklekněte před studiem Disney!

Poklekněte před studiem Disney!

17.11.2013

Protože letos překoná rekord v celkových ročních kinotržbách. Dosavadní nejvyšší tržby (3,791 miliardy dolarů) dosáhlo studio v roce 2010 zejména díky miliardovým hitům Toy Story 3 a Alenka v říši… (více)

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

22.11.2012

Co se týče režisérů, prozatím se hraje hra „které další slavné jméno odmítne možnost točit Star Wars pro Disneye“ (na seznamu už jsou Matthew Vaughn, Steven Spielberg, Quentin Tarantino a několik… (více)

Reklama

Reklama