Reklama

Reklama

Toy Story 3: Příběh hraček

  • Česko Příběh hraček 3 (více)
Trailer 6

Andy stojí na prahu dospělosti, chystá se na vysokou a přemýšlí, co udělá se svými starými hračkami. Nejoblíbenější kousky, mezi nimiž nechybí Buzz Rakeťák a kovbojská dívka Jessie, připraví do pytle, který ale maminka místo na půdu odnese k popelnicím. Hračkám se podaří na poslední chvíli před popeláři uprchnout. Ocitnou se v autě s dalšími hračkami, určenými jako dar mateřské školce, která je ale plná rozjívených dětí a batolat ničících hračky. Setkají se tam se spoustou jiných hraček a brzy si uvědomí, že je potkalo zcela nové bláznivé dobrodružství. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 088)

goodfairy 

všechny recenze uživatele

Vzpomínáte si na svoji oblíbenou hračku? A vzpomínáte si na pocit, kdy jste se jí vzdávali, protože jste si připadali už moc dospělí? Chtěli byste se vrátit zpátky a zase si zahrát? Pravděpodobně tohle si vybavíte při třetím dílu Toy Story. ()

Barghest 

všechny recenze uživatele

Emocionální ždímačka. Na 99 minut jsem se vrátila zpátky do dětství, procvičila bránici a pročistila slzné kanálky. A bylo to super! ()

bujnmi 

všechny recenze uživatele

Nakolik tu zapracovali story a psycho analytici, kolikrát se tu přepisoval scénář pod dohledem odborné kritiky, se tu můžeme pouze domnívat. Jako obvykle, je zbytečné hledat tu chyby. A nemohu si pomoct, ale bavilo mě to. Jakkoliv jsem byl skeptický (ze série Toy story jsem dosud nic neviděl), Pixar mě nemilosrdně setřel. Dokonalá animace, detaily, propracovanost, prostě špička a to i na rok 2010! Začínám uvažovat o předchozích dílech. Toto se prostě povedlo a nám nezbývá, než si užít opravdové kouzlo Pixaru. ()

MaxForValue 

všechny recenze uživatele

Ten záver ma dojal k slzám a vôbec to Pixaru nevyčítam. Za príbeh dávam priemernú trojku, avšak kvôli tomu záveru jednu hviezdičku pridám. Chytila ma nostalgia a hovoril som si, že tiež som mal v detstve takéto hračky. Myslím, že toto je jeden z animákov, v ktorom si aj dospelí (teda my) dokážeme nájsť kúsok tej životnej pravdy a to je tá, že nech sme akokoľvek dospelí, aj v nás je stále kúsok toho dieťaťa. ()

Boudyy 

všechny recenze uživatele

10 let po úžasné dvojce se "Toy story" vrací v plné parádě. I třetí díl je výborný jako předešlé dva, možná předčil očekávání mnohých. Nic lepšího v tomto žánru ke shlédnutí nenajdete. ()

Mr.nachos 

všechny recenze uživatele

Většina pokračování už není nic moc, ale tady je to naopak. Líbí se mi stejně jako první dva díly. Ale jak už tady někdo uvedl, nemyslím si, že je to úplně pro nejmenší tak jako třeba jednička. Je v tom trochu hlubší příběh, což amozřejmě není na škodu, jen se trochu posunuje věková hranice diváků. ()

gicous 

všechny recenze uživatele

Ano, znovu se to podařilo - Pixar natočil dokonalou pohádku pro malé caparty, u které se královsky pobaví i dospělí. Mistrovský tah se povedl hlavně s převedením příběhu do školky, kde železnou packou vládne velký růžovy plyšák a jeho armáda pohuňků. Dočkal jsem se honiček, akce, útěku z vězení, hromady nových postav, Buzze, který habla espaňol (mimochodem tohle je fakt pecka) a finále na skládce odpadu, při které jsem zatínal své neotesané pařáty do sedadla. Nakonci jsem nebrečel, ale to jen proto, abych se vyhnul nepřijemných otázkám svého syna. Uvnitř mé srdce ronilo slzy velké jako hrachy. Trilogie skončila způsobem, který nemá v dějinách animovaného filmu obdoby. ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Zábavné, nenudí ani chvíli - řekl bych že by to zabavilo i dospělého člověka, natož děcko. No víc k tomu asi neřeknu 5 hvězd.. ()

inmax 

všechny recenze uživatele

Je sice fakt, že jsem poslední dobou nějakej přecitlivělej :D ale už dlouho se mi nestalo, abych u jednoho filmu slzel smíchy a poté málem řval dojetím. Celá trilogie Toy Story je majstrštyk mezi animáky a třetí díl je jejím velmi povedeným zakončením. ()

lucka603 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování již legendárního příběhu, na kterém vyrůstala celá generace dětí. Ani tento díl nic neztratil z humoru a dojetí, které přinesly už předcházející díly. V originálu se navíc předvádí celá plejáda hollywoodských hvězd (Hanks, Allen, Goldberg, Keaton a další). Klasika, na kterou nikdy nezanevřu a vždy si jí ráda pustím znovu. ()

helrohir 

všechny recenze uživatele

Už to nie je ten gejzír humorných nápadov ako v prvých dvoch filmoch, ale čo sa týka tvorby animákov v poslednom období, tak tento bol rozhodne jeden z najlepších. Príbeh je opäť zaujímavý, v niektorých chvíľach má človek pociť, že to nebude tak celkom pre deti (tá bábika bola až desivá), ale naozaj mi tu chýba viac humoru. Čo sa týka animačného stvárnenia tak si myslím, že tu Pixar nemá veľa konkurenice. ()

Dashiella 

všechny recenze uživatele

I couldn't care less. Niekto čaká. Niekto niekam ide. Niekto niekam chce ísť, ale nemôže. Druhý môže ale nechce. Otravné zvery. Lúčime sa. Nelúčime. Smetiari sa po uliciach pohybujú 24 hodín denne. Chápem, že dostali Oscara za tento film ako za celú trilógiu dohromady, ale mám z toho ťažké srdce kvôli How to Train Your Dragon. Záver bol celkom dojemný, aj keď som normálne verila, že skončia v tej peci. To by boli bývali aj 4. ()

jirin_cz 

všechny recenze uživatele

Toy Story (1 i 2) mě celkem bavili, ale říkal jsme si trojka to už bude jen ždímání peněz, dlouhý odstup od obou dílů a Pixar nemá zrovna silné dny, neočekával jsem nic extra. Ale totálně mě to dostalo a že budu takhle naměkko u pohádky to jsem fakt nečekal. Výborné, díky Pixare... Bez kompromisů 100% ()

Fenris 13 

všechny recenze uživatele

Scéna, ve které Barbie setře Kena hrozbou zničení jeho šatníku, naprosto vládne - hned po spalovně! Sakra, to byly nervy! ()

Související novinky

Zemřel herec Ned Beatty

Zemřel herec Ned Beatty

14.06.2021

Včera v kalifornském Los Angeles opustil filmový svět americký na Oscara nominovaný herec Ned Beatty. Bylo mu 83 let. Rodák z Kentucky, kterého si mnozí diváci jistě vybaví třeba jako Otise, věrného… (více)

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Poklekněte před studiem Disney!

Poklekněte před studiem Disney!

17.11.2013

Protože letos překoná rekord v celkových ročních kinotržbách. Dosavadní nejvyšší tržby (3,791 miliardy dolarů) dosáhlo studio v roce 2010 zejména díky miliardovým hitům Toy Story 3 a Alenka v říši… (více)

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

22.11.2012

Co se týče režisérů, prozatím se hraje hra „které další slavné jméno odmítne možnost točit Star Wars pro Disneye“ (na seznamu už jsou Matthew Vaughn, Steven Spielberg, Quentin Tarantino a několik… (více)

Reklama

Reklama