Reklama

Reklama

Andy stojí na prahu dospělosti, chystá se na vysokou a přemýšlí, co udělá se svými starými hračkami. Nejoblíbenější kousky, mezi nimiž nechybí Buzz Rakeťák a kovbojská dívka Jessie, připraví do pytle, který ale maminka místo na půdu odnese k popelnicím. Hračkám se podaří na poslední chvíli před popeláři uprchnout. Ocitnou se v autě s dalšími hračkami, určenými jako dar mateřské školce, která je ale plná rozjívených dětí a batolat ničících hračky. Setkají se tam se spoustou jiných hraček a brzy si uvědomí, že je potkalo zcela nové bláznivé dobrodružství. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 088)

Fenris 13 

všechny recenze uživatele

Scéna, ve které Barbie setře Kena hrozbou zničení jeho šatníku, naprosto vládne - hned po spalovně! Sakra, to byly nervy! ()

marek29 

všechny recenze uživatele

Stará známá parta kolem Woodyho, Mr. Potatoeheada a všech ostatních bojuje s nezvratitelným odchodem na půdu.. Za mě fajn dobrodružství, příběh nutný pro zkompletování a završení důležité trilogie. Pochválen budiž Pixar krásných 89% ()

Benjik 

všechny recenze uživatele

Komentář může obsahovat stopové množství spoilerů, tenhle film už sice každý viděl, ale upozorňovat se má. Tohle není ta animovaná pohádka pro malý, neposlušný děcka. Ne, ne. Tohle je velice temný film o koncentračním táboru, kterému velí psychopatický a zakomplexovaný Herr Bar (mimochodem jeden z nejlepších záporáků co jsem kdy viděl, navíc božsky zahraný i nadabovaný). Film plný strachu, zmrzačených těl, životních zklamání a mučení, ať už šroubovákem nebo totálním výplachem nastavení, chci říct mozku. Film obsahuje i paviána, který je ztělesnění nočních můr všech, co četli jistou povídku od S.Kinga. A samozřejmostí je také zombie batole. Díky moc Pixare, zase si se jednou překonal. Film jsem si neskutečně užil, netušil jsem až do poslední chvíle co bude dál. "Když se budu nudit, můžu si ho kdykoliv přepnout na Španěla, muhaha." ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Typ filmu vhodný pre rodinne sledovanie s deťmi. Tretí diel nijak nevybočuje z normálu a pokračuje v rovnakom duchu, ako aj jeho predchodcovia. ()

Guran 

všechny recenze uživatele

Nejnovější díl známého Toy Story a také nejlepší! U této trilogie platí pravidlo - čím novější, tím lepší! Toy Story 3 obsahuje zcela nový děj, grafické zpracování a nové postavy. Příjemně jsem se bavil a můžu si tento film pouštět kdykoliv znovu. ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele

Trojka je moje srdcovka, nostalgická pecka, do které jsem dorostl a zapamatovaltený zážitek z tehdejšího kina Flora. Třetí díl vede tím, že se tenkrát ještě tvářil jako konec trilogie, a tak nejednou vytáhne skvěle mířenou podpásovku útočící na divácké kapesníčky v kapse. I po letech ale zůstává nestárnoucí tečkou, která ukazuje Pixarovský Olymp. ()

knihovna 

všechny recenze uživatele

Paráda. Tak takhle má, alešpoň podle mě, vypadat moderní pohádka. Je to krásný konec skvělé trilogie a je tam od všeho trochu v té pravé kombinaci. Že všechno v životě jednou končí, že přátelství je nejcenejší co člověk (hračka) má, že někdo se po křivdě stane ještě větším křivákem než je ten co mu ublížil, je tam legrace, drama, nostalgie, napětí a na konci pořádný kus dojáku. Vyhrkly mi slzy, nastydím se za to, naopak jsem tomu rád. Za mě opravdu zasloužených plných pět. ()

Mykhaluu 

všechny recenze uživatele

Raději si budu myslet, že hračky neožijí, když se na ně lidé právě nedívají... Ale k filmu, příjemné překvapení. S malými dětmi opatrně, je to místy docela drsné drama s několika napínavými i (skrytě) krutými scénami. Animace od prvního dílu opravdu povyrostla, ale i kdyby ne, Trojka je plně fungující příběh, žádná dovářka. ()

DominoTempus 

všechny recenze uživatele

Jsem jedním z mála lidí, kteří neslintají nadšením (a podmíněným reflexem) při zmínce prvních dvou dílů... Ano, první díl byl revoluční. Před víc jak dvaceti lety. A tak trochu jsem nečekal jsem, že tahle "další do nebe vyzdvihovaná Pixarovka" bude mít něco, čím by mne jako diváka mohla obohatit. Doufal jsem, ale nečekal jsem to. Nicméně shlédnutí tohoto animovaného filmu stálo za to byl to velice příjemný čas. Ale jako vždy je potřeba konstruktivně uznat problémy. Závěrečný jeřáb/"deus ex machina"/"jak-jsme-se-dostali-z-tohohle" je skutečně líné. Zvláště ve filmové sérii, ve které bývají hračky obvykle velice vynalézavé. Dále by možná filmu neuškodilo trochu víc humoru, když už to má být ta "komedie", jak najdete v žánrovém označení. Napětí je na pár místech značně nefunkční, konkrétně v druhé polovině, aneb když se skvělé podané sebeobětování změní v zázračné sebeuzdravení a divák zůstane s pouhým "GASP! Jo počkat, ona je to vlastně Pixarovka.". Nicméně tato negativa jsou nic v porovnání s neuvěřitelnou invencí zbytku filmu. Obrovské množství nových postav - a všechny jsou skvělé, zajímavé a hlavně zábavné. Kromě toho mají silnou přítomnost a zvládnou výborně utáhnout scény i sami o sobě. Staré postavy stále zvládnou bavit. Příběh je jednoduchý, ale zábavný, logicky strukturovaný a dostatečně vypointovaný. Mimo to má samozřejmě skvělý konec, který je zároveň krásným završením celé série a který pojednává o nostalgii, o dospívání a o posunutí se v životě dál, což Pixar tímhle udělal. ("Co tím myslíte, že má být další díl?!") Moc se mi líbily drobné útržky "romance" mezi Jessie a Buzzem. A samozřejmě nejvtipnější část filmu - "španělský mód". Nejlepším aspektem filmu je Lots-o'-Hugging Bear (v českém překladu "Mazel"), úhlavní padouch. Je prostě tak neuvěřitelně zajímavé ho sledovat jako hluboce zlomenou postavu a konečně jsme se dostali do bodu, že naše hračky musejí seriózně čelit jiným hračkám. Sečteno a podtrženo - jsem rád, že jsem tento animovaný snímek viděl. 8/10 ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Není tolik filmových sérii, které si udrží kvalitu i po třetím díle - obzvláště ne v dnešní době, ale Toy Story (1) je možná náš nejoblíbenější animák, přesto třetí díl překvapil a velmi pobavil. Nechybí výborná akce, hravost, animace, která i v dnešní záplavě 3D a CGI dominuje a vypadá tak ryze, neuměle, stejně jako tento film, že prostě i kdybychom chtěli (jakože nechceme), pod plný počet * bychom jít nesměli. Bravo, Bravissimo! 100% ()

Gamekeeper77 

všechny recenze uživatele

I když natočený pěknejch pár let po prvních dvou dílech, naprosto srovnatelnej masakr co se hlášek, akčních scén i dokonalosti všech postav týče. Moje velká srdcovka.100%. ()

Mkartaylas56 

všechny recenze uživatele

Neskutečná nálož nostalgie a emocí, která dala spolu s výbornou animací, příběhem a postavami vzniknout tomuto úžasnému filmu, jenž dle mého předčil dvojku a zároveň nemá zas tak daleko k jedničce. Prostě skvělé finále doposavadního příběhu, na kterém si tvůrci dali obrovskou práci, vložili do něj srdíčko a výsledný produkt je dozajista nejlepší možnou verzí sebe sama. Jak již víme, tak ale i přes toto prakticky dokonalé zakončení trilogie tvůrci sepsali scénář pro čtvrtý díl a já jsem maximálně zvědav a natěšen, co chtějí přinést nového, do již bezchybně uzavřeného příběhu. No uvidíme :). 90% ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Skvělé! Návrat Toy Story po deseti letech a ve velkém stylu. Kreslený film o hračkách, školce, odchodu na vysokou - prošpikovaný překvapivě emocemi (asi stárnu), vtipem (skvělý španělský Buzz, výborná Barbie a Ken atd.). Ano, takhle si představuju kreslený film pro celou rodinu. ()

PAVLIS 

všechny recenze uživatele

Poslední půlhodina je skvělá. Akční, napínavá i dojemná a titulkové scénky vtipné. Bohužel vše předtím je výrazně horší. Moc mě nebavilo, že je potřetí použitý víceméně koncept roadmovie. Také vtipu od minule ubylo, tempo je pomalejší a podkresová hudba je přímo tragická. Takže škoda, že není trojka vyrovnanější. ()

adamix 

všechny recenze uživatele

Dospelácka verzia detského príbehu hračiek, kde emócie fungujú na 100% a v závere dojmú nejedného fanúšika tejto série. Každá jedna postava zo starej partie je dôležitá a užitočná a v závere spolu pôsobia ako nerozlúčiteľný tým. Záporáckeho Teddy Thanosa budete neznášať (i keď k tomu všetkému mal vysvetliteľný dôvod), útek zo škôlky-väzenia vynikajúci a vtipný nápad, na jednotku s hviezdičkou si film však zaslúži za neuveriteľnú dávku emócii (ten neskutočne dojímavý a smutný záver je totálnym highlightom). Akoby animák ani nebol pre deti. Určite je pre tých, ktorí na tejto sérii vyrastali a jednoznačne im zabezpečí skok do minulosti, kedy boli v detskom veku a žili bezstarostnými chvíľami. Najlepší diel. U mňa 5* a 100%. ()

Související novinky

Zemřel herec Ned Beatty

Zemřel herec Ned Beatty

14.06.2021

Včera v kalifornském Los Angeles opustil filmový svět americký na Oscara nominovaný herec Ned Beatty. Bylo mu 83 let. Rodák z Kentucky, kterého si mnozí diváci jistě vybaví třeba jako Otise, věrného… (více)

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Poklekněte před studiem Disney!

Poklekněte před studiem Disney!

17.11.2013

Protože letos překoná rekord v celkových ročních kinotržbách. Dosavadní nejvyšší tržby (3,791 miliardy dolarů) dosáhlo studio v roce 2010 zejména díky miliardovým hitům Toy Story 3 a Alenka v říši… (více)

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

22.11.2012

Co se týče režisérů, prozatím se hraje hra „které další slavné jméno odmítne možnost točit Star Wars pro Disneye“ (na seznamu už jsou Matthew Vaughn, Steven Spielberg, Quentin Tarantino a několik… (více)

Reklama

Reklama