Reklama

Reklama

Andy stojí na prahu dospělosti, chystá se na vysokou a přemýšlí, co udělá se svými starými hračkami. Nejoblíbenější kousky, mezi nimiž nechybí Buzz Rakeťák a kovbojská dívka Jessie, připraví do pytle, který ale maminka místo na půdu odnese k popelnicím. Hračkám se podaří na poslední chvíli před popeláři uprchnout. Ocitnou se v autě s dalšími hračkami, určenými jako dar mateřské školce, která je ale plná rozjívených dětí a batolat ničících hračky. Setkají se tam se spoustou jiných hraček a brzy si uvědomí, že je potkalo zcela nové bláznivé dobrodružství. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 088)

D3mon3kCZ 

všechny recenze uživatele

Další skvělý animák. Sice velmi podobný předchozím dílům, ale myslím, že to až tak nevadí. Hezký příběh, fajn natočené, občas zajimavé scény a i nějaký ten vtípek :) ()

StandikK 

všechny recenze uživatele

Nestává se příliš často, že by 3 díl serie byl tak dobrý, skoro lepší, jako první. Bravo tvůrcům. Super počin. ()

Shtinky 

všechny recenze uživatele

Jednoznačný víťaz posledného leta !!! Na Toy Story som sa tešil o to viac, pretože už ako dieta to bola moja obľúbená rozprávka. A som rád, že môžem povedať, že ma ani trochu nesklamala. ()

Zofan 

všechny recenze uživatele

Našel jsem v tom i kus svého dětství, což mě chytlo za srdce a vymáčklo i slzu. Jsem rád, že takováto klasika nejde zbytečně s dobou, ale drží se svých osvědčených zajetých kolejí. Plný počet bodů. Jen by mě zajímalo kam se poděla Woodyho přítelkyně, slečna Bo Peep (pastýřka). ()

floppy4 

všechny recenze uživatele

Fakt krasna rozpravka ktora chyti za srdce aj dospeleho cloveka. Prvy a druhy diel som videl este ako maly a tretie pokracovanie bolo ako vratit sa spat do detstva. Pri tomto filme sa da bezproblemov vzit zase spat do duse 10 rocneho dietata, odreagovat sa a zabudnut na to ze som dospely. Toy Story zasiel az tak daleko ze pri scenach v spalovni odpadu a finalnej scene na travniku na dvore sa mi tlacila hrozna guča do hrdla a rozciteny som bol jak pri Titanicu. Toto vela filmov somnou nerobi takze gratulacia studiu Pixar, ze natocili skvely animak s perfektnym pribehom, pri ktorom sa da uplne vypnut (hlavne pocas skuskoveho dobra psychohygiena)... Postavicky ako Woody a Buzz su nezabudnutelne... Jedine kvazi minus vidim nedostatku "humoru pre dospelych" a takych tych hlasok priznacnych... ()

Marshal22 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem se podíval na Příběh hraček 3. Musím říct, že v 5-6 letech když jsem viděl Přiběh hraček 1, tak to byla pro mě nejkrásnější pohádka. V noci jsem se díval do šuplíku, jestli náhodou moje hračky také neoživují. Ted když jsem se podíval po tolika letech na Přiběh hraček 3, tak musím říct, že tento rok mě nic tak nedojalo jak tento film. Ve trojce je Andymu 18 let, stejně jak mě. Přesně jsem se vžil do jeho role.Jde na vysokou, a už si s hračkama nehraje a chce je dat na půdu.Tahle trilogie se mnou vyrůstá. Kdyz si vzpomenu, že moje hračky leží, už tak dlouho v pytli ve sklepě. Je neuvěřitelné, jak ten čas letí... Děkuji PIXAR...užasný film. ()

Ujo. 

všechny recenze uživatele

Přijde mi až trochu neuvěřitelné, že všechny 3díly Toy Story nijak nevybočily z oblíbenosti a kvality ani po patnácti letech od prvního dílu. Třetí díl už je podle mě více rodinný film než filmem pro děti, ale perfektně pobavil, pobaví a bude bavit dál všechny věkové skupiny. Woody a Buzz forever!!! ()

Mirešák 

všechny recenze uživatele

Dítě zapomělo kdesi daleko plyšáka. Rodiče: Nebreč, koupíme ti nového. Dítě: Já ale chci najít toho starého. Rodiče: Proč? Určitě najdeme stejného plyšáka, jako se ztratil. Dítě: (rodiče by asi nepochopili argument, že mě ten starý plyšák možná hledá, že by se mohl urazit, že by mohl být zlý na ostatní hračky a že zkrátka nechci být jako ta zlá holčička z TS3) Prostě chci! ()

Crosby 

všechny recenze uživatele

Jednotku som prežíval, pretože mi dala neskutočné množstvo inšpirácii vo svojej izbe. V roku ´95 mi patril totižto Andyho svet, svet hračiek. Dvojka sa mi už akosi predrala cez pozornosť. Nielenže moje hračky akosi predčasne skončili v debničke s nápisom: “Detský domov“ ale aj samotný scenár mi akosi nechutil, avšak pixarovského čara mala požehnane! Trojka. Skutočne silná dávka nostalgie. Akoby som sa avatarským spôsobom preniesol mysľou k samotnému Andymu. Neuveriteľné, ako si hračky ponechali svoj kvalifikovaný humor, keď už vedeli, že sú takpovediac na odpad. Striedavé nálady príbehu tak okorenili polievku, pretože chuť mala neskutočne dokonalú, nebíčko v papuli! Emotívne uvažujem, ako hodnotiť tento snímok. Vrátil mi krásne spomienky na svoje vlastné hračky, prinútil ma vyroniť aj slzu, naštartovať bránice smiechu, údivu, ovládať svoj zmysel dneskajška, lebo teatrálne sa držal predlohy skôr staršieho diváka, i keď veková hranica je uvedená omnoho nižšie. ()

BigPeta 

všechny recenze uživatele

Nádherné zakončení trilogie! Pixar si dal zaležet jak na grafice, tak na příběhu. Jedno z mála animáku, který neztrácí kvality pokračováním. ()

codein94 

všechny recenze uživatele

původně jsem byla skeptická, protože, jak všichni víme, většina třetích pokračování filmů za moc nestojí (i když trojka Harryho Pottera je nejlepší, ale to je jinej případ), ale tohle bylo skvělý a krásný jako jednička! na konci jsem brečela. a já u filmů nikdy nebrečim! :) ()

Související novinky

Zemřel herec Ned Beatty

Zemřel herec Ned Beatty

14.06.2021

Včera v kalifornském Los Angeles opustil filmový svět americký na Oscara nominovaný herec Ned Beatty. Bylo mu 83 let. Rodák z Kentucky, kterého si mnozí diváci jistě vybaví třeba jako Otise, věrného… (více)

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Poklekněte před studiem Disney!

Poklekněte před studiem Disney!

17.11.2013

Protože letos překoná rekord v celkových ročních kinotržbách. Dosavadní nejvyšší tržby (3,791 miliardy dolarů) dosáhlo studio v roce 2010 zejména díky miliardovým hitům Toy Story 3 a Alenka v říši… (více)

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

22.11.2012

Co se týče režisérů, prozatím se hraje hra „které další slavné jméno odmítne možnost točit Star Wars pro Disneye“ (na seznamu už jsou Matthew Vaughn, Steven Spielberg, Quentin Tarantino a několik… (více)

Reklama

Reklama