Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Miranda má vzťah so sebaľúbym Brendanom, vzťah sa sľubne vyvíja, ale jedného dňa Miranda nájde Brendana vo svojom byte - kam sa dostal pomocou pakľúčov. Prekutal jej zásuvky a aj jej denník. Brendan terez vie, že ako 18 ročná sa Miranda vyspala s priateľom svojej sestry. Miranda vzťah ukončí. Čoskoro zistí, že Brendan začal chodiť s jej sestrou. Obaja sa čoskoro chcú vziať. Miranda zistí, že Brendan sa za každú cenu chce dostať do ich rodiny. Miranda začne skúmať Brendanovo obchodné pozadie a na rodinnom stretnutí ho obviní z podvodu...Brendan si medzitým získa náklonnosť jej mladšieho mánio-depresívneho brata Troya. Ten prosí Mirandu, aby sa udobrila s Brendanom . Troy napokon vylezie na strechu a skočí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

emma53 

všechny recenze uživatele

Možná se jedná o celkem průměrný thriller, možná jsem měla chvílemi pocit už jednou viděného, možná tam bylo těch pár potvůrek mušek, možná bych ten konec sestřihla nebo jinak ukončila, ale to nic nemění na tom, že jsem se po celou dobu nehnula od obrazovky, ponořila se a vynořila se až na konci. David Tennant si sebestředného psychopatického hajzlíka vysloveně užíval a já mu ho věřila se vším všudy. Kate Ashfield moc neznám, ale tady byla taky výborná a já nevidím důvod, proč bych neměla dát čtyřku filmu s kterým jsem strávila příjemné sobotní dopoledne. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Vypadá to zajímavě, ale je to nesmysl. Všichni se chovají dost tupohlavě, především hlavní hrdinka, která pořád a pořád snad záměrně leze do potíží a nevyužije jedinou možnost, jak dokázat, že jí ten muž ubližuje. A konec? Přemrštěný, neuvěřitelný. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Nic víc než průměr a i na televizní film je to docela často vyloženě hloupé, především předvídatelné chování hlavní hrdinky, která si na sebe neustále plete bič, až to vypadá, že jenom kvůli tomu, aby bylo i dál co řešit, chápu, že je to blondýna a tak má menší problémy s logickým uvažováním, ale tady to chvílemi spadalo až do roviny parodie (asi pan režisér nemá blondýnky zrovna dvakrát v oblibě). Přesto se (dvoudílným) filmem nese docela napjatá atmosféra, které dopomáhá především výtečný David Tennant, na kterém je vidět, že si roli úlisného psychopatického maníka vyloženě užívá (asi ještě nikdy jsem neměl tak silný pocit poctít jeho tvář svojí podrážkou :-), ale ani Miranda v podání Kate Ashfield nebyla špatná (minimálně se na ní hezky koukalo). Jen se tu až moc věcí děje tak jako mimoděk a ten konec... Vrátit, zmačkat, spálit, přepsat. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že pro oběti především psychického týrání je v běžné realitě poměrně těžké dokázat násilníkovu vinu, neměla jsem pocit, že by se postavy tohoto napínavého snímku chovaly nějak zvlášt' debilně. Brendan byl zkrátka výborný manipulátor s lidmi, navenek vystupující jako obrovský sympaťák, kterému všichni okolo zobali z ruky a svou pravou tvář ukazoval výhradně jen Mirandě v soukromí a takovým způsobem, že si ani ona nemohla být pokaždé jistá jeho úmysly. To co pak námětu chybí na originalitě, to bohatě vynahrazují herci, David Tennant obě polohy své role zvládá na jedničku ( zvlášť ta jeho expresivní část občas skutečně vzbuzovala strach) a neznámá Kate Ashfield je pak příjemným překvapením. Škoda jen toho závěru, pocit zadostiučinění je sice fajn, ale v běžném životě by to dopadlo přesně naopak. ()

Danny500900 

všechny recenze uživatele

Výborný Tennant, který svou roli zvládl naprosto bravurně. Jen se mi občas zdálo, že přesně vím, co čekat. Přesto nebo proto 80%. ()

Reklama

Reklama