Reklama

Reklama

Pátek třináctého 8

  • Česko Pátek třináctého 8: Jason na Manhattanu (více)
Trailer

Obsahy(1)

Po pekelném duelu s telekinetičkou Tinou v předchozím díle leží Jason pohřbený pod troskami mola na dně Křišťálového jezera. Zde jej vzkřísí elektrický výboj z porušeného kabelu a on se vydává dolů po řece hledat novou krev. Nalézá ji na výletní lodi Lazarus vezoucí třídu čerstvých maturantů na exkurzi do New Yorku, kam z nich nakonec díky jeho intervenci dorazí jen hrstka. Zbylí študáci se mu musí postavit v manhattanských docích, v metru, na Times Square i v kanalizačních tunelech pod Manhattanem. Osmé pokračování kultovní slasherové série 80. let v režii televizáka Roba Heddena. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V ôsmom pokračovaní americkej horrorovej série "Piatok trinásteho" opustí nemŕtvy zabiják Jason svoj revír pri jazere Crystal Lake a vydá sa ako mimoriadne nebezpečný čierny pasažier na výletnej lodi do New Yorku. Mne osobne nevadí zmena lokácie, nie som sklamaný jednoduchým scenárom, nebudem kritizovať ani poslabšie herecké výkony a upozorňovať na pár nelogickostí. To je všetko vedľajšie. Titul "Friday the 13th Part VIII: Jason Takes Manhattan" je predovšetkým excelentnou vraždenou exhibíciou Jasona Voorheesa. Je vo výbornej forme. V tomto diely zabije sedemnásť ľudí. Jason je slasher horrorový kráľ. *** ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zatím asi nejslabší díl, kterému vládne nuda, nelogičnost, hodně slabé herecké výkony, hloupé postavy, chabý děj a navíc, a to je nejhorší na celém filmu, se s Jasona stal všudybyl se sedmimílovýma botama. I když jsme ho nikdy neviděli utíkat dokáže takřka nemožné – zcela nelogicky být všude a předbíhat postavy, které před ním utíkají! A to u mě podstatně sráží hodnocení. Dávám 1,5*, pro dobrou a zaslouženou smrt učitele zaokrouhluji nahoru. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Po děsné 7 je tohle zase už starý dobrý Pátek. Jason zase nák ožije tentokrát elektrikou a tak jede na luxusní lodi se studentíkama na výlet. Než dojedou do cíle cesty ,tak jich na živu moc nezbude(co taky jinýho s nima) Na můj vkus je Jason až příliš chytrý, vždy to bylo spíš takový tupý monstrum, tady občas provede náklý ten kousek, který by jste od něho neočekávali. vraždy už jsou zase pěkný a je na co koukat. Jen jsem nák nechápal toho lodního proroka, co tam uklízel, že věděl, že Jason přijde a , že umřou (jak to mohl vědět?) A propo přišlo, mě že na té lodi je strašně málo personálu, na to jak ta lod byla velká a vybavená. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nové prostredie, klasický pôdorys. Zmena prostredia samozrejme poteší, avšak pozor, na Manhattane sa odohráva iba záverečná tretina a to väčšinou v metre a v tuneloch. Väčšina deja prebieha na lodi, rozumej tu sa odohrá aj najviac vrážd. Takže treba byť opatrný čo od filmu očakávate. Bohužiaľ tých zmien prostredí je na ďalšiu jednohubku v sérii trochu veľa a film neubieha tak rýchlo ako jeho predchodcovia. Subjektívne by som mu tipoval určite viac než 100 minút. Inak ale kvalitatívna latka plus mínus slušného priemeru väčšiny častí série zostala nepodlezená. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Pátek třináctého 8“ není zásadně dobrým dílem série, spíše se řadí k podprůměru, což je dáno hlavně tím, že není tak nový, jak se na první pohled tváří. Problém vidím i v tom, že gore už je ve srovnání s prvním a druhým dílem skutečně velmi špatná a více méně zde chybí. V tomhle směru zde není v podstatě žádná variabilita a film se utápí ve vraždách, které místy zavánějí originalitou, ale jejich provedení je jednoduše degraduje na obyčejné odškrtávání jmen. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (17)

  • Režisér Rob Hedden obsadil do role servírky svoji sestru Peggy Hedden. (Stocki)
  • Pes Tobby je pojmenován po psovi, kterého měl kdysi režisér Rob Hedden. (Stocki)
  • Film bol v nezostrihanej verzii zakázaný vo Fínsku. (Paldiny)

Reklama

Reklama