Reklama

Reklama

Únos v ráji

(TV film)

Obsahy(1)

Beth Emerson je úspěšná právnička z Denveru, která letí na jeden z karibských ostrovů, aby se zúčastnila svatby své sestry Megan, kterou nikdy neměla moc ráda. Zatímco ona si musela v životě všechno vybojovat tvrdou prací, Megan se vždycky dařilo proplouvat životem bez námahy díky její schopnosti omotat si kolem prstu každého muže, počínaje jejich otcem. Megan a její snoubenec Jack pozvou Beth na víkendovou plavbu podél pobřeží Jackovou jachtou. Sotva však vyplují, začnou se obě ženy hádat a nakonec Jack požádá Beth, aby odešla a pak požádá jednu z blízko plujících lodí, zda by ji nedopravila na břeh. Jenže loď, která přirazí k boku jeho jachty, patří bandě všehoschopných novodobých pirátů vedených brutálním Renardem. Ten pobije posádku, zavraždí Jacka, unese Megan a nakonec loď vyloupí a potopí. Beth se jako zázrakem podaří přežít a na břeh se dostane s pomocí mrzoutského opilce, osamělého mořského vlka Matta Palina, který ji zachrání z moře. Okamžitě se obrátí na policii, ale když je jasné, že od té se jí dostane pramalé pomoci, rozhodne se zachránit sestru sama. Obrátí se na Matta, který nejen že zná zdejší vody jako své boty, ale navíc byl kdysi jedním z Renardových pirátů. Matt nepříliš ochotně souhlasí a zavede Megan do tajné skrýše, kde se pirát, pašerák a vrah Renard snaží Megan, která se mu velmi zalíbila, okouzlit a získat. Jeho pokusy však překazí Matt a Beth, kteří se Megan pokusí s nasazením života zachránit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Saxos 

všechny recenze uživatele

Když nic zvláštního nečekáš, vydržíš možná do konce. Zápory: trapní snad piráti kilujou posádky krásných jachet a nikomu to moc nevadí. Závěr: nedoporučuji. ()

Reklama

Piggsy 

všechny recenze uživatele

Podprůměrný film s velmi předvídatelným dějem. Autor příběhu buď nemá žádnou fantasii, a nebo je to pěkný flákač. Hlavního záporňáka hraje celkem dobrý herec, bohužel se z něj postupně stává zamilovaná citlivka. A ty dvě ségry taky nic moc. V některých záběrech byly pěkné, ale v jiných jsem se skoro lekl.. Podle mě je film určen spíše ženám, čemuž nasvědčuje i trapně feministický happy-end. Je fuk, že na konci jsou všichni muži (včetně těch hodných) mrtví, hlavně že jsou sestřičky zase spolu.. Prostě podprůměr. ()

Armin82 

všechny recenze uživatele

Slušná trága no, ale dvě hvězdy dam...za herce, protože ti paradoxně nebyli tak špatní. Nicméně ten příběh byl asi tak složitej, jako otočení vodovodním kohoutkem ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama