Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Volné pokračování katastrofického filmu 10,5. Zemětřesení zdevastovalo Kalifornii a vyvolává sérii dalších katastrof. Běsnění přírody stojí v cestě jedna z největších atomových elektráren v zemi a Americe tak hrozí totální zničení. Navíc se potvrzuje teorie, že se zemské desky navracejí k sobě a to by znamenalo roztržení kontinentu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (52)

loki5 odpad!

všechny recenze uživatele

Mega odpad :-). Aneb film, ve kterém nefunguje naprosto nic. Kameraman zřejmě drží kameru poprvé v ruce jelikož kontinuálně mění zoom in a out. I psychicky zdravý jedinec musí mít na konci pocit, že trpí epilepsií. Dialogy naprosto nesmyslné stejně tak scénář, který nedává smysl vůbec. Zapomeňte na zákony logiky, fyziky, psychologie postav, pravděpodobnosti nebo jakékoliv jiné zákony. Tady totiž neplatí nic z toho. Banda amatérů jede do zničeného Las Vegas zachránit vědce, který je jedinou nadějí světa. Prezident který nespí protože si klade za vinu, že může za to, že mu praská amerika vedví. Vědec, který ve vrtulníku kouká jak přetéká přehrada a nenapadne ho nic jiného něž letět pod ní. Náhoda je všudypřítomná a při záchraně vědce záchranář potká svoji těhotnou manželku (náhody se stávají v několikatisícovém městě a několikasetmilionové americe). Elektrika funguje i ve zcela zničeném městě (to nedokáže ani ČEZ), ale když je potřeba tak ve stejné budově nejde. Záchranáři mají 3D model budovy a pak čumí do plánů a diví se nesedí (kde vzali model už se neřeší). Doktůrek si vezme do složité akce naprostou amatérku. A to jsem ještě ani nezmínil hlavní zápletku. Filmové triky jsou naprosto amatérské a většina her z roku 2000 má lepší animace. Všem doporučuji já se řezal smíchy snad každých 5 minut. 0% ()

goniss odpad!

všechny recenze uživatele

ou džísis that was terrible... kde je podstatná děj? kde je zapletka? prezidentova dcera o ktere nevi ze je prezidenta, vrtulnik tesne pod vodopadem a pak se divi ze umrou, v casinu se najde manzel svou manzelku, a co to emlo byt pred tou ajdernou elektrarnou? ely film jsme mela pocit ze jsou vsechny efekty uplne mimo.. vzdycky kdyz se neco delo, pokazde u toho byla doktorka a nataceli to.. a mimochodem, no a ze se rozdelila amerika? :D pfff nechapu ()

Reklama

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Tentýž shit jako první deset a půlka, tentokrát ovšem s jedním známým hereckým ksichtem (Frank Langella) navrch a samozřejmě v há dé:P A s jakým arzenálem se tedy tento další katastrofický spektákl vrhá na bránici věci znalého diváka? Nejde o nic převratného, klasicky tu máme kotel plný nelogičností bublající kolem další takřka kataklyzmatické události na území státu, jehož obyvatelstvo se se vším vždy popere nejdisciplinovaněji a nejstatečněji, jak jinak než se starostlivým tatíčkem prezidentem za zadkem. A dost mě děsí, že má jít o volné pokračování, onu první "část" jsem totiž viděl, a že by tohle navazovalo, to se mi opravdu moc nezdá. Mapa USA se mi nezdála změněná ve smyslu událostí "prvního dílu" a vlastně vůbec nic neodpovídá tomu, že by státy prošly nějakou masově destruktivní událostí, shodou okolností také založenou na teorii, kterou si členka jakési děsně neortodoxní vědecké rodiny vycucala z prstu. Tohleto už nejde označit jinak než jako naprosto bezprecedentní pokus o*ebat divákův mozek. Zakažte natáčení podobných bezduchých krávovin - nebo alespoň netvrďte, že kopírování VŠECH filmů je zločin, ano?;) Dal bych 20% jako u oné "jedničky", ale snahou vlichotit se děsně trendy hádéčkem a ozvláštnit celou věc "akční" kamerou, pod kterýmžto pojmem si za tohle dílo zkázy zodpovědné osoby představují fíčuru "zoom in, zoom out" a po Bollově vzoru ji rvou do naprosto každého záběru, díky čemuž máte pocit, že se tvůrci filmu zbláznili a vy je budete velmi brzy následovat do krajiny růžových slonů a zeleného písku, si Apokalypsa (mimochodem zřejmě jediná vhodně použitá věc v těch bezmála třech hodinách) vysloužila začlenění do systému odpadového hospodářství. ()

AdamDM 

všechny recenze uživatele

Už som chcel dať odpad, ale zase musí byť vo filme generál Landry. Vlastne všetko je rovnaké ako v jednotke, tuposť, nezáživnosť, zbytočné príbehy ....ó a áno, samozrejme jadrovú elektráreň postavia pri pri ložiskách plynu, čo značí nestabilnosť a zlomy. Nuž ale čo, zase to všetci prežili a tešíme sa na ďalšie pokračovanie :) ()

corona 

všechny recenze uživatele

väčšinou má katastrofický film takmer rovnaký scenár, osamelý vedec predpovedajúci katastrofu ktorému nik neverí, hlavný neohrozený hrdina riešiaci si na pozadí katastrofy svoje osobné problémy, tak to mi tu chýbalo, teda chýbalo tu takmer všetko čo má mať katastrofický film, pamätám si len vydesené tváre v nejakej veľkej miestnosti ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama