Reklama

Reklama

Jdi za štěstím

všechny plakáty

Obsahy(1)

Reportáž z koncertního turné Karla Gotta. (oficiální text distributora)

Recenze (9)

Marigold 

všechny recenze uživatele

Karel Gott international superstar. Materiál pouze pro fanoušky mistra, či zvrhlé duše, jimž imponuje zvláštní aureola zlatého slavíka. Tady v celkem zábavných a překvapivých nuancích. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jeden z nejlepších dokumentaristů doby předlistopadové nám ukazuje, jak český, pěvecký fenomén nejen jde za štěstím, ale štěstí také rozdává. Rozdává ho doslova po celém světě a několika generacím. Kája několika jazyky mluvící, precizně se na koncert připravující a samozřejmě všemi oslavovaný, zvláště pak, když tam jako bonus hodí něco od Elvise. ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Dokument je zkrácenou verzí pozdějšího filmu Karel Gott, režiséra Jiřího Janouška. Zajímavý pohled do zákulisí Karlových vystoupení, jeho soukromí v začátcích 80.let. a vzniku pohádkové písně. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Temer vsechny zabery z tohoto filmu obsahuje dokument Karel Gott z roku 1986, ktery je obsahlejsi a spise bych ho doporucil. ()

LeoH 

všechny recenze uživatele

Pro milovníky božského Káji povinnost, pro nás ostatní bizarní úlet. BK ve studiu, BK nakupuje na asijském jarmarku, BK choreografován na německém pódiu, BK obtěžuje blonďatou zdravotní sestřičku už nevím jaké národnosti, řekněme ruské, BK nacvičuje polskou výslovnost pod vedením dvojice chichotajících se poradkyň, BK se holí, shlížeje z okna mrakodrapu na jakési nejspíš japonské velkoměsto… a tak to jde čtvrt hodiny; mezitím BK božsky pěje, střídavě v různých tu více, tu méně zvládnutých jazycích. Člověk ani nepozná, jestli je to od Špáty čistá chlebařina, jestli si drží ironický odstup nebo jestli jde naopak o uctivý obdiv k Mistrově estrádnímu umu. ()

neo93 

všechny recenze uživatele

Dokument Jana Špáty, jenž poukazuje na turné Karla Gotta, které se také odehrávalo v Polsku či Japonsku. Většina scén se zabývá životem v zákulisí, při natáčení písní ve studiu s Karlem Svobodou, před koncertami, či pohledem do soukromého života mistra. Jak už název filmu napovídá, snímek je spojen především s písní Jdi za štěstím, která zazní také v angličtině. Nejzajímavější část filmu je asi sekvence, ve které božský Kája zpívá a tancuje ve stylu Elvise Preslyho. Jinak se jedná o docela průměrný dokument, který asi nejvíce zaujme hlavně fanoušky tohoto nestárnoucího zpěváka. ()

Reklama

Reklama