Reklama

Reklama

Divoké ulice

(festivalový název)
  • USA Savage Streets
Trailer

Obsahy(1)

Brenda (Blair) vede partu ostrých vysokoškolaček, které se pošťuchují s drsným gangem pankáčů (tak drsným, že jejich vůdce nosí místo náušnice žiletku a típá si cigarety o dlaň). Hoši ale neustojí, že „girls just wanna have fun“ a pomstí se jim za krádež a naplnění jejich auta odpadky tím, že znásilní Brendinu hluchoněmou sestřičku Heather. Z Brendy oděné do černé kůže se stává nelítostný anděl pomsty vyzbrojený lukem a železy na medvěda a roztahuje svá křídla nad členy gangu, aby je utopil v krvi.

Královna exploitation Linda Blair v plné síle. Heather si zahrála po Blair další populární béčková „queen of scream“, Linnea Quigley (NÁVRAT NOCI OŽIVLÝCH MRTVOL, CREEPOZOIDS, VICE ACADEMY I. a II., PAST BOSORKY) a na režijní stoličce seděl Danny Steinman, který rok poté natočil PÁTEK TŘINÁCTÉHO 5: NOVÝ ZAČÁTEK. (choze)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Svého času kultovní záležitost mezi 80's videomaniaky. Sice je to celé průhledné skoro jako "svěcená voda", kterou na Lindu Blair kropil Jason Miller v Exorcistovi, ale nudit se nebudete ani chvíli. Pro milovníky eightees a přímočaře drsné zábavy v jednom, je tohle jasná povinnost. Navíc, Linda jako černý anděl pomsty je prostě neodolatelná. :-) A ještě něco: Kde dneska uvidíte film, ve kterém se brutálně znásilňují nezletilé holčičky, že. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejzábavnějších braků, co jsem si v poslední době mohl zopakovat. Parta drsných pseudopunkerských grázlů, těžký život středoškolský, zločin a trest přesně v duchu dobových "rape and revenge story". Linda Blair nahá, oblečená a schwarzenegerrovsky navlékající zbroj k závěrečné odplatě. To vše potaženo bezchybnou atmosférou laciného osmdesátkového béčka, počínaje Lindinou démonickou trvalou, konče soundtrackem. Zábavné afektovaným přehráváním, přesaturovanou stylizací všech postav i jejich pohybem v podřadném scénáři, který se svou pitomostí přehoupl do kategorie téměř kultovní legrace. Je to dáno i tím, že po více než čtvrt století od VHSkové premiéry se zatajený dech a nadšení podobným brakem nedotčeného diváka změnil v pobavený nadhled. ()

Reklama

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Osmé pivo, velké plátno, natupírované účesy, kožené bundy, velké kozy poletující na plátně, vynikající soundtrack, prostě osmdesátky jak je mam rád. Herci i samotné postavy pekelné a za tohle už se na ně jistě někde vaří voda. Pan Žiletka je neposkvrněným zlem a s jeho drsností a pronikavým pohledem by mohl snad soupeřit jen hlavní "hrdina" Silent Night, Deadly Night 2. Příběhově docela schematický Rape & Revenge, ale díky stylizaci a prostředí jeden z nejlepších, jaké jsem doposud viděl. Objektivně by hodnocení nebylo tak vysoké, ale důvody č. 1 a č. 2 přidávají minimálně tu jednu, jednu a půl hvězdu k dobru. (FOD, 2011) ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Slabší rape&revenge z 80.let se vším všudy, převážně pak tím horším, tedy otřesným imige postav a přiblblou hudbou. Kočky jsou docela pěkný, budiž, ale borci vypadají jak banda směšnejch pankerů, kterým opravdu žiletka pověšená na uchu na drsnosti nepřidá. Kluci se pobaví znásilněním hluchoněmé sestry drsňácké kočky, která je těžce zfakuje, no ta pak vezme situaci do svých rukou a všecky pěkně oddělá. Nic víc, nic míň. Pokud opravdu nejste moc zvědaví, tohle vypusťte, dnes už je to o ničem. 55% ()

Radka_86 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších 80´s hororů co jsem viděla. A to jsem se o něm, ačkoli jsem hororový fanatik, doslechla teprve nedávno a musím říct že mé očekávání nejen že nezklamal ale i předčil. Není zrovna nabití násilím, ale přesto mě zaujal a ani na chvíli nenudil. Tenhle kousek má všechno co na osmdesátkách miluju včetně jisté dávky absurdity. Za námět a zpracování bych asi dala 4 hvězdy ale uchvátila mě naprosto úžasná hudba a krásná Linda Blair v roli anděla pomsty takže dávám plný počet. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (11)

Reklama

Reklama