Reklama

Reklama

Trapasy

(seriál)
Česko, (2007–2012)

Hrají:

Josef Dvořák, Jiřina Bohdalová, Jan Budař, Martin Dejdar, Zdena Hadrbolcová, Dana Syslová, Svatopluk Skopal, Saša Rašilov nejml., Květa Fialová, Václav Postránecký, Dušan Klein, Barbora Seidlová (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(66)

Obsahy(1)

V tomto pořadu České televize uvidíte v každém díle vždy tři humorné příběhy, natočené podle námětů televizních diváků. (Česká televize)

Recenze (107)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Hodnoceno po shlédnutí druhé série. Docela na úrovni, i co se týče diváckého studia, jehož průvodcem je Josef Dvořák se vždy docela zajímavým hereckým obsazením, které se poté vždy objeví v jednotlivých divácky vybraných příbězích (Trapasech). Novácká debilní rádoby bakalářská "To nevymyslíš", tomuhle nesahá ani po kotníky. První dvě povídky "Morče" a "Rivalové" mi sice utekly, ale ta poslední pod názvem "Omyl" nebyla vůbec špatná, ovšem šmrnc tomu teprve dala lady Květa Fialová v roli ženy upoutané na lůžku někde v blázinci. "Tomu se prý říká stařecká demence !?" A paní Fialová přitom byla zdravá jako řípa...:-) Prý už jde o třetí pokračování tohoto na Bakalářský způsob udělaného pořadu, ale já to viděl zatím poprvé. Tak honem rychle to napravit, vyloženě špatné to opravdu není, a jako vtipná odpočinková záležitost, když už v telce není co, to nakonec docela ušlo. Za 3* jako celek a to i po dnešku, určitě se jedná o nadprůměrnou tv zábavu, než kterou nám dokážou nabídnout v současnosti ostatní TV stanice. Třeba "Hrobníci" neměli vážně chybu. ()

Faidra 

všechny recenze uživatele

Trapasy? Tohle? Heleďte, vážení aktéři, pokud jste nikdy nezvedli telefon v době, kdy jste čekali, že vám zavolá váš protějšek, a nepronesli do sluchátka: "Zdar borče, doufám, že mě dneska večer rozpálíš doběla... jééé, to seš ty, tati?," nezaparkovali šéfovo auto tak šikovně, že se po pár minutách rozjelo a zastavilo se o padesát metrů dál o starostův bourák, a nebyli nuceni přelézat zeď s lodičkama za výstřihem a netušenou policejní hlídkou za rohem... tak nevíte, co je to trapas, a čekat, že se po takových zkušenostech budu tomuhle vašemu pokusu smát, je daleko za hranicemi veškeré trapnosti! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Trapas je situace, během které se člověk stydí za něco, co udělal. Jenže já jsem vesměs viděl příběhy, ve kterých jsem se styděl za námět, scénář i herce. Trapas se nám tu prostě nenápadně zaměnil za trapnost. Přesto byly některé příběhy celkem koukatelné, ale ten odpadový balast kolem nich mi nedovolí dát vyšší hodnocení. ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Asi bych se cítil trapně pokud bych se této zhůvěřilosti pro jednou zasmál. A to by byl potom, panečku, pořádný trapas! ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Jen důkaz toho, že lidi buď neví, co je to trapas nebo zažívají jen takové plytké příběhy, což je dost trapné. Že jim to někdo nafilmuje je ještě trapnější. Ale tak snaha se cení a spolupráce lidí s tvůrci taky. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Trapasy diváků jsou v tomhle podání trapný podruhý. Akorát poprvý trpěli jen oni, teď už i každej, kdo na to kouká. ()

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Některé povídky byli dobré, jiné už méně. Ale jinak dobrý pokus o navázání obdobného seriálového cyklu bakaláři. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Naše televize se svou vlastní tvorbou netrapasí výjimečně, ale doteď neměly odvahu své počínání takto výstižně pojmenovat :-) ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Něco na způsob Bakalářů, ovšem značně horší. I přesto jsou však mnohé příběhy zajímavé a zábavné. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Ne zas tak špatný seriál.pořad příhod "pravdivých" od občanů naší země. Projekt tak mírně navazující na kultovní Bakaláře minulého režimu. ()

Nikon odpad!

všechny recenze uživatele

Díl, ve ktrém "hrají" Hanychová a Kavan si zaslouží pro vedení ČT a všechny zúčastněné "přesdržku". Pokud jsou ostatní díly lepší, tak se jim za hodnocení omlouvám. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Další xtá kopie Bakalářů... Diváci (prý) posílají náměty a ČT je točí. Výsledným dílem je UHO - univerzální hnědá omáčka pro programy ČT. * * ()

Hromino 

všechny recenze uživatele

Už samotný seriál je jeden velký trapas. Stokrát omleté příběhy a trapasy ze života, tuctová vykrádačka Bakalářů a odpadový bratr To nevymyslíš; jediným skutečně dobrým přínosem pro film je Josef Dvořák, který opravdu dobře moderuje tento pořad. Trapasy jsou jen samé trapasy, a ty trapasy jsou plné malých rádobytrapásků, které jsou ještě trapněji natočeny. ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

40% - Epizodky s trapasy sice nejsou kdovíjak originální nebo megavtipně udělané, ale přesto se na ně dá dobře koukat. Zato Dvořákovy výstupy ve studiu jsou na pěst... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6(10)/10 Děj 4/10 Hudba 3/10 Efekty 5/10/// +samozřejmě plejáda českých herců, občas zajímavé vyzpovídání herců ve studiu, Dvořák jako uvaděč a průvodce je mnohem lepší než Novácký Vladyka -aby jste zhlédli všechny herce, musíte pochopitelně vidět všechny příběhy, pravděpodobně zaměřeno jen na trapasy(Novácký pokus měl větší záběr), někdy samotné vyzpovídání herců bylo zdlouhavé a nezajímavé/// Pozn. Prozatím jsem viděl jen 4. sérii. Ale jedno jsem postřehl. A to hned záhy, že se jedná o rukopis Tomáše Krejčího, napovědělo tomu i obsazení herci, kteří hráli především v Redakci a Horákovýh a samožřejmě taky kamera a hudební motivy. A teď jednotlivé povídky 10.Boty-možná zajímavá povídka, ale zde mi byly dost nesympatické herecké výkony a rovněž to hodně kazily pohledy do kamery a hudba podobná té z redakce(4/10) 11.Nápadník-velice dobrý námět, vtipné scény. Navíc je to pěkné a úsměvné, klidně bych si to zopakoval, protože jsem se nasmál(8/10) 12.Hrobníci-pro mě velice utahané, nezajímavé, hodně nesympatičtí herci, včele s Vladykou a slabá hudba(2/10). Prozatím tedy za 2, ale díky hercům bych rád později přihodil 1*/// Celkem 44%/// ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Tento povídkový, komediální seriál někdy zaujme, někdy ne. Nic velkého v tom není, ale dá se na to dívat. Herecké obsazení je dobré. Sice ty příběhy za moc nestojí, spíše zaujmou některé vtipné momenty a scény. Ve výsledku slabší podprůměr. Hodnotím na 40% = ** ()

Související novinky

Zemřel režisér Dušan Klein

Zemřel režisér Dušan Klein

10.01.2022

Ve věku 82 let zemřel oblíbený režisér Dušan Klein. Kvůli svému židovskému původu byl jako dítě internován v koncentračním táboře Terezín. V 50. letech se objevil v dětských rolích ve filmech Můj… (více)

Reklama

Reklama